Wat kost de kinderdisco

Vul onderstaand formulier vrijblijvend in en we sturen de prijslijst naar je toe.

Je zit nog nergens aan vast! Als je ook een voorkeursdatum/dagdeel invult dan ontvang je binnen 24 uur een mail met onze beschikbaarheid op de gevraagde datum.

Prijslijst downloaden zonder gegevens in te vullen? Bekijk onze prijslijsten.

Buurtfeest met kinderdisco

Ga jij binnenkort een buurtfeest organiseren met alle buurtbewoners? Dan mag entertainment voor de kinderen natuurlijk niet ontbreken. Met de Blijwin kinderdisco op jouw buurtfeest zorg je ervoor dat alle kinderen met elkaar kunnen feesten op de leukste muziek. Daar waar er voor entertainment voor de volwassenen gezorgd moet worden, is het ook leuk als dat voor de kinderen gebeurt. Het feest is immers voor de hele buurt en niet alleen voor de ouders. Met de kinderdisco op het buurtfeest maak je er voor jong én oud een geslaagde burendag van.

  • Buurtfeest met kinderdisco
  • Buurtfeest met kinderdisco
  • Buurtfeest met kinderdisco
  • Buurtfeest met kinderdisco

Waarom kiezen voor een Blijwin kinderdisco op je buurtfeest?

Blijwin geeft per jaar meer dan 100 kinderdisco’s door heel het land. Of je nu een kinderdisco in Amsterdam op school wilt geven of een kinderdisco in Den Haag bij jou thuis. Blijwin zorgt er altijd voor dat de kinderen de dag van hun leven hebben. Op het gebied van kinderentertainment is Blijwin dus een echte expert te noemen. Wij worden enthousiast van blije kinderen en zij van ons, waardoor onze formule een succesvolle is. Dit is ook te zien aan de beoordelingen, want wij krijgen gemiddeld 5 sterren!

Bij het boeken van een Blijwin kinderdisco krijg je:

  • Professionele disco apparatuur;
  • Kraakhelder geluid en vette discolampen;
  • Mogelijkheid tot allerlei extra’s zoals een photobooth, rookmachine en kinderentertainment;
  • Speciale uitnodigingen voor de kinderdisco;
  • Advies over de indeling van de middag/avond;
  • Allemaal blije gezichten!


Wat krijg je bij een kinderdisco van Blijwin?


Als je een buurtfeest met kinderdisco wilt organiseren, zit je bij Blijwin op het juiste adres. Door onze jarenlange ervaringen weten wij precies wat er speelt onder de jeugd en weten hier met nieuwe dansjes en challenges naadloos op aan te sluiten. Een kinderdisco van Blijwin is daarom kindvriendelijk, niet kinderachtig. Ook zorgt onze Kinder-DJ er voor dat er alleen muziek gedraaid wordt die jullie leuk vinden. Verzoekjes mag je van tevoren of tijdens het feest doorgeven, zodat iedereen lekker los kan gaan op de muziek.
Het boeken van een kinderdisco bij Blijwin komt met vele voordelen. Zo rekenen wij geen reis- en/of voorrijkosten voor disco’s in de Randstad. Voor kinderdisco’s in de rest van Nederland en in België rekenen wij een kleine onkostenvergoeding op aanvraag.

Hoe organiseer je een Blijwin kinderdisco bij jou thuis?

Ben jij helemaal enthousiast voor een kinderdisco op jouw buurtfeest? Lees dan hier hoe een kinderdisco van Blijwin in zijn werk gaat.

1. Neem contact op met Blijwin
Om een leuke kinderdisco op jouw buurtfeest te organiseren neem je contact op met Blijwin om een datum af te spreken. Geef ook aan dat het gaat om een buurtfeest, zodat Blijwin hier rekening mee kan houden door bijvoorbeeld de Kinderdisco tent te reserveren.

2. Verstuur de uitnodigingen
Als de datum is vastgezet krijg je van Blijwin speciale kinderdisco uitnodigingen die je naar alle kinderen kunt versturen. Zo weet iedereen dat er op het buurtfeest ook een supergave kinderdisco gehouden wordt!

3. Zorg voor eten en drinken
Een disco kan natuurlijk niet zonder eten en drinken. Aangezien het een kinderdisco op een buurtfeest is zal hier zeker en vast al over nagedacht zijn. Maar voor de kinderen is het lekker om tussen het dansen en de battles door een verfrissend glaasje fris te drinken met wat chips erbij.

4. Blijwin komt de disco opbouwen
Na het lange wachten is dan eindelijk de dag van het buurtfeest aangebroken. Blijwin komt ruim van tevoren aan om alles op te bouwen. De kinderdisco tent wordt opgezet en alle apparatuur wordt netjes aangesloten en getest.

5. Tijd om te feesten!
Zodra alle kinderen aanwezig zijn barst het feest dan eindelijk los. Na een korte uitleg over het programma draait de DJ gelijk wat lekkere nummers om de sfeer er meteen goed in te krijgen. Tussen het dansen door worden de vette battles gespeeld en challenges gedaan. Alle kinderen worden hierbij betrokken en we zien alleen maar lachende gezichten.

6. Afbreken en beoordelen
Helaas. Het feest is alweer afgelopen. Tijd om de boel weer af te breken, maar niet voordat alle kinderen een leuk aandenken/prijs meekrijgen om deze legendarische dag aan te herinneren! Een tijdje na het feest ontvang je van ons een uitnodiging om de kinderdisco te beoordelen. Laat ons weten wat je er van vond en maak kans op een korting van 50% op je volgende disco!

Klinkt dit jou wel als muziek in de oren? Neem dan snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Overtuigd?

Wij kunnen van jouw feest of evenement een groot succes maken met onze kinderdisco! Vraag onze tarieven aan of stuur een e-mail als je vragen hebt.

Tarieven aanvragen

Supervette extra's

Supervette extra's bij je kinderdisco

Maak je kinderdisco extra awesome met onze extra's! Staat je gewenste uitbreiding er niet tussen? Neem contact met ons op en we gaan het regelen!

Bekijk alle extras
 

Wat kost de kinderdisco

Vul onderstaand formulier vrijblijvend in en we sturen de prijslijst naar je toe.

Je zit nog nergens aan vast! Als je ook een voorkeursdatum/dagdeel invult dan ontvang je binnen 24 uur een mail met onze beschikbaarheid op de gevraagde datum.

Prijslijst downloaden zonder gegevens in te vullen? Bekijk onze prijslijsten.

Blijwin® de Kinder-DJ Kinderfeestjes & Kinderdisco's

Ringkade 23
2315EH Leiden
071-234 0 456team@blijwin.nl

Kvk 27312634 - IBAN NL54 BUNQ 22903 22741

© Blijwin®Kidsdisco, Kinderdisco's & Kinderentertainment 2015 - 2019.
Blijwin® is een geregistreerd handelsmerk.