Koningsdag muziek top 5 door Blijwin

Geschreven door Kinder-DJ Edwin op

Koningsdag, het oranje feest van het jaar! Liedjes zingen, Tompoucen eten, Koekhappen... wat doe jij met Koningsdag? En nog belangrijker; van welke liedjes kom je echt in de koningsdag stemming? Ik heb een paar toffe nummers op een rij gezet die er wat mij betreft echt bij horen en die je absoluut moet luisteren. Weet jij ook nog een toffe en mis je die in het overzicht? Stuur me een berichtje via Social media!


Koningsspelen met Blijwin playlist

Voor we gaan beginnen met de Koningsdag top 5 wil ik je graag wijzen op mijn Spotify Playlist: Koningsspelen feest met Blijwin.

1. Kinderen voor Kinderen - ZiggZagg

Elk jaar brengt Kinderen voor Kinderen een liedje uit voor de Koningsspelen. Deze wordt geoefend op veel basisscholen en is daarom een hit met Koningsdag. Dit jaar is het ZigggZagg!

2. Raak - Koningsdag

Zeker niet het nieuwste liedje in dit overzicht maar kom op, van dit liedje kom je helemaal in de stemming. Alles wat met Koningsdag te maken heeft komt voorbij op een lekkere beat!

3. Kinderen voor Kinderen - Koningsspelen Medley

Alle toffe liedjes van de afgelopen jaren opnieuw opgenomen en op een toffe manier achter elkaar geplakt. Alleen de refreintjes en andere hoogtepunten uit de liedjes, ik ben fan!

4. K3 - Nooit meer oorlog

Op Koningsdag leven we ook alvast naar bevrijdingsdag toe en daarom past ook dit liedje in het repertoire. Vier de vrijheid om de verjaardag van de Koning te vieren.

5. Snollebollekes - Sorry voor de overlast

Een feestje vieren in 2022 zonder Snollebollekes? Dat wordt lastig. Links Rechts is altijd de veilige keuze (en werkt altijd, vergeet hem zeker niet aan te zetten op je Koningsdag feest of aan te vragen bij de DJ van dienst) - maar deze is nieuw (en nieuw is altijd beter, toch?).

Bonus: Kinderen voor Kinderen - FitTop10

Koningsspelen top 5

Ik ben fan van alle Koningsspelen liedjes en dit is wat mij betreft de top 5 van alle Koningsspelen liedjes van Kinderen voor Kinderen!

  1. Pasapas
  2. Hupsakee!
  3. Bewegen is Gezond
  4. Fitlala
  5. ZiggZagg