Wat kost de kinderdisco

Vul onderstaand formulier vrijblijvend in en we sturen de prijslijst naar je toe.

Je zit nog nergens aan vast! Als je ook een voorkeursdatum/dagdeel invult dan ontvang je binnen 24 uur een mail met onze beschikbaarheid op de gevraagde datum.

Prijslijst downloaden zonder gegevens in te vullen? Bekijk onze prijslijsten.

Kinderdisco Blijwin: de leukste kinderdisco volledig geregeld!

Blijwin verzorgt al jaren de allerleukste kinderdisco’s in Nederland. Met onze jarenlange ervaring verzorgen wij voor een onvergetelijk feest voor kinderen van alle leeftijden. Blijwin zorgt ervoor dat alle aanwezige kinderen de tijd van hun leven hebben. Wij regelen de gehele kinderdisco: van vette discolampen tot rookmachines en natuurlijk boxen met het allerbeste geluid. Blijwin regelt alles van opzetten tot aftuigen. Het enige dat jij hoeft te doen is de uitnodigingen te versturen en de buurt in te lichten over het feest. De kinderdisco van Blijwin is een combinatie van kinderdisco en het doen van spelletjes, battles en leuke dansjes. Winnen is niet het belangrijkste en iedereen krijgt een leuk aandenken mee. Zo zorgt Blijwin ervoor dat alle aanwezige kinderen de tijd van hun leven hebben.

Door onze ervaring hebben wij al op veel verschillende plekken en gelegenheden een toffe kinderdisco georganiseerd. Op deze pagina vindt je allerlei voorbeelden waarvoor Blijwin al eens een kinderdisco heeft georganiseerd.

Kinderdisco Nederland

Over Blijwin's kinderdisco's

Blijwin is de kinderdisco leverancier van Nederland. Met meer dan 200 shows per jaar door heel Nederland en Belgie zijn wij marktleider op het gebied van Kinderdisco's. Wij hebben alle kennis, apparatuur en blijheid om op jouw feest of evenement een geweldige kinderdisco neer te zetten!

Wij worden met 5 sterren beoordeeld!

Is je kinderdisco thuis of is je kinderdisco op locatie? Wij komen graag langs voor een geweldige kidsdisco!

Blijwin® de Kinder-DJ Kinderfeestjes & Kinderdisco's

Ringkade 23
2315EH Leiden
071-234 0 456 team@blijwin.nl

Kvk 27312634 - IBAN NL54 BUNQ 22903 22741

© Blijwin® Kidsdisco, Kinderdisco's & Kinderentertainment 2015 - 2019.
Blijwin® is een geregistreerd handelsmerk.