Elke dag bereikbaarApp onsKinder-DJ Bellen App onsElke dag
100% van onze klanten beveelt ons aan9.5/10Kinderdisco ReviewsReviews

Het leukste kinderdisco kinderfeestje boek je bij Kinder-DJ Blijwin

Kinderdisco feestje

Laat je kind al zijn vriendjes, vriendinnetjes en/of klasgenootjes uitnodigen en boek het Blijwin kinderdisco feestje. Of het nou een kinderdisco feestje thuis of op locatie is, wij maken er een feestje van!

Lekker dansen op het disco kinderfeestje!

Van de Blijwin Stickerdisco wordt iedereen blij: het kinderfeestje is namelijk een combinatie van disco, entertainment en spelletjes! Dat betekent dat ook kinderen die minder graag dansen gezellig meedoen met het kinderdisco feestje van Blijwin. Wie kan het hardste zingen? Wie kan het beste swishen? Wie dansen er beter: jongens of meisjes? Tijdens de Stickerdisco van Blijwin komen we daarachter!

De jarige in het middelpunt

Omdat je kind jarig is, staat hij of zij natuurlijk in het middelpunt. De jarige wordt hard toegezongen, staat bij een aantal spelletjes even in het middelpunt en er is natuurlijk een kleine extra verrassing voor de jarige! Dit kinderdisco feestje zal je kind nog jaren bij blijven.
Kinderdisco kinderfeestje; jarige in het middelpunt

Muziek, spelletjes en entertainment: aangepast op de leeftijd

De muziek en het entertainment worden bij een kinderdisco feestje altijd volledig aangepast op de doelgroep. Blijwin levert Stickerdisco's voor kinderen tussen de 7 en 13 jaar oud. Hierbij spelen we leuke teamspellen, maar wordt er ook gedanst. De muziek die wij draaien is een combinatie van populaire kindermuziek en top 40-muziek, inclusief de bekende hits van nu natuurlijk!
Kinderfeestje kinderdisco spelletjes

Kinderdisco feestje thuis of ergens anders

Het kinderdisco feestje kan overal plaatsvinden. Of je nu een kinderdisco thuis wilt organiseren of op een aparte locatie. Blijwin neemt namelijk alle benodigde apparatuur mee. Denk hierbij aan onder andere de draaitafel, speakers en discolampen. Optioneel is dat nog uit te breiden met een rookmachine, bellenblaasmachine, laser of onze photobooth. Blijwin heeft alles in huis om jouw kind de verjaardag van zijn of haar leven te bezorgen!
Kinderdisco feestje thuis

Kinderdisco feestje uitnodigingen

Bij een kinderfeestje horen natuurlijk de uitnodigingen, want jouw kind wil natuurlijk al zijn vriendjes en vriendinnetjes uitnodigen. Wij helpen je graag met deze uitnodigingen. Vraag daarom bij je boeking naar onze geweldige uitnodigingskaarten (gratis bij Awesome en Epic). Met deze glitterende uitnodigingskaarten komen de gasten direct in de stemming van het disco feestje.
Kinderdisco uitnodigingen|l|full

Kinderdisco feestje professionals

Blijwin is dé kinderdisco specialist van Nederland en komt uit Leiden (gelegen tussen Rotterdam, Den Haag en Amsterdam). Jaarlijks verzorgt Blijwin meer dan 150 disco shows: voor verjaardagen, scholen, verenigingen en bedrijven. Overal waar groepen kinderen samenkomen, wordt Blijwin geboekt voor het allerleukste kinderdisco feestje.

Boek een kinderdisco feestje bij Blijwin

Wil jij een kinderdisco feestje thuis of op locatie organiseren voor je kind? Wij organiseren kinderfeestjes door heel Nederland en België! Vraag een offerte aan of neem contact met ons op door te mailen naar team@blijwin.nl.

Meer dan 100 klanten gaven Blijwin al een beoordeling op de website Klantenvertellen.nl, 100% van de klanten beveelt Blijwin aan bij vrienden/familie en de show krijgt gemiddeld een 9.5.

Kinderdisco feestje

Kinderdisco Kinderfeestje

Geschikt voor kinderen van 7 - 11 jaar

  • Kinder-DJ Blijwin komt langs en neemt alle apparatuur mee: boxen, draaitafel en natuurlijk discolampen.
  • De Kinder-DJ draait alleen maar leuke muziek: de muziek die jij en je vrienden leuk vinden.
  • We doen leuke kinderdisco spelletjes en bekende dansjes.
  • Tijdens de dansjes en spelletjes kan je stickers winnen. En aan het eind is er een hoofdprijs!

Extra's bij je kinderdisco

Bekijk de leverbare extra's bij je kinderdisco om je kinderdisco feestje nog completer te maken.

Beste feestje ever!

Dj Blijwin bouwde de avond super goed op qua muziek , dansjes , meezingen en spelletjes. Hij kreeg nagenoeg alle kids de dansvloer op en hebben van meerdere kinderen achteraf te horen gekregen dat dit 'het leukste feestje ever' was!

23-02-2019
Sander uit Zoetermeer

We hadden werkelijk een geweldig feest dankzij Blijwin

Het onder controle houden van 30 kinderen gaat hem supergoed af en iedereen doet lekker mee door de spelletjes. Ontzettend bedankt!

25-01-2019
Familie uit Bussum

Dit was echt een fantastisch kinderfeestje

Super leuke sfeer. Erwin heeft moeiteloos 30 kids vermaakt. Nu een week na het feestje praten de kinderen er nog over. Dank je wel Erwin. Het was echt top! Een echte aanrader.

25-01-2019
Liane uit Spijkenisse
Bekijk hoe leuk het is!
Kinderdisco foto
Kinderdisco foto
Kinderdisco foto
Kinderdisco foto
Kinderdisco foto
Kinderdisco foto
Kinderdisco foto
Kinderdisco foto
Kinderdisco foto
Kinderdisco foto
kinder-dj-edwin
Dit is de informatie die ik voor je heb voorbereid, hoe kan ik je nu 't beste verder helpen?