Kinderdisco thuis: de allerleukste kinderdisco van Blijwin

Kinderdisco thuis: het leukste feestje ooit!

Heb je een grote huiskamer (meer dan 30m2)? Dan kan Blijwin de leukste kinderdisco thuis bij jou geven! De professionele kinder-dj komt langs en neemt alle benodigde apparatuur mee om jou de allerleukste kinderdisco ooit te geven, gewoon thuis in de woonkamer!

Een Blijwin kinderdisco thuis is een bewezen succes combinatie van disco, entertainment en spelletjes. Daarmee entertaint de kinder-dj de kinderen gedurende het hele feestje: als ouder hoef je de kinderen niet te vermaken, dat doet de DJ! Bij een kinderdisco van Blijwin worden alle kinderen bij het feest betrokken en staat er gegarandeerd niemand stil!


Hoe gaat de kinderdisco thuis?

 • De Kinder-DJ komt bij je thuis voor een vette kinderdisco en neemt alle benodigde apparatuur mee om een onvergetelijk feest te geven: speakers, discolampen en natuurlijk een draaitafel!
 • Tijdens de kinderdisco bij jou thuis hoor je alle muziek die jij en je vrienden leuk vinden. Of het nu een megahit is uit 2012 of een nieuwe release, Blijwin zorgt voor een leuke mix van echte dansmuziek.
 • Naast de vetste muziek, spelen we tijdens de kinderdisco bij jou thuis ook allerlei leuke spelletjes zodat jij en je vrienden/vriendinnen het leukste feestje ooit hebben. Uiteraard wordt er rekening gehouden met de leeftijd van de kinderen, zodat de spelletjes goed bij de leeftijd van de kinderen passen.
 • Bij jonge kinderen (-10 jaar) spelen we de spellen individueel, bij oudere kinderen (10+) doen we de spellen/battles in 2 teams. Ondanks dat er tegen elkaar gestreden wordt, gaat het bij de kinderdisco van Blijwin niet om winnen, maar om het meedoen. Alle deelnemers krijgen dan ook een prijs voor het meedoen.

Je had nooit gedacht dat een kinderdisco thuis zo leuk zou kunnen zijn! Over de kinderdisco thuis van Blijwin praten jij en je vrienden nog lang na! Je bent ook zeker niet de eerste die een kinderfeestje thuis geeft. Blijwin organiseert meer dan 150 kinderdisco’s per jaar, daarvan zijn er ca. 50-75 bij mensen thuis. Gewoon in de huiskamer!

TIP: Een disco feestje is het leukst in het donker, vergeet daarom niet de ramen van de huiskamer af te plakken.

Kinderdisco thuis: het leukste feestje ooit!

Hoe organiseer je een Blijwin kinderdisco bij jou thuis?

 

1. Neem contact op voor een datum
Voor het plannen van een Blijwin Kinderdisco bij jou thuis neem je contact met ons op om een datum af te spreken.. Een kinderdisco bij jou thuis kan op elke dag van de week en op ieder denkbaar tijdstip gegeven worden. . Als je nog twijfelt tussen meerdere dagen kan je een optie op een datum nemen. Deze dag wordt dan een week voor je vastgehouden, zodat je de tijd hebt om een beslissing te nemen.

Tip!

Bij een kinderdisco kan je heel veel kinderen uitnodigen: je hele klas of sport team is geen probleem! Maar een kinderdisco wordt nog leuker als je het samen met een vriendje of vriendinnetje viert.

Kinderdisco thuis: het leukste feestje ooit!

2. Verstuur de vette Blijwin kinderdisco uitnodigingen
Zodra jij de Blijwin Kinderdisco voor thuis hebt geboekt, krijg je van ons per post onze speciale kinderdisco uitnodigingen. Deze kan je zelf invullen met pen of stift en versturen aan al jouw vrienden. Je vrienden zullen zelden zo’n vette uitnodiging gekregen hebben. En dan moet het echte feest nog gaan beginnen!

3. Zorg voor genoeg eten en drinken
Op een goed feestje horen natuurlijk lekkere hapjes en drankjes. Als gastheer zorg jij hiervoor. Blijwin zegt altijd: houd het simpel. Wat frisdrank en chips is vaak meer dan voldoende om de kinderen te voorzien. Ze zullen toch weinig tijd hebben om te eten en te drinken, aangezien ze volop aan het battlen en feesten zijn op de muziek van de Kinder-DJ!

4. Opbouwen van de kinderdisco
Op de dag van het feest komt de kinder-dj ongeveer 30-60 minuten van te voren bij je thuis om de kinderdisco klaar te zetten! Uiteraard neemt hij al zijn professionele apparatuur mee die niet mag ontbreken op een knalfeest. Jij hoeft dus niet van alles op te bouwen, al is het natuurlijk wel handig dat de huiskamer alvast een beetje is leeggehaald. De kinderen moeten natuurlijk wel genoeg ruimte hebben om te kunnen dansen!

5. Het kinderfeest barst los
Als de DJ klaar is met het opbouwen van de disco komen de eerste vrienden en vriendinnen rustig binnenlopen. Er wordt al een leuk muziekje gedraaid door de DJ, waardoor de sfeer er direct lekker in zit. Zodra alle kinderen (en volwassenen) binnen zijn, wordt door de DJ precies uitgelegd hoe het feest er uit gaat zien. Als alles duidelijk is kan de muziek aan en gaat barst het feest los en beginnen de eerste battles!

6. Helaas; de kinderdisco is alweer afgelopen
Time flies when you’re having fun. Dat blijkt tijdens de kinderdisco bij jou thuis maar eens te meer. Voor je het weet is het feest alweer voorbij. Voordat iedereen naar huis gaat, krijgen alle deelnemerseen aandenken/prijsje van de DJ mee naar huis. Zo hebben de kinderen toch nog iets om dit vette feest aan te herinneren.

Naderhand ontvang je ook een uitnodiging om een beoordeling over de kinderdisco thuis te schrijven op Klantenvertellen. Wist je dat we gemiddeld een 9.3 scoren?

Kinderdisco thuis: het leukste feestje ooit!

Tip!

Er komen heel veel kinderen. Misschien is het leuk als ze allemaal geld bij elkaar leggen en jou n groot cadeau geven!

Kinderdisco thuis: de allerleukste kinderdisco van Blijwin

Klanten vertellen…

10

Blijwin is in één woord: geweldig! De kinderen worden het hele discofeest door Blijwin op positieve wijze vermaakt en zijn daarom dolenthousiast, zowel de jongens als de meisjes, van jong tot 'oud'! Echt een aanrader!!

- Familie uit Wassenaar

Bekijk hoe leuk het is!

Hoe was het?

Meester Jan met pensioen: afscheid met kinderdisco

Meester Jan met pensioen: afscheid met kinderdisco

In juli was het dan eindelijk zo ver: het afscheid van meester Jan. Hij vertelt ons hoe hij dit onvergetelijke afscheid ervaren heeft.

Lees meer

Waarom Blijwin?

 • We scoren gemiddeld een 9.4 in klanttevredenheid
 • Entertainment tijdens de kinderdisco
 • Door deze combinatie hebben alle kinderen een leuke avond
 • Onze kinderdisco wordt altijd afgestemd op de doelgroep
 • Wij leveren kinderdisco's voor kinderen van 3 - 13 jaar
 • Wij zijn pas tevreden als alle kinderen lachen
 • Jaarlijks verzorgen wij kinderdisco's voor tienduizenden kinderen
 • Onze shows zijn kindvriendelijk maar absoluut niet kinderachtig
 • Wij horen regelmatig "Dit was het leukste feestje ooit"!