Kinderdisco op je Camping: één groot feest voor de hele familie

Kindvriendelijke kinderdisco maar zeker niet kinderachtig

De kinderdisco op de camping is geschikt voor de hele familie
Uiteraard hebben kinderen van verschillende leeftijden verschillende voorkeuren qua muziek. Blijwin speelt daar haarfijn op in: het is een combinatie van bekende kindermuziek, top 40, bekende dansjes en feestmuziek. Alles zo afgestemd op de kinderen dat het altijd kindvriendelijk maar nooit kinderachtig is.

Iedereen danst mee met de Kinder-DJ

breakdance tijdens kinderdisco op de camping
Door het combineren van entertainment met disco lukt het Blijwin zelfs om alle kinderen op Tsjoe Tsjoe Wa te laten dansen, ook al voelen sommigen zich daar misschien iets te oud voor. Ook gaan we lekker breakdancen en doen we zelfs wat ballet-moves!

Kinderdisco all-inclusive

Blijwin levert deze disco all-inclusive, dat betekent dat licht, geluid, prijsjes en entertainment inbegrepen zijn. Het enige wat je als opdrachtgever hoeft te regelen is een stopcontact, een vrije ruimte en de kinderen. Maar zelfs daar kan Blijwin je bij helpen: Blijwin heeft aankondigingsposters op A2 en A5 formaat die je kan gebruiken om van deze activiteit het feest van de zomer te maken!

Kinderdisco Binnen of buiten, Middag of Avond

Kinderdisco met kinderdisco tent tijdens de schemering
De Kinderdisco kan geleverd worden waar en wanneer je maar wil. Gaat het om de avond of om de middag? En wil je de kinderdisco binnen of buiten? Het kan allemaal. Voor een echt leuke kinderdisco buiten moet het natuurlijk wel droog zijn. Heb je geen uitwijk-mogelijkheid om het binnen te doen? Dan plannen we kostelooseen andere datum in of worden slechts boekingskosten (€ 50,-) in rekening gebracht.

Iedereen op de foto tijdens het disco feest

photobooth tijdens camping kinderdisco Breid de kinderdisco voordelig uit met de photobooth van Blijwin! Met een druk op het touchscreen maakt de photobooth vier verschillende foto's. Van deze foto's wordt een mooie collage gemaakt met daarop ook nog het logo van je camping. De foto's kunnen direct digitaal gedeeld worden (e-mail, facebook, etc.) of uitgeprint worden. Daarnaast ontvang je als camping de foto's ook digitaal. Zo kan je ze op de Facebookpagina van je camping plaatsen en vragen of mensen zich zelf willen taggen: mooie promotie!

Alle Blijwin camping kinderdisco’s zijn:

  • Volledig geëntertaind programma
  • Populair bij kinderen van 3 - 13 jaar (en hun ouders)
  • Combinatie van disco, entertainment en spelletjes
  • Binnen en buiten mogelijk
  • Uitbreidbaar met vette extra’s
  • Altijd kindvriendelijk, nooit kinderachtig

Elke kinderdisco wordt geleverd inclusief:

  • Muziek & Spelletjes afgestemd op de leeftijd van de kinderen
  • Alle benodigde Apparatuur (licht, geluid)
  • Prijsjes (stickers, troostprijsjes & hoofdprijs)

Camping schuim party <>Kinder schuimparty <>

Boeken of meer informatie

Neem contact met ons op om te boeken of voor meer informatie: team@blijwin.nl