Kinderdisco thuis: de allerleukste kinderdisco van Blijwin

Je had nooit gedacht dat een kinderdisco thuis zo leuk zou kunnen zijn! Over de kinderdisco thuis van Blijwin praten jij en je vrienden nog lang na! Je bent ook zeker niet de eerste die een kinderfeestje thuis geeft. Blijwin organiseert meer dan 150 kinderdisco’s per jaar, daarvan zijn er ca. 50-75 bij mensen thuis. Gewoon in de huiskamer!

Tip!

Een disco feestje is het leukst in het donker, vergeet daarom niet de ramen van de huiskamer af te plakken. .


Hoe organiseer je een Blijwin kinderdisco bij jou thuis?

1. Contact opnemen
Voor het plannen van een Blijwin Kinderdisco bij jou thuis neem je contact met ons op om een datum af te spreken.. Een kinderdisco bij jou thuis kan op elke dag van de week en op ieder denkbaar tijdstip gegeven worden. Als je nog twijfelt tussen meerdere dagen kan je een optie op een datum nemen. Deze dag wordt dan een week voor je vastgehouden, zodat je de tijd hebt om een beslissing te nemen.

2. Verstuur de vette Blijwin kinderdisco uitnodigingen(alleen bij awesome en epic)
Zodra jij de Blijwin Kinderdisco voor thuis hebt geboekt, krijg je van ons per post onze speciale kinderdisco uitnodigingen. Deze kan je zelf invullen met pen of stift en versturen aan al jouw vrienden. Je vrienden zullen zelden zo’n vette uitnodiging gekregen hebben. En dan moet het echte feest nog gaan beginnen!

3. Zorg voor genoeg eten en drinken
Op een goed feestje horen natuurlijk lekkere hapjes en drankjes. Als gastheer zorg jij hiervoor. Blijwin zegt altijd: houd het simpel. Wat frisdrank en chips is vaak meer dan voldoende om de kinderen te voorzien. Ze zullen toch weinig tijd hebben om te eten en te drinken, aangezien ze volop aan het battlen en feesten zijn op de muziek van de Kinder-DJ!

4. Opbouwen van de kinderdisco
Op de dag van het feest komt de Kinder-DJ ongeveer 30-60 minuten van te voren bij je thuis om de kinderdisco klaar te zetten! Uiteraard neemt hij al zijn professionele apparatuur mee die niet mag ontbreken op een knalfeest. Jij hoeft dus niet van alles op te bouwen. Al is het natuurlijk wel handig dat de huiskamer alvast een beetje is leeggehaald. De kinderen moeten natuurlijk wel genoeg ruimte hebben om te kunnen dansen!

5. Het kinderfeest barst los
Als de DJ klaar is met het opbouwen van de disco komen de eerste vrienden en vriendinnen rustig binnenlopen. Er wordt al een leuk muziekje gedraaid door de DJ, waardoor de sfeer er direct lekker in zit. Zodra alle kinderen (en volwassenen) binnen zijn, wordt door de DJ precies uitgelegd hoe het feest er uit gaat zien. Als alles duidelijk is kan de muziek aan, barst het feest los en beginnen de eerste battles!

6. Helaas; de kinderdisco is alweer afgelopen
Time flies when you’re having fun. Dat blijkt tijdens de kinderdisco bij jou thuis maar eens te meer. Voor je het weet is het feest alweer voorbij. Voordat iedereen naar huis gaat, krijgen alle deelnemers een aandenken/prijsje van de DJ mee naar huis. Zo hebben de kinderen toch nog iets om dit vette feest aan te herinneren.

Tip!

Er komen heel veel kinderen. Misschien is het leuk als ze allemaal geld bij elkaar leggen en jou een groot cadeau geven!