Online Carnaval Kindermiddag

Online Carnaval Kindermiddag

Zitten jullie met je Carnavalsvereniging met de handen in het haar voor komende Carnaval? Organiseren jullie normaal gesproken een kindermiddag en kan deze niet doorgaan door Corona? Ik ga de Kindermiddagen van Carnaval ook enorm missen en bied daarom de Online Kinder Carnaval Middag (of ochtend, avond) aan!

Online Carnavalsfeest voor de kinderen

Onder mijn leiding (Kinder-DJ Edwin van Blijwin) gaan we dansen, gek doen en de leukste spelletjes spelen! De kinderen zien mij en elkaar terwijl ik de beste Carnavalsmuziek aanzet. Zo hebben de kinderen toch hun Carnaval in 2021!

60 Minuten feesten

Het online programma duurt ongeveer een uur en zit bom-vol entertainment. De kinderen vervelen zich geen minuut en komen (samen met hun ouders) helemaal in Carnavalsstemming!
De kinderen kunnen circa een half uur van te voren inloggen, zo kunnen ze gezellig kletsen, alvast in de sfeer komen en hun verbinding checken.

Tot 100 schermen per sessie

Per sessie kunnen circa 100 schermen meedoen, natuurlijk kunnen meerdere kinderen deelnemen via 1 scherm (een scherm is een laptop, telefoon of tablet).

Super-leuke spelletjes

Het dansen en de muziek wordt afgewisseld met leuke spelletjes, zo blijft iedereen betrokken.

Kinder-DJ Edwin: De Online Kinderfeest Specialist

Al sinds de eerste lockdown (april 2020) verzorgt Kinder-DJ Edwin van Blijwin de leukste Online Kinderfeestjes; om Kinderfeestjes, Schoolfeesten, etc. te redden. Al vanaf het eerste moment zijn de Online Kinderfeestjes een enorm succes en heeft Edwin het drukker dan ooit; soms wel 10 feestjes op een dag!

Kosten Online Kinder Carnaval

Voor het Online Kinder Carnaval rekenen we de volgende tarieven:
1 uur: 150 euro
1.5 uur: 250 euro
2 x 1 uur: 275 euro
Alle tarieven zijn inclusief btw. De kinderen kunnen een half uur van te voren inloggen.

Online Kinder Carnaval boeken

Wil je boeken? Neem contact op via Whatsapp of E-mail!