Kinderdisco verjaardagsfeestje

Een kinderdisco als verjaardagsfeestje

Van de Blijwin Stickerdisco wordt iedereen blij: het kinderfeestje is namelijk een combinatie van disco, entertainment en spelletjes! Dat betekent dat ook kinderen die minder graag dansen gezellig meedoen met het kinderdisco feestje van Blijwin. Wie kan het hardste zingen? Wie kan het beste swishen? Wie dansen er beter: jongens of meisjes? Tijdens de Stickerdisco van Blijwin komen we daarachter!

De jarige in het middelpunt van de disco

Omdat je kind jarig is, staat hij of zij natuurlijk in het middelpunt. De jarige wordt hard toegezongen, staat bij een aantal spelletjes even in het middelpunt en er is natuurlijk een kleine extra verrassing voor de jarige! Dit kinderdisco feestje zal je kind nog jaren bij blijven.
Kinderdisco kinderfeestje; jarige in het middelpunt

Verjaardagsfeestje met muziek, spelletjes, dansjes, etc: ons discofeestje

De muziek en het entertainment worden bij een kinderdisco feestje altijd volledig aangepast op de doelgroep. Blijwin levert Stickerdisco's voor kinderen tussen de 7 en 13 jaar oud. Hierbij spelen we leuke teamspellen, maar wordt er ook gedanst. De muziek die wij draaien is een combinatie van populaire kindermuziek en top 40-muziek, inclusief de bekende hits van nu natuurlijk!
Kinderfeestje kinderdisco spelletjes

Verjaardagsfeestje met disco thuis of ergens anders

Het kinderdisco feestje kan overal plaatsvinden. Of je nu een kinderdisco thuis wilt organiseren of op een aparte locatie. Blijwin neemt namelijk alle benodigde apparatuur mee. Denk hierbij aan onder andere de draaitafel, speakers en discolampen. Optioneel is dat nog uit te breiden met een rookmachine, bellenblaasmachine, laser of onze photobooth. Blijwin heeft alles in huis om jouw kind de verjaardag van zijn of haar leven te bezorgen!
Kinderdisco feestje thuis

Kinderdisco feestje professionals

Blijwin is dé kinderdisco specialist van Nederland en komt uit Leiden (gelegen tussen Rotterdam, Den Haag en Amsterdam). Jaarlijks verzorgt Blijwin meer dan 150 disco shows: voor verjaardagen, scholen, verenigingen en bedrijven. Overal waar groepen kinderen samenkomen, wordt Blijwin geboekt voor het allerleukste kinderdisco feestje.

Boek een kinderdisco verjaardagsfeest bij Blijwin

Wil jij een kinderdisco feestje thuis of op locatie organiseren voor je kind? Wij organiseren kinderfeestjes door heel Nederland en België! Vraag een offerte aan of neem contact met ons op door te mailen naar team@blijwin.nl.

Meer dan 100 klanten gaven Blijwin al een beoordeling op de website Klantenvertellen.nl, 100% van de klanten beveelt Blijwin aan bij vrienden/familie en de show krijgt gemiddeld een 9.5.