Elke dag van 09:00u-21:00uBel onsKinder-DJ Bellen +31 71234 045609:00-21:00
100% van onze klanten beveelt ons aan9.5/10Kinderdisco ReviewsReviews
 

Zwemdisco met alles erop en eraan? Blijwin is het antwoord!

Zwemdisco met Kinder-DJ

 

Veel zwembaden hebben ze: discozwemavonden. Meestal op een vrijdagavond, één keer per maand of voorafgaand aan iedere vakantie. De kinderen kijken er reikhalzend naar uit. Een eerste kennismaking met de disco, spannend en leuk! Helemaal als je tegelijkertijd mag zwemmen: lekker vrijzwemmen en spelen op muziek. Wanneer je het goed aanpakt, is de zwemdisco een succesnummer waar bezoeker(tje)s nog lang over napraten!

Om zeker te weten dat je zwemdisco een succes wordt, huur je Blijwin in. Blijwin is dé kinderdiscospecialist van Nederland. Wij organiseren meer dan 200 disco’s per jaar! Op scholen, bij voetbalverenigingen én in zwembaden. Zelfs bij particulieren, met een (tijdelijk) zwembad. Het grote voordeel van het inhuren van Blijwin is dat je je als beheerder volledig kunt richten op het toezicht in het zwembad. Dat geldt ook voor de rest van het personeel. Gezien de drukte tijdens de zwemdisco is dat wel noodzakelijk. De rest regelen wij.

Onze zwemdisco in jouw zwembad is een combinatie van zwemmen, muziek en discolampen. Met een heuse rookmachine maken we het feest compleet. De discolampen zetten we verspreid in het zwembad neer, waardoor je het reguliere zwembadlicht kunt dimmen of dit soms zelfs helemaal uit kunt zetten, waarbij we natuurlijk wel de veiligheid in de gaten houden.

Behalve de muziek en discolampen zorgen we ook voor afwisseling in het programma, met zogenaamde discobattles. Dat zijn battles zoals de jongens tegen de meiden en ‘de gekste danser’. Daarmee zijn leuke prijzen te winnen en stickers te verdienen! Ook voor de minder fanatieke dansers/zwemmers is dit een leuke afwisseling tijdens de disco.

Het voordeel van Blijwin inhuren is dat wij de kinderen ook echt uitdagen om te komen dansen (of te dansen in het water) en dus niet alleen om muziek te luisteren tijdens het zwemmen. Want, zonder dansen geen disco! Reken maar dat de kinderen swingen op hits van bekende artiesten als Fource, Luis Fonsi of Nicki Minaj. Wij draaien wat kinderen leuk vinden. Oprichter en eigenaar van Blijwin, Edwin Rasser, zegt hierover: “Ik vind een kinder(zwem)disco pas een succes als ik alle kinderen bij de disco heb kunnen betrekken. Als blijheidverspreider, zo noem ik mijzelf, wil ik dat iedereen om mij heen blij is! Ik geniet van de interactie. Kinderen zijn puur in hun reactie; ze laten mij altijd weten of ik de goede muziek draai. Ze laten heel duidelijk merken of ze de muziek leuk vinden. Aan de hand van hun reacties kan ik direct bijsturen.”


Zwemdisco organiseren? Deze zwembaden gingen je al voor!


Blijwin organiseerde de afgelopen jaren veel zwemdisco’s en ook voor de komende tijd staan er al heel wat op het programma. Zo organiseerden we de afgelopen vijf jaar meerdere disco’s in zwembad Optisport Overboord in Dronten. In schooljaar 2017-2018 organiseren we twee zwemdisco's in het Zuiderbad in Amsterdam en acht zwemdisco’s in zwembad de Zijl in Leiden. Bij die laatste is het iedere laatste vrijdag van de maand discozwemavond (m.u.v. de Kerstvakantie, dan is het 's middags discozwemmen).

