Kids-DJ Edwin

De Creatieve Energieke Kindervriend reist stad en land af om kinderen blij te maken.

Edwin de gespecialiseerde Kids DJ

Ben je op zoek naar een gespecialiseerde kids dj voor een spetterende kinderdisco? Kids dj Edwin Rasser van Blijwin is dé dj die je zoekt. Niets vindt hij leuker dan een groep enthousiaste kinderen laten zingen, dansen en springen. Hij creëert een georganiseerde, vrolijke chaos: leuk voor alle kinderen van de basisschool. Van een kidsdisco in de woonkamer tot in de gymzaal, van camping tot openluchtzwembad: wij van Blijwin zijn pas blij als onze (kleine) klanten blij zijn. We gaan er voor de volle 200% voor.

Bekend van eigen muziek

Edwin van Blijwin is bekend van eigen muziek. Veel kinderen kennen zijn liedjes waaronder "onesie dansie", "rocken op mijn luchtgitaar", "lekker mezelf" en "hi ha halloween".

kids dj edwin op podium

Kids DJ edwin tijdens schuimparty

Kidsdisco met Kids DJ voor alle kinderen van 4 tot 13 jaar

“Ik ben gestart met Blijwin omdat ik kinderen in de leeftijd van 11, 12, 13 jaar hét schoolfeest van hun leven wil bezorgen. Een schoolfeest wat ze van hun leven niet zullen vergeten. Zelf heb ik dat schoolfeest in groep 8 nooit gehad, dus wat een prachtige kans om het zo dubbel en dwars in te halen! Maar niet alleen groep 8-kinderen bezorgen we een knalfeest, we organiseren ook onvergetelijke kinderfeestjes voor kinderen van 4 tot 13 jaar (basisschoolkinderen). Daarnaast werk ik heel graag (en veel) met kinderen met een verstandelijke en/of fysieke beperking. Dat zijn zulke prachtige, dankbare opdrachten.”
Blijwin is er dus echt voor elk kind. Van een kleinschalig kinderfeestje van 10 kinderen tot een grote kinderdisco op een camping of festival: bij Blijwin zit je goed. ”

Bekend van TikTok & TV

Blijwin heeft meer dan 7000 volgers op tiktok en gaat regelmatig viraal. Daarnaast heeft hij een toffe schuimparty neer mogen zetten bij lang leve de liefde (sbs6).

Edwin is Kids-DJ want hij wil een blijere wereld

“Tijdens de kidsdisco stem ik de muziekkeuze altijd helemaal af op de groep, de dynamiek en het moment. En lyrics die niet voor kinderen geschikt zijn, filter ik er ter plekke uit. Als het op de keuze van liedjes aankomt, ben ik principieel: ik ben voor een blijere wereld. Sommige liedjes draai ik dus niet. Want waarom zouden we iets maken waardoor de wereld minder mooi wordt? Laten we er met z’n allen een prachtig, gezellig, blij feestje van maken!”

Kids dj, rasartiest en een echte entertainer

Edwin is de drijvende kracht achter Blijwin. Hij is niet alleen bekend als kidzdj, maar is daarnaast ook een ras-artiest, presentator en entertainer. Opvallend is zijn bulderende, aanstekelijke lach waarmee hij gegarandeerd iedereen aan het lachten krijgt. Oja, en zelf wordt hij ook enthousiast van toffe pretparken en luistert hij naar K3. Geen wonder dat hij precies weet wat kinderen leuk vinden!
“Werken met kinderen geeft me veel voldoening. Ik geniet enorm van de interactie. Kinderen zijn zo puur in hun reactie, ze laten me altijd weten of ik de goede muziek draai of juist niet. Of het een leuk feestje is. En aan hand van deze reacties kan ik direct bijsturen. Een feest is pas een succes als ik alle kinderen heb kunnen betrekken bij de kidsdisco.”

kids dj edwin tijdens koningsdag

Kidsdisco organiseren

Wij helpen je graag bij het organiseren van een spetterende kidsdisco. Wij denken graag met je mee en zijn creatief met onze oplossingen en houden van gekke, onverwachte dingen. We doen alles om elk kind met een glimlach van oor tot oor naar huis te laten gaan.
Ben je benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Boeken

Blijwin is te boeken met podiumwagen óf op je eigen podium. In dat geval heeft Blijwin een rider.

Blijwin boeken voor een evenement/festival

Voor een evenement of festival adviseren we je om contact op te nemen met team blijwin: team@blijwin.nl

Edwin van Blijwin boeken voor een kinderfeestje

voor kinderfeestjes heeft Blijwin standaard pakketen, deze vind je op de kinderfeestjespagina.