Kidsdisco

Wat is de kidsdisco van Blijwin

We noemen onze disco zelf liever kinderdisco (i.p.v. kidsdisco). Met onze kinderdisco maken we alle kinderen en ouders blij. Hoe doen we dat? Door onze combinatie van disco, entertainment en spelletjes. Wij passen ons entertainment en de muziek aan op de aanwezige kinderen. Zijn er veel oudere kinderen? Dan noemen wij onze kidsdisco een tienerdisco. Voor kinderen van 7-11 jaar noemen wij onze kidsdisco de 'stickerdisco', en voor de jongsten noemen wij het minidisco.
Alle mogelijkheden

Kidsdisco Tienerdisco

Kidsdisco voor kinderen van 11-13 jaar: tienerdisco

Blijwin is opgericht door Edwin Rasser. Zelf heeft hij met zijn klas nooit een groep 8 feest gehad, daarom zet hij zich er nu voor in dat kinderen terug kunnen kijken op een episch groep 8 feest. De kidsdisco voor groep 8 bestaat voornamelijk uit bekende Top40 muziek (Lil Kleine, Ronnie Flex, etc.) gecombineerd met gave battles. Door deze battles doen alle kids mee aan de disco; ook de kinderen die minder van dansen houden. Uiteraard is deze disco niet alleen te boeken voor kinderfeesten. Ook op bijvoorbeeld scholen blazen we graag het dak eraf. Dat doen we bijvoorbeeld in meerdere sessies (half uur minidisco, een uur stickerdisco en een uur tienerdisco).
Groep 8 disco

Kidsdisco Stickerdisco

Kidsdisco voor kinderen van 7-11 jaar: stickerdisco

Op jonge leeftijd komen kinderen tegenwoordig al in aanraking met muziek uit de Top 40 (Davina Michelle, Fource, Sam Smith, Ariana Grande). Daarom combineren we voor deze leeftijd de disco met Top40 en bekende kinder muziek (bijvoorbeeld kinderen voor kinderen, Girlys Blog, etc.). Uiteraard voegen we daar een hoop leuke battles aan toe. Is de kidsdisco ter ere van een kinderfeestje? Dan zetten we de jarige in het middelpunt. Gaat het om een ander feest of evenement? Ook dan kunnen we natuurlijk iets of iemand in het middelpunt zetten. Of gewoon het dak eraf blazen tijdens de stickerdisco!
Kidsdisco kinderfeestje

Kidsdisco Minidisco

Kidsdisco voor kinderen van 3-7 jaar: minidisco

Kinderen houden van dansen. En ouders zien hun kinderen graag dansen. Daarom biedt Blijwin ook een kidsdisco voor de allerjongsten. Een geweldige combinatie van minidisco muziek, muziek van Kidz-DJ, een snufje top 40... en vooral heel veel spelletjes en voor-dansen. Uiteraard helemaal op het tempo dat past bij deze leeftijd, we willen immers dat alle kids genieten van deze kidsdisco minidisco!
Minidisco kinderfeestje