lees verder

KidzDJ Blijwin

Kinderen laten dansen?

KidzDJ Blijwin boeken!

Blijwin de KidzDJ laat de kinderen dansen, zingen en springen!

  • Blijwin
  • KidzDJ Blijwin: Bekend van eigen muziek!

KidzDJ Blijwin laat de kinderen dansen

Je hebt een grote groep kinderen uitgenodigd om te komen dansen; of het nu om een kinderfeestje, school of andere locatie/evenement gaat: KidzDJ Blijwin is de DJ die jou gaat ontzorgen.

Een grote groep kinderen laten dansen is niet iets wat je zomaar doet. Maar als er een groep kinderen staat te dansen dan geniet iedereen: de ouders, de kinderen en de KidzDJ zelf ook natuurlijk!

Mag Blijwin je helpen? Hij geeft je tips in zijn blogs en podcast... en je kan KidzDJ Blijwin boeken natuurlijk!

Minidisco Kinderfeestje

Kinderfeestje

Boek KidzDJ Blijwin voor het kinderfeestje van je zoon of dochter en hij maakt er het leukste kinderfeestje ooit van! De KidzDJ bouwt je huiskamer, afgehuurde locatie, bedrijfspand of tuin om tot een ware disco voor Kidz!

4-7 jr. Minidisco
7-11 jr. Kinderdisco
Groep 8 Disco
TikTok Kinderfeestje

KidzDJ op school

KidzDJ Blijwin op school

Vertrekt er een leraar, is het einde schooljaar, heb je een toffe themaweek of een andere reden om alle kinderen te laten dansen en springen? KidzDJ Blijwin komt graag langs om het schoolfeest geweldig te maken.

Schoolfeest met KidzDJ Blijwin
Groep 8 feest

Kidz DJ op je evenement

KidzDJ Blijwin op je evenement

Wil je een kinderdisco met KidzDJ Blijwin inhuren voor je feest, festival of ander evenement? Blijwin is de kinderdisco specialist van Nederland en kan je helpen. Blijwin komt langs (met of zonder apparatuur) om alle kinderen blij te maken!

KidzDJ Edwin van Blijwin boeken

Lekker dansen met KidzDJ Blijwin

KidzDJ Blijwin komt om iedereen te laten dansen. Jong, oud, jongen, meisje... iedereen doet gezellig mee met Blijwin de KidzDJ! Samen dansen en er samen een geweldig feest van maken. Voel de vrijheid om te bewegen hoe je wil, doe gek met al je vrienden en vriendinnen!

In zijn podcast deelt KidzDJ Blijwin regelmatig tips over het geven van een geweldig kinderfeest!

Lekker dansen
Lekker dansen

Bekend door heel Nederland & Online

KidzDJ Blijwin rijdt wekelijks heel Nederland door. Van een kinderfeestje in Limburg tot een schoolfeest in Den Helder en alles daartussen. Centraal in de Randstad gevestigd en daardoor makkelijk inzetbaar door heel Nederland. KidzDJ Blijwin heeft geen eigen disco locatie maar bouwt graag een feestje op die van jou.

Uitzondering daarop is het Online Kinderfeestje, die geeft hij vanuit zijn eigen huis (en alle kinderen doen vanuit hun eigen huis mee).

Online kinderfeestje

Heb je een vraag?

De snelste manier om in contact te komen met KidzDJ Blijwin is door een Whatsapp of E-mail te sturen.

Beschikbaarheid van KidzDJ Blijwin weten?

Vul het formulier op deze pagina in en KidzDJ Blijwin neemt snel contact met je op om de beschikbaarheid van de gewenste datum door te nemen.

Telefonisch bereikbaar?

Aangezien we vaak onderweg zijn, shows doen of om een andere reden even telefonisch niet bereikbaar zijn is een Whatsapp bericht of E-mail vaak sneller. Wil je telefonisch contact? Stuur een app'je waarin je vraagt of je teruggebeld kan worden.