Onze beoordelingen

Vragen over het uitbesteden of laten organiseren van een kinderdisco? Klik hier en vind al onze veelgestelde vragen!

 • Klantenvertellen
 • Google
 • Blijwin scoort gemiddeld een 4.8 uit 5 sterren op Google. Gebaseerd op meer dan 20 reviews.
 • Beste kinderfeestje ooit! Blijwin is vriendelijk, professioneel, relaxed en vooral een geweldige entertainer. Binnen een minuut gingen alle kinderen los op de dansvloer. Muziek was cool, spelletjes en dansjes heel grappig. Tnx!!
 • Waanzinnig leuke dag op school georganiseerd. Knap dat jullie van groep 1 tot groep 8 weten te boeien! Compliment ook voor de organisatie, de opbouw, het hele feestje en daarna het weer rustig inpakken. Eigenlijk wordt alles ons uit handen genomen en dat is best wel prettig... Hartelijk dank voor alles, zeker namens "de regelaars" van de Ouderraad op school en uiteraard ook namens de kids!
 • Zeer aan te bevelen! De kinderen hebben genoten!
 • Voor de 2de keer nu een klassen eind feest gegeven met Blijwin de Kinderdj. Hij kijkt goed naar de wensen van de kids en zorgt ook echt dat ieder kind uit zn dak gaat ! Tot volgend jaar :)
 • Gisteren feestelijke einddisco gehad van onze beide groepen 8. Edwin was onze dj en had ook z'n Photo Booth meegenomen. De kinderen vonden de Photo Booth fantastisch! Edwin weet precies welke muziek ze leuk vinden, entertaint ze en krijgt ze allemaal op de dansvloer! Wij hoefden alleen maar de catering te verzorgen en ze gingen allemaal blij en total loss naar huis.
 • Super feest meegemaakt met de hele groep 8! De dj neemt de kinderen helemaal mee in het feest. Wat een interactie. Super!
 • Het was fantastisch !! Super tof gedaan. De kids waren door het dollen 😃😃Zeker een aanrader 👌
 • Meest fantastische kinder DJ die van zijn hobby een unieke ervaring heeft gemaakt. Laat kinderen 1, 2 of meerdere uren genieten en compleet uit hun dak gaan met battles, spelletjes en quiz. Hoog niveau voor een zeer redelijke prijs !!👍
 • Wie kent hem niet tegenwoordig! Jij niet? Dan moet je Blijwin zeker boeken! Geweldige kinderdisco met een superleuk programma! Ik zeg: Doen! Dan word het pas echt feest :)
 • Complimenten! Ruim 100 kinderen en hun ouders hebben genoten van Blijwin tijdens de feestavond van de kindervakantieweek.
 • Blijwin is 1 van de leukste Kid-DJs die er is. Altijd vol enthousiasme, leuke ideeën, vol energie, eigenlijk een absolute garantie voor een onvergetelijk kinderfeest. Ik zeg doen!!
 • Mijn kinderen hebben nog nooit zo'n leuk feestje gehad!
 • Altijd een te gek gezellig en blij feestje met blijwin
 • Leuke entertainment voor jong en oud!
 • Alles lezen op Google Maps
 • Blijwin scoort een 9.6 uit 10 op Klantenvertellen. 100% van onze klanten beveelt ons aan. Gebaseerd op meer dan 190 beoordelingen.
 • Wat was het een super fuif met dank aan een geweldige DJ! Wat heb je er een super feest van gemaakt! Top!
 • Fijne samenwerking en de kinderen vonden het heel erg leuk De communicatie per mail verliep prima en ze waren erg flexibel. Het was de eerste keer dat wij een kinderdisco deden tijdens onze najaarsmarkt maar de kinderen vonden het erg leuk en we kregen veel positieve reacties. Wij waren erg druk op het moment dat zij op moesten bouwen, maar ook hierbij was het erg fijn want dit ging lekker vanzelf.
 • Het feestje van mijn 11 jarige dochter is er eentje geweest waar al haar vriendjes en vriendinnetjes nog lang over na hebben gepraat! Wat was het een tof feestje. Super goede en leuke dj! Communicatie was top! De kinderen hebben genoten!
