Podcast Kinderfeest: de podcast van Kinder-DJ Edwin van Blijwin

Geschreven door Kinder-DJ Edwin op

Welkom bij Edwin van Blijwin's Podcast: Kinderfeest! Wekelijks neem ik je mee in de wereld van kinderfeestjes, kinder-entertainment en kindermuziek. Ik deel tips en kennis over kinderfeestjes zodat jij klaar bent om een geweldig kinderfeest voor je kind te organiseren!


Kinderfeest Podcast: Kinderfeestje wordt geen nachtmerrie

Voor de meeste ouders is het organiseren van een kinderfeestje een nachtmerrie. Wat voor spelletjes kun je doen? Hoe zorg je ervoor dat alle kinderen meedoen? Wat doe je als een kind begint te huilen, maar liever nog, hoe voorkom je een huilend kind?
Wat doe je met ballonnen en slingers en wat deel je uit?

Kinderfeestje plannen: Tips in podcast

Altijd al benieuwd geweest naar hoe je een kinderfeestje plant, wat voor spelletjes je kunt doen met de kinderen en wat een kinder-DJ toevoegt aan een kinderfeestje, behalve muziek? Luister dan naar de podcast van mij, Edwin van Blijwin, de kinder-DJ!

Over de podcaster: Kinder-DJ Edwin van Blijwin

Al sinds mijn vijftiende ben ik DJ en sinds vijf jaar ben ik gespecialiseerd kinder-DJ. Ik reis door het hele land om vrolijkheid te brengen en de allerleukste kinderfeestjes te maken.
Tijdens die feestjes let ik heel goed op: wat gaat er fout, wat gaat er goed, waarom loopt het niet zoals de ouders/organisatie gedacht hadden dat het zou lopen? Inmiddels weet ik waar de knelpunten zitten en hoe je die kunt voorkomen. En als ik dat weet, dan is het zonde als ik al die kennis niet met jullie zou delen. Want iedereen wil toch een geslaagd kinderfeestje?

Daarom deel ik met jullie tips en tricks over hoe je de allerleukste en meest succesvolle kinderfeestjes organiseert, waar de klas het jaren later nog over heeft.

Ook tips in de podcast voor grotere evenementen

Voor de meeste meesters en juffen is het organiseren van een kinderdisco in de klas op de basisschool misschien wel net zo’n grote nachtmerrie. Ook dan is het slim om deze podcast te luisteren. De podcast staat boordevol met tips voor de leukste klassenfeesten en schooldisco’s.

Luister mijn podcast via de bekende platformen – Spotify, Apple iTunes, Google Podcasts – en je kunt een van de allerleukste feestjes organiseren voor kinderen van alle leeftijden.

Podcast links

Blijwin op Spotify
Blijwin op Apple Podcasts
Blijwin op Google Podcasts

Of luister hier:

Links naar blogs over afleveringen

S01E05 Kinderfeestje: Sfeer weg door Camera's & Telefoons

Deze podcast heb ik opgenomen, deels naar aanleiding van een blog in 2020. Eindelijk, groep 8 is aan het slowen

S01E04 Wat deel je uit op een kinderfeestje? Voorkom hoofdpijn!

Deze podcast is in een blog samengevat

S01E03 Planning van je kinderfeestje

Naar aanleiding van deze podcast is een blog geschreven: Planning van je kinderfeestje

S01E02 Groep 8 feest: 10 tips van Kinder-DJ Edwin

Deze podcast is opgenomen naar aanleiding van de eerder verschenen blog: 10 tips voor een awesome groep 8 feest

S01E01 Ballonnen & Slingers

Over deze podcast is helaas nog geen blog verschenen

  • Blijwin
  • Podcast Kinderfeest: de podcast van Kinder-DJ Edwin van Blijwin