Wat kost de kinderdisco

Vul onderstaand formulier vrijblijvend in en we sturen de prijslijst naar je toe.

Je zit nog nergens aan vast! Als je ook een voorkeursdatum/dagdeel invult dan ontvang je binnen 24 uur een mail met onze beschikbaarheid op de gevraagde datum.

Prijslijst downloaden zonder gegevens in te vullen? Bekijk onze prijslijsten.

Kinderfeestje

Leukste kinderfeestje ooit!

Het leukste kinderfeestje ooit boek je bij Blijwin! Wij bieden jou en je kind onvergetelijke kinderfeestjes. Of het nu gaat om een geweldig disco feestje, op de foto gaan met de photobooth of het maken van een professionele videoclip: onze kinderfeestjes zijn onvergetelijk, super-blij en onderscheidend.

Kinderdisco feestje

Kinderdisco feestje

Of je kind nu een kleuter is of al in groep 8 zit: wij bieden de leukste kinderdisco feestjes. Wij hebben onze dienstverlening opgesplitst in minidisco (4-6 jaar), stickerdisco (7-10 jaar) en tienerdisco (11-13 jaar). Alle kinderdisco's zijn ideaal als kinderfeestje; wij nemen namelijk al het entertainment uit handen. Van het begin tot het eind vermaken we de kinderen met het beste entertainment.

Kinderdisco feestje
Minidisco kinderfeestje

Minidisco kinderfeestje

De minidisco van Blijwin is ideaal voor kinderen van 4-6 jaar, kleuters dus. Een animatrice (+ eventueel een kinder-dj) komt langs voor de allerleukste minidisco. Naast bekende minidisco dansjes bestaat de show uit hippere muziek, leuke disco spelletjes, een bellenblaasmachine en glittertattoos! Kinderachtig? Zeker niet; vooral lekker dansen en het gaafste (eerste) feestje!

Minidisco kinderfeestje
Tienerdisco groep 8 feest

Tienerdisco groep 8 feest

Gaat je kind binnenkort groep 8 verlaten? Dan zit hij/zij waarschijnlijk niet meer te wachten op Tsjoe Tsjoe Wa maar is bekende top 40 / R&B muziek gewenst. Wij draaien de platen die jeugd van dit moment leuk vindt. Dat combineren we met spelletjes speciaal voor deze doelgroep (limbo dansen, slowen, etc.). Wij zorgen ervoor dat dit (laatste) kinderfeestje de beste ooit wordt.

Tienerdisco groep 8 feest
Green screen feestje

Green screen feestje

Alle kinderen gaan op de foto tijdens ons green screen feestje! We nemen de kinderen mee op reis zonder kilometers te hoeven reizen. Ze gaan op de foto in de mooiste settings en met hun eigen tekening op de achtergrond. Oudere kinderen die niet van tekenen/kleuren houden laten we een verhaal vertellen met green screen foto's!

Green screen feestje
Schuimparty kinderfeestje

Schuimparty kinderfeestje

De kinderdisco van Blijwin is te combineren met een schuimmachine voor een super-hip en geweldig kinderfeestje: schuimparty kinderfeestje!
Wij entertainen de kinderen en nemen alle apparatuur mee: inclusief schuimmachine en heel veel schuim!
Dansen, springen en zingen in het schuim met onze schuimparty!

Schuimparty kinderfeestje

Kinderfeestje organiseren

Wil jij een vet kinderfeestje organiseren? Boek dan het kinderfeestje van Blijwin! Neem telefonisch contact op door te bellen naar 06-46324888, stuur een mail naar team@blijwin.nl of vul één van de contactformulieren op deze website in. Wij zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Het wordt gegarandeerd een top feest!

Kinderfeestje specialist Blijwin

Blijwin organiseert jaarlijks meer dan 250 kinderfeestjes! Of je nou op zoek bent naar een kinderfeestje in Amsterdam, Den Haag of Groningen; wij geven kinderfeestjes in heel Nederland en België. Dat maakt ons dan ook dé expert op het gebied van kinderfeestjes.

Na afloop van het kinderfeestje vragen wij onze klanten altijd om het kinderfeestje te beoordelen via Klantenvertellen.nl. Uit dit onafhankelijke onderzoek scoren wij gemiddeld een 9.5. Daarnaast beveelt 100% van onze klanten ons aan bij vrienden en familie. Voor een blij kinderfeestje ben je bij ons dus aan het juiste adres!

Blijwin® de Kinder-DJ Kinderfeestjes & Kinderdisco's

Ringkade 23
2315EH Leiden
071-234 0 456 team@blijwin.nl

Kvk 27312634 - IBAN NL54 BUNQ 22903 22741

© Blijwin® Kidsdisco, Kinderdisco's & Kinderentertainment 2015 - 2019.
Blijwin® is een geregistreerd handelsmerk.