Kinderdisco Blijwin: de leukste kinderdisco volledig geregeld!

Kinderdisco specialist Blijwin

This page in english
Blijwin verzorgt al jaren de allerleukste kinderdisco’s in Nederland. Met onze jarenlange ervaring verzorgen wij voor een onvergetelijk feest voor kinderen van alle leeftijden. Blijwin zorgt ervoor dat alle aanwezige kinderen de tijd van hun leven hebben. Wij regelen de gehele kinderdisco: van vette discolampen tot rookmachines en natuurlijk boxen met het allerbeste geluid. Blijwin regelt alles van opzetten tot aftuigen. Het enige dat jij hoeft te doen is de uitnodigingen te versturen en de buurt in te lichten over het feest. De kinderdisco van Blijwin is een combinatie van kinderdisco en het doen van spelletjes, battles en leuke dansjes. Winnen is niet het belangrijkste en iedereen krijgt een leuk aandenken mee. Zo zorgt Blijwin ervoor dat alle aanwezige kinderen de tijd van hun leven hebben.

Door onze ervaring hebben wij al op veel verschillende plekken en gelegenheden een toffe kinderdisco georganiseerd. Op deze pagina vindt je allerlei voorbeelden waarvoor Blijwin al eens een kinderdisco heeft georganiseerd.

Kinderdisco intro

Kinderdisco voor Particulieren / Consumenten

KidzDJ Blijwin is de specialist voor kinderdisco's voor consumenten. Of het nu gaat om een religieuze viering, familiefeest of kinderfeestje: Blijwin kan het, doet het vaak & maakt het geweldig. Samen met de kinderen maakt hij er een spektakel van dat de kinderen nooit zullen vergeten. Met zijn enthousiasme krijgt hij alle kinderen mee. De Kinderdisco op locatie is overal inzetbaar, in de tuin, in de huiskamer of in het bedrijfspand van je werkgever.

Kinderdisco voor openbare evenementen

Op openbare evenementen wordt Kinder-DJ Blijwin vaak uitgenodigd! Met zijn gevarieerde show is de kinderdisco geschikt voor een breed publiek. Door zijn Kinderdisco Tent neer te zetten zorgt hij ervoor dat er een echte blikvanger staat die de kinderen al voor de show begonnen is richting de dansvloer trekt. Door een enthousiaste combinatie van muziek, entertainment en spelletjes wordt je evenement een succes.

Kinderdisco intro
Kinderdisco intro

Kinderdisco voor Besloten Evenementen/Feesten

In de zomer komt Blijwin met zijn kindershow veel op campings, in de winter veel op Sinterklaas- en Kerstvieringen en tussendoor komt hij ook nog veel op scholen en sportverenigingen: Kinder-DJ Blijwin is breed inzetbaar en zorgt er altijd voor dat de show die hij geeft 1 op 1 past bij het publiek waar hij voor staat waardoor de kinderen allemaal meedoen!

Kinderdisco werkgebied

Kinder-DJ Blijwin werkt door heel Nederland: van Den Helder tot Maastricht en van Groningen tot Sluis. De uitvalsbasis van Team Blijwin is Leiden; midden in de Randstad.
Kinderdisco in Den Haag (english)
Kinderdisco in Amsterdam
Kinderdisco in Haarlem
Kinderdisco in Rotterdam
Kinderdisco in Utrecht

Kinderdisco intro