Kinderdisco Den Haag

Kinderfeestje in regio Den Haag

Kinderdisco Blijwin verzorgt jaarlijks meer dan 200 kinderdisco's voor particulieren, scholen en bedrijven. Ongeveer de helft daarvan zijn kinderfeestjes; verjaardagsfeesten voor kinderen tussen de 4 en 13 jaar oud. Als je kinder-DJ Blijwin boekt voor je kinderfeestje in Den Haag, wordt de show altijd geleverd inclusief apparatuur en entertainment. Je hoeft dus alleen voor een locatie, eten en drinken en genoeg kinderen te zorgen!

Kinderdisco met spelletjes in Den Haag

Je leest het goed, de show wordt geleverd inclusief entertainment. Waar bestaat dat entertainment uit? Uit heel veel leuke spelletjes helemaal afgestemd op de leeftijd van de kinderen. Door het aanbod af te stemmen op de (gedragsleeftijd) van de kinderen is ieder feest maatwerk. Naast de spelletjes wordt uiteraard de muziek ook afgestemd op de leeftijd (en smaak) van de kinderen. Bij jongere kinderen geen/weinig rap; bij oudere kinderen geen/weinig K3. Hierdoor zijn de kinderfeestjes in Den Haag van Blijwin kindvriendelijk maar niet kinderachtig.

Schoolfeest in Den Haag

Naast de vele kinderpartijtjes die KidzDJ Blijwin in Den Haag organiseert, werkt Blijwin ook voor basisscholen in Den Haag. Zo organiseerde Blijwin bijvoorbeeld het schoolfeest van Basisschool het Volle Leven in Scheveningen en de opening van een nieuw schoolplein in Voorburg. Voor schoolfeesten zijn er veel mogelijkheden, maar als je ze plat slaat komen ze op 2 mogelijkheden uit:

  • Een schoolfeest met kinderdisco in Den Haag voor alle leerlingen tegelijkertijd
  • Een schoolfeest met kinderdisco opgesplitst per leergang (bovenbouw & onderbouw)

Dansen met alle leerlingen tegelijkertijd

Zit je bassischool in Den Haag en wil je graag feesten met de hele school tegelijk? Bijvoorbeeld om de opening van een nieuw schoolplein/schoolgebouw te vieren? Het schooljaar af te sluiten? Of een andere belangrijke mijlpaal voor je Haagse school? Dan is de Blijwin wat je zoekt!

Schoolfeest opgesplitst per leergang

Geeft je school binnenkort een schoolfeest voor alle leerlingen? Bijvoorbeeld een gave disco-middag of -avond? Dan is het misschien een goed idee om het feest op te splitsen, op die manier kunnen we de muziek en het entertainment opsplitsen zodat iedereen danst, springt en zingt op zijn eigen niveau.
Bijvoorbeeld:
18:00-18:45 Kleuters/Onderbouw
19:00-20:00 Middenbouw
20:15-21:30 Bovenbouw

Buurtfeest, Sportevenement of ander feest in Den Haag

Heb je een ander evenement in Den Haag? Blijwin komt graag in Den Haag en levert kinderdisco's voor alle denkbare evenementen/feesten. Of het nu buiten, binnen of op het water is; als je voor stroom zorgt kan Blijwin een kinderdisco organiseren.

Kinderdisco in Den Haag? Dan moet je Blijwin bellen!

Wil je vrijblijvend kennismaken met Blijwin? Bel dan 071-234 0 456 (Heb je gezien dat ons netnummer maar 1 cijfertje afwijkt van het netnummer van Den Haag?). Je kan natuurlijk ook mailen: team@blijwin.nl