Nieuwe Hobby door een Schuimparty

Geschreven door Kids-DJ Edwin op

Het is vijf jaar geleden dat ik voor het laatst naakt heb gezwommen. En hier lig ik, poedelnaakt in het water. De drukte in mijn hoofd verdwijnt als sneeuw voor de zon. Ik voel de achterkant van mijn hoofd tintelen en voel me vrij, wat een verademing. Na mijn deelname aan Adam zkt. Eva heb ik nooit meer de moeite genomen om ‘met-zonder’ kleren te gaan zwemmen. Tot vandaag. Ik heb namelijk een boeking aangenomen voor een schuimparty op een camping. Een naturistencamping om specifiek te zijn. En daarom leek het me een goed idee om te wennen aan het idee van veel ongeklede mensen om me heen.


Voor mij staat een blij leven gelijk aan een vrij leven: kunnen doen en laten wat je fijn vindt zonder rekening te houden met de mening van anderen. Uiteraard binnen de kaders van de wet. Ik vind het geweldig om in een land te leven waar je naakt mag kamperen als je dat fijn vindt. Deze filosofie probeer ik ook altijd uit te dragen naar mijn publiek: dans als je dansen wil, en dans niet niet omdat je bang bent dat een ander het ziet.

We zijn een week verder en de schuimparty was een geweldig succes. Wat een relaxte sfeer hing er op die camping en wat waren de gasten blij met al het schuim. Buikschuiven, spelletjes; het was een groot feest. Met kleren was het absoluut niet leuker geweest. En ik heb mijn nieuwe manier van ontspannen ontdekt; dagelijks ben ik even gaan zwemmen. En het enige wat je mee hoeft te nemen is een handdoek. Heerlijk.