F.A.Q.

F.A.Q.

Onderstaande vind je veelgstelde vragen, heb je een andere vraag? Neem contact op!

Privacy & Veiligheid

1. Hoe zit het met de privacy?

Blijwin verzamelt geen gegevens van de deelnemers. De vader/moeder van de jarige ontvangt een uitnodigingslink + instructies.

2.Wie kunnen er allemaal meekijken?

Alleen mensen die de uitnodigingslink hebben ontvangen kunnen meekijken. Daarnaast moet ik iedereen die de digitale ruimte wil betreden accepteren (of weigeren). Deelnemers die zich niet kenbaar kunnen maken als een bekende van de jarige worden direct verwijderd.

3. Mogen we als ouder mee kijken?

Ja hoor, dat is geen probleem, leuk juist! Mocht je een foto of filmpje maken van je dochter/zoon die meedoet die je met ons wil delen dan ontvangen we die graag! Graag vermelden of we die mogen gebruiken voor de promotie van onze diensten.

Boeken en Omboeken

1. Hoe kan ik boeken?

Stuur ons een berichtje en we plannen je Online Kinderfeestje in. Let op: Je kunt maximaal 7 dagen op voorhand boeken.

2. Stel dat mijn kind ziek is

Geen probleem, dan plannen we kosteloos een andere datum. We willen alleen feesten als het echt een ultiem feestje wordt!

3. Veel van de genodigde kinderen kunnen niet

Geen probleem, we plannen kosteloos een andere datum. Tip; gebruik een datumprikker voor je de volgende datum afspreekt.

4. De Coronacrisis is voorbij, ik wil graag een regulier Blijwin kinderfeestje

Geen probleem, we kijken of het die datum in de planning past. Het betaalde bedrag van je Online Kinderfeestje krijg je als korting op het Reguliere Blijwin Kinderfeestje.

Leeftijd & Deelnemers

1. Voor welke leeftijd is het feestje geschikt?

Het feestje is met name geschikt voor kinderen van 4-13 jaar. Neem bij twijfel of een afwijkende leeftijdsgroep contact op. Het feestje werkt het beste met een homogene leeftijdsgroep (bijvoorbeeld alleen kinderen van 8 en 9 jaar), maar kan ook met een diversere groep plaats vinden.

2. Moeten de kinderen begeleid worden?

De leeftijdsgroep van 4-7 jaar heeft over het algemeen wel wat begeleiding nodig; we adviseren ouders om in de buurt te blijven.

3. Wat hebben deelnemers nodig om mee te kunnen doen?

In ieder geval het volgende:

  • Laptop, Telefoon of Tablet
  • Deze moet beschikken over een microfoon en werkende webcam
  • Deze moet beschikkben over een werkende internetverbinding