Gekleurd schuim

Geschreven door Kids-DJ Edwin op


Vier jaar geleden begon ik met het aanbieden van schuimparties. Ik kocht twee sneeuwmachines, gooide er een lading entertainment bij… en de klanten waren niet blij. De hoeveelheid schuim was underwhelming. Ondanks het entertainment kon het nooit een goede schuimparty worden.

Drie jaar geleden kocht ik daarom een echt schuimkanon. Feesten met heel veel schuim. En al dat schuim maken moest gemanaged worden: de hoeveelheid schuim was enorm, voor entertainment was weinig tijd. Resultaat? De klanten waren blij maar ik zelf niet. Ik was van weinig toegevoegde waarde, klanten zagen niet hoeveel beter het zou kunnen zijn - en ik had simpelweg geen mogelijkheid om meer entertainment te doen: ik was te druk met knopjes, schuim en tuinslangen.

Vorig jaar kocht ik een geweldig schuimkanon. Het kanon laat zich mega eenvoudig bedienen, ik kan het schuim goed voorbereiden en met de watertank is water ook nooit een probleem. Ik heb nu de perfecte combinatie van schuim en entertainment. Eigen liedjes en muziek van anderen. Gekleurd schuim en wit schuim.

Wil je zo’n super toffe schuimparty deze zomer meemaken? Check zo snel mogelijk de beschikbaarheid. Of hint bij je vakantie bestemming even wie ze in moeten huren 🧼🧼