Over Blijwin

Kinderdisco Specialist van Nederland

Dit is Blijwin

Blijwin verzorgt meer dan 300 kinderdisco’s per jaar en is daarmee de kinderdisco specialist van Nederland! Met een klein gedreven team dat gebruik maakt van A-merk apparatuur (JBL professional, Pioneer, Shure) garanderen we dat je kinderdisco een succes wordt. Eentje om nooit te vergeten!

Team Blijwin

Kinder-DJ Edwin van Blijwin

Kinder-DJ Edwin van Blijwin is gespecialiseerd in kinderdisco's! Hij weet welke muziek kinderen leuk vinden, organiseert stoere battles en danst het liefst zelf zo veel mogelijk mee!

Lees meer

Lotte Lollig

Vrolijk, enthousiast en energiek, zo omschrijft Lotte Oskam zichzelf. Met een gekke en een serieuze kant: “Tijdens een kinderfeestje ga ik los, maar ik blijf natuurlijk altijd professioneel.”

Lees meer

Quiriene

Quiriene is de vormgever bij Blijwin. "Blij en kleurrijk, daar hou ik van en dat is wat ik doe bij Blijwin! Zij zorgt voor alle Blijwin uittingen,van het logo, een poster tot het ontwerp van de busbestickering.

Leisure & Hospitality Stage

Blijwin is de kinderdisco specialist voor feesten en evenementen met 10 - 1000 kinderen. Blijwin verzorgt jaarlijks meer dan 200 kinderdisco's en elk jaar groeit Blijwin harder dan het jaar ervoor. Blijwin wil de wereld blijer maken door kinderen enorm blije momenten te geven. Vind jij het leuk om met kinderen (en ouders) te werken? Heb je een mooie glimlach en lach je het liefst de hele dag? Kom dan stage lopen bij Blijwin! (Ook te combineren met de kinder-dj vacature)

Bekijk Stage Vacature

Vacatures
Vacatures

Vacatures

Blijwin is de toonaangevende kinderdisco leverancier van Nederland. Met meer dan 250 kinderdisco's per jaar is Blijwin een snelgroeiend bedrijf midden in de Randstad. Blijwin wil de wereld blijer maken en doet dat door kinderen de meest blije momenten te bezorgen.

Bekijk Entertainment Vacatures