Strandfestival

Het leukste strandfestival voor kinderen!

Blijwin en De Toverkist presenteren het leukste strandfestival voor kinderen. Wij hebben voor jou een geweldig programma uitgedacht en promotiemateriaal uitgewerkt. Met onze gecombineerde kwaliteiten heb jij komende zomer een geslaagd familie evenement in je strandtent!
Poster strand festival

Kinderdisco en Schminken

Vaste onderdelen van ons samengestelde programma zijn onder andere de kinderdisco en het schminken. Ouders zien hun kinderen graag dansen, kinderen zien hun gezichtjes graag geschminkt; dit zijn de populairste kinder activiteiten op dit moment.

Photobooth

Ook de photobooth is een vast onderdeel. De kinderen (en hun ouders) gaan op de foto. Deze foto's kunnen direct doorgeplaatst worden op je Facebook pagina. Ook is het mogelijk om de foto direct naar het e-mail adres van de ouders te sturen. Natuurlijk voegen we je logo toe aan de foto zodat deze foto voor gratis exposure zorgt. Tegen meerprijs is de photobooth uit te breiden met een printer.

Promotiemateriaal

Ook het promotiemateriaal is inbegrepen. Wij printen je logo op onze ontworpen posters zodat je evenement professioneel en super-blij aangekondigd kan worden! Daarnaast hebben we ook een geweldige kinder-placemat in het zelfde thema. Met deze placemat is je strandtent de hele zomer familievriendelijk :)
Placemat strandtent|l|picture

Extra activiteiten

Daarnaast kan het evenement worden uitgebreid met extra activiteiten: knutselen, ballonvouwen, springkussens, noem het maar op. We maken graag een offerte op maat zodat dit kinder festival nog beter bij jouw strandtent past!
Prijslijst strandtent|l|picture

Boeken & Contact

Stuur een mail naar team@blijwin.nl of bel 071-234 0 456