lees verder

Kinder-DJ Edwin

Blije, Creatieve DJ & Kindervriend

"Ik wil dat iedereen blij is."

Drijvende kracht achter Blijwin is Edwin Rasser. Ras-artiest, presentator en entertainer, vooral bekend als Kinder-DJ. Opvallend is zijn bulderende lach. Werken met kinderen geeft hem veel voldoening. Ik geniet van de interactie. Kinderen zijn puur in hun reactie; ze laten me altijd weten of ik de goede muziek draai. Of het wel leuk is. Kinderen zijn heel duidelijk. Aan de hand van de reacties kan ik direct bijsturen. Ik vind een feest pas een succes als ik alle kinderen heb kunnen betrekken bij de kinderdisco.

Edwin content 1
Edwin content 1

Feestjes voor kinderen van 4 - 13 jaar

Ooit begonnen met feestjes voor groep 8 (een feestje dat ik helaas zelf nooit heb gehad), bedient hij nu een groter publiek en maakt hij feestjes voor kinderen van 4 tot 13 jaar (basisschoolkinderen). Feestjes voor 10 kinderen vindt hij net zo leuk als grote kinderdiscos op een camping of festival. Kleine feestjes zijn persoonlijker waar ik directer kan inspelen op de groep.

Direct en eerlijk contact met kinderen

Edwin is een idealist. Zijn missie: een blijere wereld. Al bijna tien jaar reist hij als kinder dj door het land om kinderen de middag of avond van hun leven te geven van woonkamer tot gymzaal, van camping tot openluchtzwembad. Ik word blij van dingen waar kinderen ook blij van worden. Zelf sta ik bij wijze van spreken - ook nog voor in de rij als het om achtbanen gaat. Daardoor maak ik makkelijk contact met kinderen. Ook werkt hij graag en veel met mensen met een verstandelijke en/of fysieke beperking: Dat zijn vaak de mooiste opdrachten.

Edwin content 1
Edwin content 1

Ongepast taalgebruik wegfilteren

Achter zijn dj-booth stemt hij zijn muziekkeuze af op de groep, de dynamiek en het moment. Hij heeft een radar voor lyrics die niet echt voor kinderen geschikt zijn. Die filtert hij er ter plekke uit. Hij is in zijn muziekkeuze soms principieel: "Ik ben voor een blijere wereld. Dat ik sommige liedjes van Boef niet draai heeft daar mee te maken. Waarom zouden we iets maken waardoor de wereld minder mooi wordt? Maak het blijer! Het werk dat ik doe maakt mij blij en daardoor maak ik andere mensen weer blij. Ik noem mijzelf ook wel de 'blijheidverspreider'. Ik wil dat iedereen om mij heen blij is." Zelf is hij stiekem nog steeds groot fan van de liedjes van K3.

Creatief en behulpzaam

Edwin helpt zijn klanten graag bij het organiseren van hun feestje. Ik kan je met alles helpen en beantwoord alle vragen omtrent je kinderfeestje. Ik ben pas blij als mijn klanten blij zijn en ga er bij wijze van spreken voor de volle 200% voor. Hij denkt graag mee en is in zijn oplossingen creatief en houdt van gekke, onverwachte dingen. In zijn communicatie is hij altijd authentiek en hij zoekt naar perfectie in zijn feestjes, hoe het nog beter kan.

Typisch Edwin:

Open, blij, spontaan, perfectionist, klantgericht, samenwerken, entertaint in het Nederlands, Frans, Engels en Duits.

Kinder-DJ Edwin van Blijwin boeken voor...