Kinder Kerst Muziek 2021

Geschreven door Kinder-DJ Edwin op

Elk jaar worden we weer blij van nieuwe Kerstmuziek. Als Kinder-DJ mag ik vele Kerstfeesten (zowel openbaar als besloten) aankleden met een geweldige Kerst show. En ik vind het heerlijk om dan te dansen op hippe Kerstmuziek. Natuurlijk zingen we ook heerlijke traditionele Kerstliedjes, maar dansen? Dansen doen we het liefst op nieuwe muziek. Elk jaar komen er nieuwe liedjes bij, ik zet de nieuwkomers van 2020 voor je op een rij!


Kerst muziek voor kinderen 2021

Hieronder vind je onze top kerst muziek voor kinderen! We hebben ook een Kerst playlist op Spotify samengesteld!

1. Raak! - Kerstfeest van de eeuw

Op dit nieuwe nummer gaan wij helemaal uit ons dak, zowel onderweg als tijdens de Kerstshows! Deze nieuwkomer blijven we nog jaren draaien.... feest van begin tot eind (net als onze kinderdisco)

2. Blijwin - Dancer het Disco Rendier

Rudolph kent iedereen natuurlijk al jaren, dit jaar stelt Blijwin het rendier "Dancer" aan je voor. Kende je die al?

3. Raak! - De Kerstbrigade

Raak! Verraste ons dit jaar (2020) niet met 1 maar met 2 nieuwe kerstliedjes speciaal voor kinderen! Super-gaaf! Kerstfeest van de Eeuw kwam met stip binnen op 1. De Kerstbrigagde vinden we ook tof en zetten we super-blij op plek drie!

4. Kinderen voor Kinderen - Niets is Cooler dan Kerstmis

Niet nieuw dit jaar mar nog steeds een enorme hit: Niets is Cooler dan Kerstmis van Kinderen voor Kinderen! Het nummer is alweer 4 jaar oud; dat wist je waarschijnlijk niet!