Buurtfeest met kinderdisco

Waarom kiezen voor een Blijwin kinderdisco op je buurtfeest?

Blijwin geeft per jaar meer dan 100 kinderdisco’s door heel het land. Of je nu een kinderdisco in Amsterdam op school wilt geven of een kinderdisco in Den Haag bij jou thuis. Blijwin zorgt er altijd voor dat de kinderen de dag van hun leven hebben. Op het gebied van kinderentertainment is Blijwin dus een echte expert te noemen. Wij worden enthousiast van blije kinderen en zij van ons, waardoor onze formule een succesvolle is. Dit is ook te zien aan de beoordelingen, want wij krijgen gemiddeld 5 sterren!

Bij het boeken van een Blijwin kinderdisco krijg je:

  • Professionele disco apparatuur;
  • Kraakhelder geluid en vette discolampen;
  • Mogelijkheid tot allerlei extra’s zoals een photobooth, rookmachine en kinderentertainment;
  • Speciale uitnodigingen voor de kinderdisco;
  • Advies over de indeling van de middag/avond;
  • Allemaal blije gezichten!


Wat krijg je bij een kinderdisco van Blijwin?


Als je een buurtfeest met kinderdisco wilt organiseren, zit je bij Blijwin op het juiste adres. Door onze jarenlange ervaringen weten wij precies wat er speelt onder de jeugd en weten hier met nieuwe dansjes en challenges naadloos op aan te sluiten. Een kinderdisco van Blijwin is daarom kindvriendelijk, niet kinderachtig. Ook zorgt onze Kinder-DJ er voor dat er alleen muziek gedraaid wordt die jullie leuk vinden. Verzoekjes mag je van tevoren of tijdens het feest doorgeven, zodat iedereen lekker los kan gaan op de muziek.
Het boeken van een kinderdisco bij Blijwin komt met vele voordelen. Zo rekenen wij geen reis- en/of voorrijkosten voor disco’s in de Randstad. Voor kinderdisco’s in de rest van Nederland en in België rekenen wij een kleine onkostenvergoeding op aanvraag.

Hoe organiseer je een Blijwin kinderdisco bij jou thuis?

Ben jij helemaal enthousiast voor een kinderdisco op jouw buurtfeest? Lees dan hier hoe een kinderdisco van Blijwin in zijn werk gaat.

1. Neem contact op met Blijwin
Om een leuke kinderdisco op jouw buurtfeest te organiseren neem je contact op met Blijwin om een datum af te spreken. Geef ook aan dat het gaat om een buurtfeest, zodat Blijwin hier rekening mee kan houden door bijvoorbeeld de Kinderdisco tent te reserveren.

2. Verstuur de uitnodigingen
Als de datum is vastgezet krijg je van Blijwin speciale kinderdisco uitnodigingen die je naar alle kinderen kunt versturen. Zo weet iedereen dat er op het buurtfeest ook een supergave kinderdisco gehouden wordt!

3. Zorg voor eten en drinken
Een disco kan natuurlijk niet zonder eten en drinken. Aangezien het een kinderdisco op een buurtfeest is zal hier zeker en vast al over nagedacht zijn. Maar voor de kinderen is het lekker om tussen het dansen en de battles door een verfrissend glaasje fris te drinken met wat chips erbij.

4. Blijwin komt de disco opbouwen
Na het lange wachten is dan eindelijk de dag van het buurtfeest aangebroken. Blijwin komt ruim van tevoren aan om alles op te bouwen. De kinderdisco tent wordt opgezet en alle apparatuur wordt netjes aangesloten en getest.