Elke dag van 09:00u-21:00uBel onsKinder-DJ Bellen +31 71234 045609:00-21:00
100% van onze klanten beveelt ons aan9.5/10Kinderdisco ReviewsReviews
 

Een onvergetelijk familiefeest met de kinderdisco van Blijwin

Familiefeest Kinderdisco met DJ

 

Heb jij de taak om het volgende familiefeest te organiseren, maar ben je nog op zoek naar een familiefeest idee? Boek dan de Familiefeest kinderdisco van Blijwin en geef alle kinderen (en volwassenen) de leukste middag ooit! De kinderdisco van Blijwin is een garantie op dansende en swingende bezoekers.

De kinderdisco van Blijwin zorgt er voor dat het familiefeest een onvergetelijke dag wordt. Hoe doen wij dat? Onze kinder-DJ komt bij jou op locatie langs met echte disco apparatuur. Boxen met het beste geluid, een draaitafel en natuurlijk mooie discolampen. Er wordt alleen muziek gedraaid die jullie leuk vinden, zodat iedereen lekker los gaat op de muziek. Ook begeleidt de DJ de kinderen in het spelen van spelletjes en vette battles.

Per jaar organiseren wij ongeveer 100 kinderdisco’s op alle mogelijke plekken. Van een kinderdisco op school tot een kinderdisco thuis. Door deze jarenlange ervaringen kunnen wij ons een echte kinderdisco expert noemen! Wij zijn pas tevreden als iedereen een geweldige feest heeft gehad. En dat lukt ons heel goed, want gemiddeld wordt de Blijwin kinderdisco met 5 sterren beoordeeld! Heb jij advies nodig over de indeling van de avond? Vraag het ons en wij geven het allerbeste advies.

Zoals je ziet stroomt het entertainen van kinderen door ons bloed. Wij leven voor het enthousiasme en de energie van dansende kinderen (en ouders) wat zorgt voor een fijne wisselwerking tussen DJ en kind. Tussen het draaien van de grootste hits worden ook de leukste spellen en battles gespeeld en challenges uitgevoerd. Zo deden we vorig jaar natuurlijk mee met PPAP en de Mannequin Challenge en is nu de swish swish dance helemaal hot.


Hoe organiseer je een Blijwin kinderdisco bij jou thuis?

1. Regel een locatie en een datum
Ga op zoek naar een geschikte locatie voor het familiefeest met kinderdisco. Heb jij al een datum en locatie? Neem dan snel contact op voordat wij zijn volgeboekt! Heb jij wel een datum, maar nog geen locatie? Dan is het mogelijk om een optie op een datum te nemen. Wij houden dan een week lang een datum voor je vast. Uiteraard geheel vrijblijvend.

2. Verstuur de Blijwin uitnodigingenn
Als de locatie en datum vaststaan is het tijd om alle familieleden uit te nodigen voor het leukste familiefeest ooit! Blijwin zorgt voor vette uitnodigingen die je alleen maar in hoeft te vullen.

3. Zorg voor eten en drinken
Als jij het familiefeest op een eigen locatie houdt, is het jouw verantwoordelijkheid dat er eten en drinken is. Voor de kinderdisco hoeft het niet zo gek te zijn, wat lekkere frisdrank tegen de dorst en een wat chips is meer dan voldoende. In een discotheek heb je toch ook nog nooit iemand een taart zien eten? Als jij het familiefeest op een externe locatie houdt, wordt de catering misschien wel verzorgd. In dat geval hoef je niets te doen!

4. Het opbouwen van de kinderdisco
Na al het voorbereidende werk is het dan eindelijk zover: de dag van het familiefeest. De kinder-dj zorgt dat hij op tijd aanwezig is om alles netjes op te bouwen en te testen. De DJ booth wordt neergezet, de boxen en lichten aangesloten en de ruimte wordt mooi aangekleed.

Tip!

probeer de ruimte zelf alvast te verduisteren! Een disco is natuurlijk het leukst als het donker is.


5. Partytime!
Alles is netjes opgebouwd en de DJ draait al wat muziek om in de sfeer te komen. Zodra iedereen binnen is, kan het familiefeest echt gaan beginnen! Na een korte uitleg van de DJ over de invulling van het feest gaan de voetjes van de vloer en is het tijd om te dansen!

6. Het feest is alweer afgelopen….
Helaas.. De kinderdisco van het familiefeest is alweer afgelopen. De tijd is werkelijk voorbij gevlogen! Gelukkig heeft iedereen een mooie tijd gehad en worden er door Blijwin leuke prijsjes en aandenken weggegeven waar iedereen deze dag aan kan herinneren.

7. Tijd om te beoordelen
Omdat Blijwin altijd wil blijven verbeteren ontvang je enige tijd na het familiefeest met kinderdisco een uitnodiging om de disco te beoordelen. Schrijf een leuk verhaal en maak kans op 50% korting op het volgende feest van Blijwin. Misschien zien we je dan niet op een familiefeest, maar op een groep 8 eindfeest of bij een buurtfeest met kinderdisco

Familiefeest Kinderdisco met DJ

Wat maakt de Blijwin kinderdisco op een familiefeest bijzonder?

  • Wij gebruiken alleen de beste apperatuur
  • Alles ziet er netjes afgewerkt uit, van draaitafel tot aankleding
  • Kindvriendelijk, maar zeker niet kinderachtig!
  • Speciale disco uitnodigingen van Blijwin voor jouw familiefeest
  • Een aandenken om deze leuke dag te herinneren
  • Voor ieder kind een leuke prijs
  • Mogelijkheid om de avond nog completer te makaen met photobooth, laaser, rookmachine, blacklight en vele andere opties

Extra's bij je kinderdisco

Bekijk de leverbare extra's bij je kinderdisco om je kinderdisco feestje nog completer te maken.

Klanten vertellen…

Kinder-DJ smiley
Kinder-DJ Smiley
Kinderdisco smiley
10

Wij hebben inmiddels al vele malen DJ Edwin geboekt voor onze jeugd disco's bij onze buurtvereniging. Elke keer heeft hij er een enorm feest van gemaakt en afspraak is afspraak!! Kortom al die blije gezichten daar doe je het voor we zullen dan ook Blijwin entertainment bij iedereen aan willen bevelen!!

- Ramon uit Wassenaar

Bekijk hoe leuk het is!
Kinderdisco foto
Kinderdisco foto
Kinderdisco foto
Kinderdisco foto
kinder-dj-edwin
Dit is de informatie die ik voor je heb voorbereid, hoe kan ik je nu 't beste verder helpen?