 • Voor de kinderen was het hun eerste discofeest en ze zullen de ervaring nooit vergeten. Anderhalf uur pret, dansen en lol met een fantastische DJ. Wat een energie!
 • Blijwin heeft voor onze sportvereniging de jaarlijkse kinderdisco verzorgd. Van het begin tot het eind hebben de Kids genoten en stonden ze allemaal op de dansvloer. Wat een energie had de dj! En wat een leuk contact met de Kids.. In een woord geweldig! We gaan jullie volgend jaar zeker weer benaderen!
 • De DJ kon de kids boeien terwijl verderop de kermis was. Dat is heel knap. Mijn complimenten.
 • We waren 25 jaar getrouwd. Ik heb een kleine kinderopvang. Dus moest er een feestje komen. Wat een super disco met leuke liedjes en spelletjes. Ook waren de kids dol op de glitterstickers. Toppie hoor
 • Het was helemaal geweldig, de kinderen hebben enorm genoten! Een mooi feest voor onze collega die met pensioen ging, een onvergetelijk afscheid!
 • Top eindfeest van groep acht! Blijwin heeft in 2019 het eindfeest van groep acht verzorgd. Vanaf het eerste moment was het een groot feest. De kinderen vonden het superleuk. Blijwin voelt de kinderen goed aan (qua muziek en sfeer) en speelt hier adequaat op in. Een aanrader!
 • Steeds weer een super feest met Blijwin Feestjes lopen als een trein omdat Edwin precies aanvoelt wat wanneer en hoe. 5 x Blijwin ingehuurd en 5 x een GROOT succes
 • Edwin is een top DJ! Wij hebben hem binnen 3 weken 2 keer ingezet omdat hij zo onwijs goed is. Dank edwin! X c
 • Superleuk! Lotte heeft het fantastisch gedaan! Energiek en grappig en helemaal aangepast op de groep kinderen.
 • Een groot feest! Op onze school hebben wij Blijwin uitgenodigd voor het jaarlijkse zomerfeest en het afscheid voor groep 8. We hebben van alle ouders, leerlingen en leerkrachten heel veel enthousiaste reacties ontvangen! Van 4 tot 12 jaar, Blijwin weet iedere leeftijdsdoelgroep te vermaken!
 • Alle kinderen vonden het GEWELDIG !!! En wij ook... Waanzinnig leuke dag op school georganiseerd. Knap dat jullie van groep 1 tot groep 8 weten te boeien! Compliment ook voor de organisatie, de opbouw, het hele feestje en daarna het weer rustig inpakken. Eigenlijk wordt alles ons uit handen genomen en dat is best wel prettig... Hartelijk dank voor alles, zeker namens "de regelaars" van de Ouderraad op school en uiteraard ook namens de kids!
 • Helemaal geweldig Wat een feest maakt Edwin er van. Kids lachend en blij op de dansvloer. De sfeer zat er gelijk goed in!
 • Wij hebben Blijwin ingehuurd voor het zomerfeest van school. Iedereen (ouders en kinderen) vond het top. Voor herhaling vatbaar.
 • Betrouwbaar, enthousiast, weet wat bij kinderen speelt en welke muziek zij leuk vinden! Kortom. Heb je een feest te vieren, dan is dit de dj die je zoekt!
 • Geweldig feestje! We waren echt super blij mee! Keuze van muziek, spelletjes, alles top 👍😁!!
 • Goede afspraken, snel antwoord bij vragen, vriendelijk en bovenal succesvol resultaat! De kleuterdisco was fantastisch! Edwin weet precies hoe hij de sfeer er met de kleintjes van 4/5/6 in krijgt.
 • Geweldig! Jong en oud stonden werden naar de dansvloer gezogen! Ik gaf een barmitswa feest. Familie en vrienden van zeer jong tot zeer oud waren aanwezig. Ik had vooraf playlists gestuurd en een draaiboek. Mede dankzij de professionaliteit van de DJ verliep alles exact zoals gepland. De gasten werden allemaal naar de vloer gezogen! Kinderen deden enthousiast mee met de battles en ook de Hora was een succes!
 • Alles lezen op Klantenvertellen.nl

