Kinderdisco Kinderfeestje: uitbesteden of zelf doen?

 • Categorie: kinderdisco tips
 • Geschreven op: 07-08-2018
 • Door: Edwin

Waarschijnlijk denk ook jij al weken voor de verjaardag van je kids na over de verjaardagsplannen, de cadeautjes en natuurlijk het kinderfeestje. Dat kinderfeestje, dat moet je zelf doen. Want dat is natuurlijk wat de kids willen. Dat is wat jij wilt. Toch?

Ook mama kan lekker meegenieten Maar wat vindt de jarige nou leuker? Dat mama de hele dag druk in de weer is, of dat ze meedanst, fotos maakt, en geniet van al het plezier? Ga er maar vanuit dat ook jouw kids je liever met veel plezier aanwezig zien, dan afwezig in stress en drukte. Maar niet alleen de kids; ook de moeders die je zijn voorgegaan vonden het heerlijk om eindelijk eens lekker feest te kunnen vieren. Gewoon, de organisatie eens uit handen geven en tijd maken om te genieten van al die lachende gezichtjes.

Het meest populaire kinderfeestje? Het is niet voor niets dat onze agenda iedere week weer voller komt te staan. Zeker gezien wij gespecialiseerd zijn in het leukste kinderfeestje ooit: de kinderdisco. Een kinderfeestje waar alle (maar dan ook echt lle) vriendjes en vriendinnetjes kunnen worden uitgenodigd om eindelijk eens de volwassen dingen te kunnen doen. Lekker dansen op hippe muziek (niet van die ouderwetse flauwekul die moeders misschien wel uit zou kiezen), de toffe dansmoves van de YouTubers nadoen en lekker gek op de foto. De kinder-DJ is een professional, en weet dan ook precies welke hits er op dat moment trending zijn. Hij organiseert de perfecte mix van spelletjes, muziek en entertainment, om de kids de hele avond geamuseerd te houden. Een grote groep kinderen is nu eenmaal lastig te entertainen. Ze hebben een korte spanningsboog en de grote hoeveelheid (ernstig) drukke kinderen maakt het al snel een lastige klus. De kinder-DJ neemt deze verantwoordelijkheid helemaal van je over en weet precies wat hem te doen staat. Daarnaast is zon echte DJ ook wel erg stoer natuurlijk.

Maar wat dan wel?! Het huren van de benodigde apparatuur zit er allemaal bij inbegrepen. Het sjouwen en aansluiten van die apparatuur? Dat wordt voor je geregeld. Een avondvullend entertainmentprogramma? Ook dat wordt georganiseerd. Heb je het gevoel dat je toch echt wat bij wilt dragen, dan is ook dat helemaal geen probleem! Ga een paar weken voor de kinderdisco lekker samen uitnodigingen knutselen, of bedenk leuke recepten voor lekkere hapjes waar tijdens het kinderfeestje van kan worden genoten. Er is meer dan genoeg ruimte om deze speciale avond in eigen handen te houden - maar de avond zelf, daar mag jij gewoon lekker ontspannen aanwezig zijn. Terwijl de kinder-DJ de hipste tracks draait, kunnen vader en moeder plezier hebben van al die toffe dansmoves en de leukste, gekste en gezelligste momenten direct op de foto zetten.

Zo wordt een kinderfeestje pas echt legendarisch!

Meer blog berichten

Waarom je je kinderdisco kinderfeestje vroeg moet boeken/a>

Waarom je je kinderdisco kinderfeestje vroeg moet boeken

Een kinderdisco als kinderfeestje is helemaal geweldig! Zorg er wel voor dat je de kinder-dj zo snel mogelijk vastlegt anders kan je niet dansen op de verjaardag van je kind.

Lees meer
Spelletjes voor je kinderdisco/a>

Spelletjes voor je kinderdisco

Geef je een kinderdisco als kinderfeestje? Deze spelletjes komen zeker van pas: laat de kinderen dansen, zingen en springen.

Lees meer
Homemade Eierkoeken: lekker voor je kinderdisco/a>

Homemade Eierkoeken: lekker voor je kinderdisco

Wil je iets anders dan chips of spekkies? Dan is dit wellicht een leuk idee! Zeker voor de jongsten is deze snack een uitkomst!

Lees meer

Waarom Blijwin?

 • We scoren gemiddeld een 9.4 in klanttevredenheid
 • Heel veel entertainment tijdens de kinderdisco
 • Door deze combinatie hebben alle kinderen een leuke avond
 • Onze kinderdisco wordt altijd afgestemd op de doelgroep
 • Wij leveren kinderdisco's voor kinderen van 3 - 13 jaar
 • Wij zijn pas tevreden als alle kinderen lachen
 • Jaarlijks verzorgen wij kinderdisco's voor tienduizenden kinderen
 • Onze shows zijn kindvriendelijk maar absoluut niet kinderachtig
 • Wij horen regelmatig "Dit was het leukste feestje ooit"!

Wat kost het?

Vul je gegevens in, dan krijg je zo snel mogelijk bericht!