Kinderdisco Blijwin: de leukste kinderdisco volledig geregeld!

Kinderdisco specialist Blijwin

This page in english

Blijwin is de bekendste kinder-DJ van van Nederland en verzorgt al jaren de leukste kinderdisco's. Blijwin reist het hele land door voor onvergetelijke feesten voor kinderen van alle leeftijden (ook volwassenen die zich jong voelen).

Kinderdisco met Blijwin

Blijwin is de bekendste Kinder-DJ van Nederland. Je kan hem boeken voor festivals, evenementen en kinderfeestjes. Voor kinderfeestjes zijn er standaard tarieven. Voor alle andere soorten kinderdisco's raden we aan om contact op te nemen.

Pretwin of Blijwin?

Vanwege de volle agenda is Blijwin begonnen met het trainen en coachen van andere kinder-dj's voor toffe kinderdisco's. Als je Blijwin boekt dan krijg je gegarandeerd DJ Blijwin: bekend van eigen muziek, tiktok en tv. Bij Pretwin boek je voor een voordeliger tarief. Daar krijg je waarschijnlijk een van de DJ's die hij heeft getraind/gecoached. Al bestaat er altijd een kans dat DJ Blijwin zelf komt natuurlijk.

Op deze pagina vindt je allerlei voorbeelden waarvoor Blijwin en Pretwin al eens een kinderdisco hebben georganiseerd.

Kinderdisco intro

Kinderdisco voor Particulieren / Consumenten

KidzDJ Blijwin is de specialist voor kinderdisco's voor consumenten. Of het nu gaat om een religieuze viering, familiefeest of kinderfeestje: Blijwin kan het, doet het vaak & maakt het geweldig. Samen met de kinderen maakt hij er een spektakel van dat de kinderen nooit zullen vergeten. Met zijn enthousiasme krijgt hij alle kinderen mee. De Kinderdisco op locatie is overal inzetbaar, in de tuin, in de huiskamer of in het bedrijfspand van je werkgever.

Kinderdisco voor openbare evenementen

Op openbare evenementen wordt Kinder-DJ Blijwin vaak uitgenodigd! Met zijn gevarieerde show is de kinderdisco geschikt voor een breed publiek. Door zijn Kinderdisco Tent neer te zetten zorgt hij ervoor dat er een echte blikvanger staat die de kinderen al voor de show begonnen is richting de dansvloer trekt. Door een enthousiaste combinatie van muziek, entertainment en spelletjes wordt je evenement een succes.

Kinderdisco intro
Kinderdisco intro

Kinderdisco voor Besloten Evenementen/Feesten

In de zomer komt Blijwin met zijn kindershow veel op campings, in de winter veel op Sinterklaas- en Kerstvieringen en tussendoor komt hij ook nog veel op scholen en sportverenigingen: Kinder-DJ Blijwin is breed inzetbaar en zorgt er altijd voor dat de show die hij geeft 1 op 1 past bij het publiek waar hij voor staat waardoor de kinderen allemaal meedoen!

Kinderdisco werkgebied

Kinder-DJ Blijwin werkt door heel Nederland: van Den Helder tot Maastricht en van Groningen tot Sluis. De uitvalsbasis van Team Blijwin is Leiden; midden in de Randstad.
Kinderdisco in Den Haag (english)
Kinderdisco in Amsterdam
Kinderdisco in Haarlem
Kinderdisco in Rotterdam
Kinderdisco in Utrecht

Kinderdisco intro