Elke dag bereikbaarApp onsKinder-DJ Bellen App onsElke dag
100% van onze klanten beveelt ons aan9.5/10Kinderdisco ReviewsReviews

Leukste kinderfeestje ooit

Het leukste kinderfeestje ooit boek je bij Blijwin! Wij bieden jou en je kind onvergetelijke kinderfeestjes. Of het nu gaat om een geweldig disco feestje, op de foto gaan met de photobooth of het maken van een professionele videoclip: onze kinderfeestjes zijn onvergetelijk, super-blij en onderscheidend.

Kinderdisco feestje

Kinderdisco feestje

Of je kind nu een kleuter is of al in groep 8 zit: wij bieden de leukste kinderdisco feestjes. Wij hebben onze dienstverlening opgesplitst in minidisco (4-6 jaar), stickerdisco (7-10 jaar) en tienerdisco (11-13 jaar). Alle kinderdisco's zijn ideaal als kinderfeestje; wij nemen namelijk al het entertainment uit handen. Van het begin tot het eind vermaken we de kinderen met het beste entertainment.

Kinderdisco feestje
Minidisco kinderfeestje

Minidisco kinderfeestje

De minidisco van Blijwin is ideaal voor kinderen van 4-6 jaar, kleuters dus. Een animatrice (+ eventueel een kinder-dj) komt langs voor de allerleukste minidisco. Naast bekende minidisco dansjes bestaat de show uit hippere muziek, leuke disco spelletjes, een bellenblaasmachine en glittertattoos! Kinderachtig? Zeker niet; vooral lekker dansen en het gaafste (eerste) feestje!

Minidisco kinderfeestje
Tienerdisco groep 8 feest

Tienerdisco groep 8 feest

Gaat je kind binnenkort groep 8 verlaten? Dan zit hij/zij waarschijnlijk niet meer te wachten op Tsjoe Tsjoe Wa maar is bekende top 40 / R&B muziek gewenst. Wij draaien de platen die jeugd van dit moment leuk vindt. Dat combineren we met spelletjes speciaal voor deze doelgroep (limbo dansen, slowen, etc.). Wij zorgen ervoor dat dit (laatste) kinderfeestje de beste ooit wordt.

Tienerdisco groep 8 feest
Green screen feestje

Green screen feestje

Alle kinderen gaan op de foto tijdens ons green screen feestje! We nemen de kinderen mee op reis zonder kilometers te hoeven reizen. Ze gaan op de foto in de mooiste settings en met hun eigen tekening op de achtergrond. Oudere kinderen die niet van tekenen/kleuren houden laten we een verhaal vertellen met green screen foto's!

Green screen feestje
Schuimparty kinderfeestje

Schuimparty kinderfeestje

De kinderdisco van Blijwin is te combineren met een schuimmachine voor een super-hip en geweldig kinderfeestje: schuimparty kinderfeestje!
Wij entertainen de kinderen en nemen alle apparatuur mee: inclusief schuimmachine en heel veel schuim!
Dansen, springen en zingen in het schuim met onze schuimparty!

Schuimparty kinderfeestje
Kinderfeestje

Originele, Exclusieve kinderfeestjes

Bij Blijwin boek je originele, exclusieve kinderfeestjes waarbij de jarige in het middelpunt staat. Wij zorgen ervoor dat de verjaardag van je zoon/dochter onvergetelijk wordt.

In onze missie om de wereld blijer te maken proberen wij zoveel mogelijk kinderen blij te maken. Blije herinneringen aan vroeger maken de weg naar volwassenheid en alles wat volgt positiever. Onze kinderfeestjes zorgen voor een blij groepsgevoel en dragen daardoor positief bij aan de ontwikkeling van kinderen.