Wat kost de kinderdisco

Vul onderstaand formulier vrijblijvend in en we sturen de prijslijst naar je toe.

Je zit nog nergens aan vast! Als je ook een voorkeursdatum/dagdeel invult dan ontvang je binnen 24 uur een mail met onze beschikbaarheid op de gevraagde datum.

Prijslijst downloaden zonder gegevens in te vullen? Bekijk onze prijslijsten.

Kinderdisco Rotterdam

  • Kinderdisco Rotterdam
  • Kinderdisco Rotterdam
  • Kinderdisco Rotterdam
  • Kinderdisco Rotterdam

Kinderdisco in Rotterdam organiseren?

Woon jij in Rotterdam en wil jij een super vette kinderdisco organiseren? Dan is Blijwin de Kinder-DJ wie jij zoekt. Jaarlijks geven wij meer dan 200 kinderdisco’s door heel het land voor meer dan 20.000 kinderen. Je kan wel stellen dat het entertainen van kinderen in ons bloed zit.

Hoe ziet een kinderdisco in Rotterdam van Blijwin eruit?

Als je een kinderdisco in Rotterdam gaat organiseren wil je dat de kinderen een leuke tijd hebben. Blijwin weet precies wat er speelt onder de jeugd en kan hier dan ook uitstekend op inspelen. Een kinderdisco van Blijwin bestaat niet alleen uit muziek. De kinder-dj heeft van tevoren allerlei leuke spellen, battles en challenges voorbereid die tussen het dansen door worden uitgevoerd door de kinderen. Dit houdt de kinderdisco divers en leuk voor iedereen.

Kinderdisco in Rotterdam op jouw evenement

Blijwin organiseert kinderdisco’s op allerlei plekken. Of je nu een kinderdisco bij jou thuis wilt organiseren of op zoek bent naar een kinder-dj voor het groep 8 feest van de basisschool. Blijwin zorgt dat alle kinderen de tijd van hun leven hebben. Zo heeft Blijwin al eens een kinderdisco gehouden in een zwembad, op de camping, bij het buurtfeest of op het schoolplein. Wil jij op een leuke locatie in Rotterdam een kinderdisco organiseren? Neem dan vooral contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Waarom een Blijwin kinderdisco?

Blijwin organiseert al jaren de allerleukste disco kinderfeestjes van Nederland. Wij zijn pas blij als alle kinderen blij zijn. Dit is ook te zien aan onze beoordeling van 5 sterren. Wij beseffen als geen ander dat iedere kinderdisco maatwerk is. Geen enkele disco van Blijwin is daarom hetzelfde. Wil jij een Blijwin kinderdisco in Rotterdam organiseren? Dan betaal je geen voorrijkosten! Bovendien is het mogelijk om de kinderdisco in Rotterdam uit te breiden met allerlei leuke extra’s.

Kinderdisco met photobooth

Je hebt bij het boeken van een kinderdisco van Blijwin de mogelijkheid om een echte Blijwin Photobooth bij te boeken. Hier kunnen de kinderen tijdens de groep 8 disco een leuke foto van zichzelf maken. Deze foto’s krijg je vervolgens gelijk naar jouw e-mail toegestuurd zodat je deze gelijk kunt posten op Instagram en Facebook!

Blijwin kinderdisco tent

Als jij buiten een groot feest met kinderdisco organiseert neemt Blijwin de Kinderdisco tent mee. Zo is het mogelijk om ook op buiten een super gave kinderdisco in Rotterdam te organiseren.

Kinderdisco met schmink, springkussen en entertainment

Blijwin heeft naast een kinder-dj ook een heel animatieteam. Ben jij van plan om een leuk themafeest te organiseren? Wat is er dan leuker dan een animatieteam dat de sfeer er goed inhoudt en alle kinderen leuk schminkt?!

Overtuigd?

Wij kunnen van jouw feest of evenement een groot succes maken met onze kinderdisco! Vraag onze tarieven aan of stuur een e-mail als je vragen hebt.

Tarieven aanvragen

Supervette extra's

Supervette extra's bij je kinderdisco

Maak je kinderdisco extra awesome met onze extra's! Staat je gewenste uitbreiding er niet tussen? Neem contact met ons op en we gaan het regelen!

Bekijk alle extras
 

Wat kost de kinderdisco

Vul onderstaand formulier vrijblijvend in en we sturen de prijslijst naar je toe.

Je zit nog nergens aan vast! Als je ook een voorkeursdatum/dagdeel invult dan ontvang je binnen 24 uur een mail met onze beschikbaarheid op de gevraagde datum.

Prijslijst downloaden zonder gegevens in te vullen? Bekijk onze prijslijsten.

Blijwin® de Kinder-DJ Kinderfeestjes & Kinderdisco's

Ringkade 23
2315EH Leiden
071-234 0 456 team@blijwin.nl

Kvk 27312634 - IBAN NL54 BUNQ 22903 22741

© Blijwin® Kidsdisco, Kinderdisco's & Kinderentertainment 2015 - 2019.
Blijwin® is een geregistreerd handelsmerk.