Kinderdisco organiseren?

Blijwin levert de allerleukste kinderdisco's. Dit doet Blijwin door heel Nederland en voor alle kinderen tussen de 4 en 13 jaar. Dat betekent dat we alle kinderen op de basisschool vermaken. Uiteraard is dat geen harde richtlijn. Zo zorgen we ook dikwijls na een disco show voor een vette afterparty met de oudere broers/zussen of de ouders. Onlangs gaf een dansschool een disco voor de jeugd waarbij ook de jongeren (13-19) werden uitgenodigd. Ook dat werd een groot feest

Blijwin ontzorgt. Blijwin levert apparatuur en houdt de gasten bezig. Bij Blijwin weet je altijd van te voren waar je aan toe bent. Boek Blijwin en je wordt blij van het organiseren.

Kinderdisco op je schoolfeest

Blijwin verzorgt al jaren de allerleukste schoolfeesten voor basisscholen in heel Nederland en soms zelfs België! Door jarenlange ervaring maakt Blijwin er het feest van het jaar van. Of het nu een start-/slotfeest is voor de hele school of een disco waarbij de leergangen omstebeurt aan bod komen: Blijwin zorgt er voor dat iedereen een super leuke avond heeft!

Lees meer

Kinderdisco op je Partijtje of Verjaardagsfeest

Of je nu in groep 8 zit en afscheid gaat nemen van je hele klas, of dat je in groep 1 t/m 7 zit: Blijwin bouwt voor jou en je hele klas of team een supergaaf feest. Nodig iedereen uit! Steeds meer kinderen geven ook samen met hun beste vriend of vriendin hun feest. Dat maakt je disco feest nog eens extra speciaal!

Kinderdisco voor je kinderpartijtje DJ inhuren voor je kinderfeestje

Kinderdisco op je Hockey, Voetbal, Korfbal of andere (Sport)vereniging

De meeste verenigingen hebben al een goed evenementenprogramma voor de oudste jeugd en de volwassenen. Blijwin zorgt er voor dat er ook voor de Welpen, F-, E- en D-jeugd een supergave disco komt waar iedereen naar toe wil!

Lees meer

Kinderdisco op je Festival, Straatfeest of Buurtfeest

Of het nu voor een professioneel Festival of gewoon een gezellig straatfeest is: Blijwin levert een kinderdisco voor de jeugd! De DJ zorgt ervoor dat alle kinderen gaan dansen en speelt daarnaast ook nog leuke spelletjes tussendoor waarbij veel stickers te winnen zijn!

Lees meer

Kinderdisco voor je Bungalowpark, Hotel of Camping

Met jarenlange ervaring op campings en in hotels in Binnen- en Buitenland kan Blijwin altijd meertalig entertainment neerzetten voor de hele familie. De disco kan in vier talen gepresenteerd worden met internationale muziek. Of het nu de Nederlandse Hokey Pokey is of de Engelse: Het maakt Blijwin niet uit. Hij zorgt er voor dat iedereen de pasjes nadoet!

Lees meer

Een leuke kinderdisco met Carnaval, Sinterklaas, Kerst of voor je thema

Of het nu voor een feestdag, evenement of thema is: Blijwin maakt er altijd iets bijzonders van.
Zonder problemen hijst Blijwin je disco in een thema of past het aan een feestdag aan.

Lees meer

Wij leveren onze disco's inclusief apparatuur

Geen zorgen, dat is Blijwin. Zo hoef je je ook geen zorgen te maken over de apparatuur. Met prima standaard apparatuur voor de disco's klinkt je disco altijd goed. En is het goed verlicht. Maar voor de echte disco-fans zijn er natuulijk ook nog extra's bij te huren!

Lees meer