Kinderdisco op het schoolplein? Boek de pleinfeest disco van Kinder-DJ Blijwin

  • Blijwin
  • Kinderdisco
  • Kinderdisco op het schoolplein? Boek de pleinfeest disco van Kinder-DJ Blijwin

Corona maatregelen Blijwin

In verband met Corona / Anderhalve meter samenleving heeft Blijwin de volgende maatregelen:

  • We gebruiken onze tent of een scherm zodat de kinderen op anderhalve meter van de DJ blijven
  • Tijdens het op en afbouwen vermijden we zo veel mogelijk contact met anderen
  • We nemen extra hygiene maatregelen
  • We delen geen stickers en/of stempels uit

Heeft je school iets te vieren? Een jubileum of een feestje voor een leraar? De opening van een nieuw schoolplein, gebouw of een ander vrolijk evenement?

Dan is het misschien leuk om te dansen met de hele school op het schoolplein!

Blijwin draait tijdens jullie pleinfeest de allerleukste muziek, doet leuke disco-spellen met de kinderen en zorgt ervoor dat iedereen een super leuk feest heeft!

Wij regelen de apparatuur, muziek en het entertainment. Regelen jullie het mooie weer (of een alternatief, bijvoorbeeld de gymzaal) en wat eten en drinken? Dan zijn Blijwin en de school een topteam voor dit topfeest!

Blijwin is een ervaren kinderdj die precies weet wat werkt (en niet werkt) tijdens een schoolfeest voor de hele school. De kinderdisco van Blijwin is kindvriendelijk maar zeker niet kinderachtig.

Tijdens de kinderdisco op het plein worden diverse spelletjes gespeeld en dansjes voor gedaan. En als de bellenblaasmachine aangaat begint iedereen te springen (of is het andersom): dat zorgt voor een enthousiaste menigte en een heleboel blij gezichtjes bij de kinderdj. Gedurende de kinderdisco kunnen de kinderen ook nog eens stickers winnen, het wordt n grote gekke boel!