Wat kost de Blijwin kinderdisco

Vul onderstaand formulier vrijblijvend in en we sturen de prijslijst naar je toe.

Je zit nog nergens aan vast! Als je ook een voorkeursdatum/dagdeel invult dan ontvang je binnen 24 uur een mail met onze beschikbaarheid op de gevraagde datum.

Prijslijst downloaden zonder gegevens in te vullen? Bekijk onze prijslijsten.

Veel gestelde vragen

Blijwin's Kinderdisco

1. Wat neemt Blijwin allemaal mee?

Blijwin biedt verschillende pakketten, standaard nemen wij in ieder geval speakers, een draaitafel en discolampen mee.
Daarnaast biedt Blijwin ook pakketten met rookmachine, bellenblaasmachine, photobooth, etc. Voor meer informatie over de inhoud van onze pakketten download de prijslijst.

2. Kan ik Blijwin ook zonder apparatuur boeken?

Ja dat kan zeker. In dat geval gaan we er van uit dat de locatie professionele apparatuur regelt met een pioneer draaitafel (geschikt voor Rekordbox USB-sticks).

3. Hoe ziet de kinderdisco eruit?

Dat verschilt per pakket en locatie. Standaard zetten we in ieder geval een draaitafel, 2 speakers en discolampen neer. Eventueel plaatsen we daar een Blijwin/Disco achtergrond achter (als wij dat vinden passen bij de locatie en als het fysiek past). Boek je ons buiten inclusief kinderdisco tent dan vormt deze uiteraard het decor.

4. Wat regelen jullie / Wat moet ik zelf doen?

Wij zorgen voor alle benodigde apparatuur en entertainen de kinderen van het eerste tot en met het laatste moment. Zelf regel je een locatie, eten/drinken en de uitnodigingen/aanwezigheid van kinderen. We verwachten dat er tijdens de disco wel begeleiding is van volwassenen voor niet-entertainment gerelateerde zaken.

Boeken & Betalen

1. Wat is de boekingsprocedure?

Voor veel soorten feestjes heeft Blijwin standaard pakketten. Dit geldt voor bijvoorbeeld schoolfeesten en kinderpartijtjes. Via de formulieren op de website zijn de prijslijsten op te vragen.
Je kunt vervolgens boeken door contact op te nemen per mail of telefoon. We helpen je graag als je advies wil over welk pakket het beste bij je past.
Nadat je contact hebt opgenomen ontvang je een offerte. Deze is te accepteren middels een link of door je akkoord te sturen via e-mail. Als de offerte geaccepteerd is, staat de boeking definitief vast.

2. Welke data zijn beschikbaar?

Voor de periode tot en met 21 juli 2019 is dat op deze speciale pagina te vinden. Andere periode? Neem contact met ons op via e-mail of telefoon (071-234 0 456). We informeren je graag.

3. Wanneer moet ik betalen?

De regel is dat de factuur van het feest voor aanvang van het feest voldaan moet zijn. Dit kan per bankoverschrijving en iDeal. Betaal je liever op de dag zelf? Laat dit van te voren weten. Je kunt op de dag zelf betalen via Tikkie, iDeal of contant (gepast).
Zakelijke klanten mogen achteraf betalen.

4. Kan ik een optie nemen op een datum?

Ja, dat is zeker mogelijk. In dat geval houden we de datum voor je vast tot er een andere aanvraag binnenkomt voor dezelfde datum. De optie blijft standaard 7 dagen staan.
Let op: als er een andere aanvraag binnenkomt voor dezelfde datum, moet je binnen 24 uur beslissen of je gebruik wilt maken van de optie.

5. Ik organiseer de kinderdisco samen met andere ouders. Kunnen we de rekening splitsen?

Blijwin stuurt voor de boeking 1 factuur. Dat betekent dat er 1 contactpersoon is voor Blijwin. Uiteraard kunnen jullie er zelf voor kiezen om dit te delen; Blijwin faciliteert dat echter niet. Het samen organiseren van een kinderdisco moedigen wij overigens wel aan: het is fijn om de organisatie samen met anderen te doen en de kinderen vinden dat over het algemeen ook erg leuk!

6. Rekent Blijwin reiskosten?

Blijwin rekent geen kilometerkosten binnen Nederland en Belgie. Wel worden eventuele parkeerkosten of overvaarkosten in rekening gebracht.

7. Hoe lang van te voren moet ik boeken?

Wij hanteren geen minimale/maximale periode waarbinnen je moet boeken. We adviseren wel om tijdig contact op te nemen, zeker in de periode rond het einde van het schooljaar, Sinterklaas en Carnaval wordt vroeg geboekt door mensen. Ben je flexibel met de datum dan kunnen we altijd een disco regelen in de periode die je voor ogen hebt.

