Kinderdisco in Utrecht

Blijwin is de kinderdisco specialist van Nederland, en dus ook van Utrecht! Dus woon jij in Utrecht en wil je een super vette kinderdisco organiseren? Dan ben je bij Blijwin aan het juiste adres. Doordat Blijwin gevestigd is in Leiden (ongeveer 60 kilometer van Utrecht) kan Blijwin de Kinderdisco in Utrecht aanbieden zonder reiskosten.

Waarom een kinderdisco van Blijwin?

Met de kinderdisco van Blijwin zorg je dat alle kinderen de tijd van hun leven hebben. Van de Blijwin kinderdisco wordt namelijk iedereen blij! Dat doen we door onze bewezen combinatie van disco, spelletjes en entertainment. Wist je dat Blijwin de kinderdisco levert voor alle denkbare feesten, locaties en evenementen? Ook alle benodigde apparatuur wordt volledig door Blijwin geregeld en opgebouwd. Organiseer je een feest/evenement met kinderen in Utrecht? Dan is je feest niet compleet zonder Blijwin. Bel ons en maak direct een afspraak!

Lekker dansen op het kinderfeestje tijdens de kinderdisco!

Is je kind binnenkort jarig en wil hij/zij het leukste feestje ooit geven? Dan moet je zeker de kinderdisco van Blijwin boeken. Of je nu een kinder partijtje met disco wilt organiseren in de huiskamer, tuin of op een externe locatie, Blijwin maakt er gegarandeerd een groot succes van! Nodig 10-35 kinderen uit, haal je woonkamer leeg (of zorg voor een locatie in Utrecht) en Blijwin zorgt voor een super vette kinderdisco waar de kinderen nog jaren aan terug denken! Door de unieke combinatie van disco, entertainment en spelletjes, doen ook de kinderen die minder graag dansen gezellig mee met de kinderdisco van Blijwin.

Klassenfeest groep 8 of schoolfeest organiseren? Ook dan moet je bij Blijwin zijn!

Blijwin organiseert de allerleukste kinderdisco op basisscholen in Utrecht. Het entertainen van kinderen stroomt door ons bloed. Onze kinder-DJ staat niet stil maar danst mee, kent alle trends op het gebied van muziek en organiseert leuke spelletjes en battles tijdens de disco. Ons volledige programma wordt aangepast op de leeftijd van de kinderen zodat elk kind kan dansen op de muziek die hij/zij leuk vindt!

Geeft je school binnenkort een schoolfeest voor alle leerlingen? Bijvoorbeeld een gave disco-middag of -avond? Dan is het misschien een goed idee om het feest op te splitsen, op die manier kunnen we de muziek en het entertainment opsplitsen zodat iedereen danst, springt en zingt op zijn eigen niveau.
Bijvoorbeeld:
18:00-18:45 Kleuters/Onderbouw
19:00-20:00 Middenbouw
20:15-21:30 Bovenbouw

Kinderdisco met photobooth

Je hebt bij het boeken van een kinderdisco van Blijwin de mogelijkheid om een echte Blijwin Photobooth bij te boeken. Hier kunnen de kinderen tijdens de groep 8 disco een leuke foto van zichzelf maken. Deze foto’s krijg je vervolgens gelijk naar jouw e-mail toegestuurd zodat je deze gelijk kunt posten op Instagram en Facebook! Natuurlijk hebben we nog extra's die je kunt bijboeken.

Blije klanten

Meer dan 100 klanten gaven Blijwin al een beoordeling op de website Klantenvertellen.nl, 100% van de klanten beveelt Blijwin aan bij vrienden/familie en de show krijgt gemiddeld een 9.5.