Wat kost de kinderdisco

Vul onderstaand formulier vrijblijvend in en we sturen de prijslijst naar je toe.

Je zit nog nergens aan vast! Als je ook een voorkeursdatum/dagdeel invult dan ontvang je binnen 24 uur een mail met onze beschikbaarheid op de gevraagde datum.

Prijslijst downloaden zonder gegevens in te vullen? Bekijk onze prijslijsten.

Blijwin bij Ballorig: Interview met Rutger

Geschreven door Myra op
Categorie: ervaringen

Als specialist in spectaculaire kinderdisco bezoekt Blijwin ook regelmatig toffe kinderspeelparadijzen. Wat wij daar doen? De meest meeslepende, enthousiasmerende, geruchtmakende en vooral ongelooflijk leuke kinderdisco verzorgen natuurlijk! Rutger Verhoef, bedrijfsleider van kinderspeelparadijs Ballorig in Arnhem, is dan ook groot fan van de kinderdisco's van Blijwin. Niet alleen vergroot de kinderdisco de bezoekersaantallen; de gasten die ooit een kinderdisco hebben bezocht komen ook op een later moment nog een keer terug bij Ballorig!

 • Blijwin bij Ballorig: Interview met Rutger
 • Blijwin bij Ballorig: Interview met Rutger
 • Blijwin bij Ballorig: Interview met Rutger

Een geweldige tool voor gastenbinding

Wij zetten de discos meestal in op vrijdag, zaterdag en zondag. Maar tijdens de vakantie kan dit ook op andere dagen zijn. We plannen deze speciale middagen en avonden op dagen dat iedereen vrij is en dus iedereen mee kan genieten., legt Rutger uit. Deze kinderdisco vergroot onze bezoekersaantallen, waardoor onze omzet natuurlijk ook stijgt. Gasten die een keer bij een disco aanwezig zijn geweest, komen ook op een later tijdstip terug om Ballorig te bezoeken. Dit maakt het een geweldige tool voor gastenbinding!

Meer traffic creren op socialmediakanalen

Niet alleen hebben zowel ouders als kinderen ontzettend veel plezier op de kinderdisco, er is ook met grote regelmaat verhoogde activiteit te zien op socialmediakanalen zoals Facebook. Er is vaak veel traffic te zien omtrent de kinderdiscos. We zien ook veel positieve reacties, en leuke fotos en filmpjes van bezoekers van de kinderdisco., aldus Rutger. Ook Blijwin deelt de evenementen op eigen socialmediakanalen. Op deze manier worden we dan ook zeker ondersteund met de promotie van de evenementen.

Een show die zich ook echt aanpast aan de doelgroep

Als specialist in supercoole kinderdiscos maakt Blijwin dan ook regelmatig toffe videos waar alle leuke ins en outs van de kinderdiscos op terug te zien zijn. Geweldige spelletjes, spannende activiteiten en toffe danshits maken het een spectaculair feest voor alle kids. Door al die filmpjes die op internet rondgaan werd ik meteen erg enthousiast. Het was ook op dat moment dat Rutger besloot dat het tijd was om Blijwin in te schakelen voor kinderspeelparadijs Ballorig. Blijwin is cht een disco voor de kids, en zijn hele show is hierop aangepast. Dit is iets wat de meeste doorsnee discos helaas niet hebben. Het contact is ook altijd goed, vriendelijk en duidelijk; en dat maakt de samenwerking ontzettend fijn.

Krachten bundelen voor een gouden samenwerking

Laten we eerlijk zijn: het is natuurlijk ook wel erg tof voor de kids om een avond of middag naar een chte kinderdisco te kunnen gaan. Een coole disco, in combinatie met alle mogelijkheden van een speelparadijs: een gouden samenwerking. Maar een samenwerking doe je natuurlijk niet alleen: de kinderdiscos worden als vanzelfsprekend ook aangepast op de omgeving, de situatie en de dingen die een onderneming als Ballorig speelparadijs uniek maken: We proberen onze huiskat Ch@t vaak mee te nemen in de kinderdiscos, en laten hem gewoon lekker tussen de kinderen meedansen.

Enthousiaste reacties en overtuigde aanbevelingen

De kinderdisco is een ongelooflijk populair evenement. Op de Facebookpagina van Ballorig kun je dan ook duidelijk terugzien dat de Blijwin kinderdisco een geweldige toevoeging is aan de reeds bestaande agenda. Naast de eigen activiteiten en evenementen, zorgt de kinderdisco voor een ontzettend leuke variatie, waar bezoekers enthousiast op reageren. We hebben bezoekers die speciaal voor deze kinderdisco naar Ballorig komen. Ik probeer Blijwin dan ook zoveel mogelijk onder mijn collega-managers aan te bevelen. Zijn enthousiasme, showmanship, betrokkenheid en aantrekkingskracht maken hem uitermate geschikt voor onze doelgroep. Hij is dan ook echt wel n van de betere op het gebied van kinderdiscos.

Blijwin verzorgt ruim 200 kinderdiscos per jaar in heel Nederland en Belgi! Voor basisscholen, festivals, particulieren en bedrijven. Wil je weten of ook jij zon gouden samenwerking met Blijwin aan kunt gaan? Hier lees je meer over onze kinderdisco's!

Gerelateerde blogs

 • kinderdisco tips Acht tips voor een geslaagd Sinterklaasbedrijfsfeest

  Acht tips voor een geslaagd Sinterklaasbedrijfsfeest

  Geschreven door Edwin op
  Lees verder
 • blijheid Kidsdisco met kids-dj van Blijwin of…?

  Kidsdisco met kids-dj van Blijwin of…?

  Geschreven door Edwin op
  Lees verder
 • muziek Dierendag muziek: kinderdisco muziek over dieren

  Dierendag muziek: kinderdisco muziek over dieren

  Geschreven door Edwin op
  Lees verder
 • ervaringen Kinderdisco op Schoolkamp: bonte avond met pit!

  Kinderdisco op Schoolkamp: bonte avond met pit!

  Geschreven door Monique op
  Lees verder
 • ervaringen Meester Jan met pensioen: afscheid met kinderdisco

  Meester Jan met pensioen: afscheid met kinderdisco

  Geschreven door Myra op
  Lees verder
 • muziek Kinderdisco Muziek: dit draaien we op je kinderfeestje

  Kinderdisco Muziek: dit draaien we op je kinderfeestje

  Geschreven door Edwin op
  Lees verder

Blijwin® de Kinder-DJ Kinderfeestjes & Kinderdisco's

Ringkade 23
2315EH Leiden
071-234 0 456 team@blijwin.nl

Kvk 27312634 - IBAN NL54 BUNQ 22903 22741

© Blijwin® Kidsdisco, Kinderdisco's & Kinderentertainment 2015 - 2019.
Blijwin® is een geregistreerd handelsmerk.