Over Blijwin

Kinderdisco Specialist van Nederland

Ik ben Blijwin

Ik ben de Dj voor kinderen. Met mijn eigen muziek, spelletjes en nog veel meer entertain ik kinderen. En dat doe ik al meer dan 10 jaar. Of je mij nou boekt voor een podium waar al apparatuur staat of met mijn podiumwagen op je evenement: ik zorg ervoor dat alle kinderen gaan dansen. Ik breng vrijheid: vrijheid om te mogen zijn wie je bent, vrijheid om te bewegen wie je wil, vrijheid om helemaal uit je dak te gaan.

Meer over mij

DJ Blijwin

Kinder-DJ Edwin van Blijwin

Kinder-DJ Edwin van Blijwin is gespecialiseerd in kinderdisco's! Hij weet welke muziek kinderen leuk vinden, organiseert stoere battles en danst het liefst zelf zo veel mogelijk mee!

Lees meer

Quiriene

Quiriene is de vormgever bij Blijwin. "Blij en kleurrijk, daar hou ik van en dat is wat ik doe bij Blijwin! Zij zorgt voor alle Blijwin uittingen,van het logo, een poster tot het ontwerp van de busbestickering.

Leisure & Hospitality Stage

Blijwin is de kinderdisco specialist voor feesten en evenementen met 10 - 1000 kinderen. Blijwin verzorgt jaarlijks meer dan 200 kinderdisco's en elk jaar groeit Blijwin harder dan het jaar ervoor. Blijwin wil de wereld blijer maken door kinderen enorm blije momenten te geven. Vind jij het leuk om met kinderen (en ouders) te werken? Heb je een mooie glimlach en lach je het liefst de hele dag? Kom dan stage lopen bij Blijwin! (Ook te combineren met de kinder-dj vacature)

Bekijk Stage Vacature

Vacatures
Vacatures

Vacatures

Blijwin is de toonaangevende kinderdisco leverancier van Nederland. Met meer dan 250 kinderdisco's per jaar is Blijwin een snelgroeiend bedrijf midden in de Randstad. Blijwin wil de wereld blijer maken en doet dat door kinderen de meest blije momenten te bezorgen.

Bekijk Entertainment Vacatures