Lotte Lollig: Animatrice & Kinder-DJ

Maak kennis met: Animatrice en kids-DJ Lotte Lollig

Vrolijk, enthousiast en energiek, zo omschrijft Lotte Oskam zichzelf. Met een gekke en een serieuze kant: “Tijdens een kinderfeestje ga ik los, maar ik blijf natuurlijk altijd professioneel.” Naast haar coole dansmoves draait ze ook de leukste liedjes tijdens de kinderdisco, en ze is een meester in het schminken van kindergezichten en het begeleiden van spelletjes. Een echte duizendpoot!

Team Blijwin

De fijne kneepjes van het DJ-en leerde Lotte van kids-DJ Edwin Rasser, drijvende kracht achter Blijwin. Sinds het najaar van 2018 vormen Edwin en Lotte samen het dreamteam Blijwin. Eerder werkte ze als animatrice op een camping, waar ze al veel ervaring opdeed in het entertainen van kinderen. Op zoek naar een stage voor haar opleiding Leisure & Hospitality, kwam ze bij Blijwin terecht. Inmiddels is Lotte een onmisbaar onderdeel van het team. Ze assisteert Edwin bij de grotere kinderfeesten, en sinds april 2019 begeleidt ze de kinderfeesten ook zelf.

Kinderdisco voor kinderen van 4 tot 13 jaar

Haar muziekkeuze stemt Lotte af op de leeftijd van de kinderen en de sfeer van het feestje. Haar favoriete muziek? “Voor de jongere kinderen blijft voor mij de muziek van Kinderen voor Kinderen favoriet. De liedjes zijn dansbaar en de teksten zijn voor iedereen mee te zingen. En voor de iets oudere kinderen draai ik graag feestnummers.”

Alle kinderen naar de dansvloer!

Elk kinderfeest is weer anders, en voor Lotte is het een uitdaging om daar telkens weer op in te spelen. “De setting, de locatie, de grootte van de groep, de stemming van de kinderen: Het is zó belangrijk om dat aan te voelen! En precies die afwisseling maakt dit werk zo leuk. Hoe zorgt ze ervoor dat alle kinderen meedoen op de dansvloer? “De kleintjes geef ik vaak een hand, en dan komen ze wel mee. En bij de oudere kinderen zet ik mezelf eerst helemaal voor schut, zodat zij ook hun gêne verliezen.”

“Dat enthousiasme overbrengen op de kinderen, daar word ik dan weer super enthousiast van,” vertelt Lotte. “Die blije gezichtjes, daar doe ik alles voor.”

Lotte boeken? Neem contact op via team@blijwin.nl