Aankomst & Locatie

1. Wanneer kan ik de DJ verwachten?

De DJ arriveert standaard een uur van te voren. Echter in een drukke periode kan dit korter zijn; hierover word je vooraf geïnformeerd. Heb je de Kinderdisco Tent bijgeboekt? Dan kan het zijn dat het opbouwen 1.5 uur van te voren is.

2. Wat moet er aanwezig zijn op de locatie?

De DJ verwacht een vrije ruimte voor de draaitafel, speakers en discolampen. Ook is er een lege ruimte als dansvloer nodig. Tot slot hebben we een stopcontact nodig; het liefst een vrije groep. Let op: wij gebruiken geen verdeeldozen van derden; zorg dus voor een vrij stopcontact.

Is je boeking buiten? In dat geval is een overkapping vereist. Wij kunnen onze eigen kinderdisco tent meenemen. Je mag ook zelf voor een degelijke oplossing zorgen.

3. Heeft de DJ hulp nodig?

Over het algemeen hoef je geen hulp te bieden tijdens het op- en afbouwen. Er is een aantal uitzonderingen:

1) Als de auto niet dichtbij de show locatie kan komen is het handig als er 2 mensen zijn die kunnen helpen met tillen.

2) Bij het opbouwen van de kinderdisco tent is het handig als 2 mensen kunnen helpen met het 'uittrekken' van de tent.

4. Wat moeten we verder regelen voor de DJ?

Zorg ervoor dat je van tijd tot tijd iets te drinken aanbiedt aan de DJ. Heb je daar geen tijd voor? Zorg dan voor een fles/kan drinken + glas.

Special effects

1. Is het mogelijk om mijn kinderdisco te voorzien van special effects?

Jazeker, Blijwin kan alle denkbare special effects leveren. Standaard bieden wij sowieso de volgende opties: sneeuw, schuim, bellenblaas, confetti, rook, stroboscoop en blacklight.

2. Kan de rookmachine overal ingezet worden?

De rookmachine kan niet gebruikt worden in combinatie met rookmelders. Controleer van te voren of er rookmelders aanwezig zijn, of die eventueel uitgeschakeld kunnen/mogen worden en of ze doorgeschakeld staan naar de brandweer. Blijwin is niet aansprakelijk voor eventuele uitruk-kosten van de brandweer ;)

3. Kan de bellenblaasmachine overal ingezet worden?

De bellenblaasmachine kan in elke ruimte gebruikt worden. Controleer van te voren wel of aanwezige vloeren, meubels en muren niet direct schade hebben als ze in aanraking komen met zeep. Sommige vloeren kunnen erg glad worden in combinatie met de bellenblaasmachine, in zo'n geval zullen we er voor kiezen om de bellenblaasmachine uit te schakelen.

4. Sommige kinderen hebben last van astma / epileptie

Als dit bekend is geef dit dan direct aan bij de DJ. Bij gebruik van de stroboscoop / rookmachine zetten we altijd een banner neer waarmee we kinderen vragen om zich te melden bij de DJ als ze last hebben van astma/epileptie.

Promotie & PR

1. Hoe kan ik mijn show met Blijwin aankondigen

Blijwin stelt op verzoek logo's en afbeeldingen beschikbaar. Het is trouwens belangrijk om ons goed aan te kondigen, wil je de kinderdisco van Blijwin op een programma vermelden? Doe dat dan als volgt:

Kinder-DJ Blijwin

Kinderdisco met Kinder-DJ Blijwin

Blijwin's kinderdisco

2. Kan Blijwin helpen met de promotie van mijn evenement?

Ja zeker. Blijwin heeft een eigen Grafisch ontwerper in dienst en helpt je graag om een geweldige poster, flyer of social media bericht te maken. Daarnaast kan Blijwin speciaal voor jouw evenement een filmpje opnemen die je op Social Media kan plaatsen.

Daarnaast heeft Blijwin zelf ook eigen Social Media kanalen (Facebook, Instagram, Youtube) met een groot bereik door heel Nederland, als je uiting voldoet aan de kwaliteitseisen van Blijwin delen we die graag op social media. Vergeet niet om Blijwin mede-organisator te maken van je Facebook event.