Naast zwemdisco’s organiseren we kinderdisco’s op uiteenlopende kinderfeesten. Zoals op scholen, als afsluiting van het schooljaar, tijdens een jubileum of tijdens de bonte avond van het kamp van groep 8. Ook bij BSO’s tijdens de schoolvakanties, op kinderfeestjes, buurtfeesten of tijdens het communiefeestje zijn we populair! Er is altijd reden voor een feestje, zeker voor een kinderdiscofeestje! Wil je graag meer informatie, een vrijblijvende offerte of meteen boeken? Neem dan contact met ons op. Voor een offerte klik je op de button ‘wat kost ‘t’, rechtsboven.


De leukste zwemdisco ooit met Blijwins kinderdisco!


We zetten graag nog even een rijtje waarom wij dé kinderdiscospecialist van Nederland zijn, die van ieder kinderfeest een onvergetelijk feest maakt.

 • We organiseren ruim 200 kinderdisco’s per jaar en kunnen je daarom het beste advies geven voor jouw feest. Waar en voor wie dat ook is. Voor de plaatselijke jeugd in jouw zwembad, voor het jubileum van trainer Jan of als afsluiting van het schoolkamp van basisschool de Viersprong.
 • We volgen trends dus weten we wat kinderen in de leeftijd van 3 tot en met 13 jaar aanspreekt. Zowel qua muziek als qua spellen, entertainment en battles.
 • We maken gebruik van hoogwaardige apparatuur voor het beste geluid en de mooiste effecten!
 • We zijn kindvriendelijk maar verwar dat niet met kinderachtig, want een kinderdisco is allesbehalve kinderachtig. De muziek maakt het feest en daarom zorgen wij voor de juiste muziek voor elke leeftijdsgroep!
 • We garanderen dat iedereen beweegt (echt waar ;-) ). Ook de kinderdj gaat met zijn voeten van de vloer!
 • We horen regelmatig: "Dit was het leukste feestje ooit"!
  Ten slotte zijn we erg trots op de 9,4 die we gemiddeld scoren op klanttevredenheid!
Zwemdisco met Kinder-DJ

Zwemdisco met alles erop en eraan? Blijwin is het antwoord!

Een zwemdisco is super-awesome, en Blijwin helpt je graag om je zwemdisco zo awesome mogelijk te maken!
Onze kinderdisco is geschikt voor:

 • zwembaden
 • particulieren met een eigen zwembad
 • andere locaties met voldoende zwemwater!


Blijwin verzorgt:

 • Apparatuur
 • DJ/Muziek
 • DJ/Muziek

De beheerder van het zwembad is verantwoordelijk voor het toezicht.

Extra's bij je kinderdisco

Bekijk de leverbare extra's bij je kinderdisco om je kinderdisco feestje nog completer te maken.

Klanten vertellen…

Kinder-DJ smiley
Kinder-DJ Smiley
Kinderdisco smiley
9

Een hele leuke gezellige middag voor de kids. Edwin is een zeer goede DJ die goed inspeelt op de behoeften en wensen van de kinderen. Top.

- Consuela (Manager Zuiderbad Amsterdam)

Bekijk hoe leuk het is!
Kinderdisco foto
Kinderdisco foto
Kinderdisco foto
Kinderdisco foto
Kinderdisco foto
Kinderdisco foto
Kinderdisco foto
Kinderdisco foto

Bekijk ook eens:

Kinderdisco bij Indoor speeltuin: slecht weer garantie

Kinderdisco bij Indoor speeltuin: slecht weer garantie

Blijwin denkt altijd mee met haar partners. Daarom introduceert Blijwin voor indoor speeltuinen de slecht weer garantie.

Lees meer
Kinder-DJ Smiley blij

Waarom Blijwin?

 • We scoren gemiddeld een 9.5 in klanttevredenheid
 • Entertainment tijdens de kinderdisco
 • Door deze combinatie hebben alle kinderen een leuke avond
 • Onze kinderdisco wordt altijd afgestemd op de doelgroep
 • Wij leveren kinderdisco's voor kinderen van 3 - 13 jaar
 • Wij zijn pas tevreden als alle kinderen lachen
 • Jaarlijks verzorgen wij kinderdisco's voor tienduizenden kinderen
 • Onze shows zijn kindvriendelijk maar absoluut niet kinderachtig
 • Wij horen regelmatig "Dit was het leukste feestje ooit"!