Kinderdisco in Amsterdam organiseren?

Waarvoor boek je de Blijwin Kinderdisco in Amsterdam?

Een kinderdisco is super leuk voor bijvoorbeeld een kinderfeestje, groep 8 disco of ander evenement! Blijwin levert de Kinderdisco voor alle denkbare feesten, locaties en evenementen. Alle benodigde apparatuur wordt volledig door Blijwin geregeld en opgebouwd. Iedere kinderdisco is maatwerk, maar kan geheel naar wens worden aangepast voor kinderen van 3 tot 14 jaar. Organiseer je een feest/evenement met kinderen in Amsterdam? Dan is je feest niet compleet zonder Blijwin. Bel ons en maak direct een afspraak!

Kinderfeestje met kinderdisco in Amsterdam

Is je kind binnenkort jarig en wil hij/zij het leukste feestje ooit geven? Dan moet je zeker de kinderdisco van Blijwin boeken. Of je nu een kinderfeestje met disco wilt organiseren in de huiskamer, tuin of op een externe locatie, Blijwin maakt er gegarandeerd een groot succes van! Nodig 10-35 kinderen uit, haal je woonkamer leeg (of zorg voor een locatie in Amsterdam) en Blijwin zorgt voor een super vette kinderdisco waar de kinderen nog jaren aan terug denken! Wij regelen de apparatuur en entertainen de kinderen met leuke spelletjes gedurende de hele kinderdisco! Stilstaande kinderen zie je daarom niet terug bij een Blijwin disco.

Kinderdisco met spelletjes als kinderfeestje in Amsterdam?

Ja, dat lees je goed; wij entertainen de kinderen gedurende de hele disco. Van begin tot eind vermaken wij de kinderen met de leukste disco-spelletjes en ander disco-entertainment. Daar hoef je je dus geen zorgen om te maken! Als ouder hoef je alleen de locatie, eten/drinken en voor voldoende kinderen te zorgen. De kinderdisco van Blijwin komt bij jou op je school, sportclub of gewoon lekker thuis.

Schoolfeest met kinderdisco in Amsterdam

Wil je school binnenkort een schoolfeest met kinderdisco houden omdat je school iets te vieren heeft? Blijwin komt graag langs om je aula/schoolplein/gymzaal om te bouwen tot een echte kinderdisco! Voor meer informatie over een kinderdisco op school ga je naar onze schoolfeest op school.

Zwemdisco in het Zuiderbad (Amsterdam)

In de herfstvakantie van 2018 mocht Blijwin voor het eerst een zwemdisco in het Zuiderbad entertainen. Dat was een daverend succes en de volgende editie (voorjaarsvakantie) staat reeds gepland! Wil jij ook graag een zwemdisco bij jou in de buurt organiseren?

Kinderdisco bij Amsterdam Marathon (Kids Run)

Tijdens en na de Kids Run van 2018 en 2019 stond Blijwin voor het Olympisch Stadion in Amsterdam met de Kinderdisco om de kinderen aan te moedigen, feliciteren en vooral om ze een super gave afsluiter te geven! Ook dit was super tof om te doen. Organiseert jouw gemeente een sportevenement voor kinderen? Dan mag de kinderdisco van Blijwin niet ontbreken! Blijwin zorgt voor het allerleukste kinderentertainment voor je sportevenement.