Elke dag van 09:00u-21:00uBel onsKinder-DJ Bellen +31 71234 045609:00-21:00
100% van onze klanten beveelt ons aan9.5/10Kinderdisco ReviewsReviews

Kinderdisco Rotterdam

Kinderdisco Rotterdam

Kinderdisco in Rotterdam organiseren?

Woon jij in Rotterdam en wil jij een super vette kinderdisco organiseren? Dan is Blijwin de Kinder-DJ wie jij zoekt. Jaarlijks geven wij meer dan 200 kinderdisco’s door heel het land voor meer dan 20.000 kinderen. Je kan wel stellen dat het entertainen van kinderen in ons bloed zit.

Hoe ziet een kinderdisco in Rotterdam van Blijwin eruit?

Als je een kinderdisco in Rotterdam gaat organiseren wil je dat de kinderen een leuke tijd hebben. Blijwin weet precies wat er speelt onder de jeugd en kan hier dan ook uitstekend op inspelen. Een kinderdisco van Blijwin bestaat niet alleen uit muziek. De kinder-dj heeft van tevoren allerlei leuke spellen, battles en challenges voorbereid die tussen het dansen door worden uitgevoerd door de kinderen. Dit houdt de kinderdisco divers en leuk voor iedereen.

Kinderdisco in Rotterdam op jouw evenement

Blijwin organiseert kinderdisco’s op allerlei plekken. Of je nu een kinderdisco bij jou thuis wilt organiseren of op zoek bent naar een kinder-dj voor het groep 8 feest van de basisschool. Blijwin zorgt dat alle kinderen de tijd van hun leven hebben. Zo heeft Blijwin al eens een kinderdisco gehouden in een zwembad, op de camping, bij het buurtfeest of op het schoolplein. Wil jij op een leuke locatie in Rotterdam een kinderdisco organiseren? Neem dan vooral contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Waarom een Blijwin kinderdisco?

Blijwin organiseert al jaren de allerleukste disco kinderfeestjes van Nederland. Wij zijn pas blij als alle kinderen blij zijn. Dit is ook te zien aan onze beoordeling van 5 sterren. Wij beseffen als geen ander dat iedere kinderdisco maatwerk is. Geen enkele disco van Blijwin is daarom hetzelfde. Wil jij een Blijwin kinderdisco in Rotterdam organiseren? Dan betaal je geen voorrijkosten! Bovendien is het mogelijk om de kinderdisco in Rotterdam uit te breiden met allerlei leuke extra’s.

Kinderdisco met photobooth

Je hebt bij het boeken van een kinderdisco van Blijwin de mogelijkheid om een echte Blijwin Photobooth bij te boeken. Hier kunnen de kinderen tijdens de groep 8 disco een leuke foto van zichzelf maken. Deze foto’s krijg je vervolgens gelijk naar jouw e-mail toegestuurd zodat je deze gelijk kunt posten op Instagram en Facebook!

Blijwin kinderdisco tent

Als jij buiten een groot feest met kinderdisco organiseert neemt Blijwin de Kinderdisco tent mee. Zo is het mogelijk om ook op buiten een super gave kinderdisco in Rotterdam te organiseren.

Kinderdisco met schmink, springkussen en entertainment

Blijwin heeft naast een kinder-dj ook een heel animatieteam. Ben jij van plan om een leuk themafeest te organiseren? Wat is er dan leuker dan een animatieteam dat de sfeer er goed inhoudt en alle kinderen leuk schminkt?!

Kinderdisco Rotterdam

Blijwin de Kinder-DJ in Rotterdam

Extra's bij je kinderdisco

Bekijk de leverbare extra's bij je kinderdisco om je kinderdisco feestje nog completer te maken.

Kinderdisco foto's uit Rotterdam
Kinderdisco foto
Kinderdisco foto
Kinderdisco foto
Kinderdisco foto

Locatie voor je Kinderdisco

5 locaties voor je kinderdisco

5 locaties voor je kinderdisco

Een kinderdisco organiseren heel leuk, maar welke locatie? Blijwin geeft je tips voor 5 mogelijke locaties.

Lees meer
Kinder-DJ Smiley blij

Waarom Blijwin?

  • We scoren gemiddeld een 9.5 in klanttevredenheid
  • Entertainment tijdens de kinderdisco
  • Door deze combinatie hebben alle kinderen een leuke avond
  • Onze kinderdisco wordt altijd afgestemd op de doelgroep
  • Wij leveren kinderdisco's voor kinderen van 3 - 13 jaar
  • Wij zijn pas tevreden als alle kinderen lachen
  • Jaarlijks verzorgen wij kinderdisco's voor tienduizenden kinderen
  • Onze shows zijn kindvriendelijk maar absoluut niet kinderachtig
  • Wij horen regelmatig "Dit was het leukste feestje ooit"!