Een kinder dj op je feest of evenement!

Een kinder dj op je feest of evenement :)

Met een kinder dj voeg je een hele nieuwe dimensie toe aan je feest of evenement! De disco sfeer van een kinder dj spreekt de hele familie aan. Zo zullen jong en oud het naar hun zin hebben! De kinder dj van Blijwin heeft een breed scala aan muziek en activiteiten om van de kinderdisco een geweldig feest te maken. Benieuwd naar de mogelijkheden van onze kinder dj? Lees dan meer informatie op deze pagina of neem contact met ons op. Je kunt mailen naar team@blijwin.nl, maar ook bellen of WhatsAppen naar 06-46324888.

Disco, entertainment en spelletjes met de kinder dj

Tijdens de disco heeft de kinder dj de microfoon veelvuldig in handen: hij is constant bezig met de groepsdynamiek en betrokkenheid van alle kinderen. De muziek en spelletjes worden constant aangepast op de aanwezige kinderen. Zijn er vooral kleine kinderen? Dan zal je voornamelijk minidisco liedjes, zoals Tsjoe Tsjoe Wa en Dans met Tante Rita, horen. Zijn de kinderen ouder? Dan draaien we vooral top 40-muziek, muziek van Fortnite en andere trends. En bij een gemêleerd publiek? Dan komt de kinder dj nog meer tot zijn recht. Door zijn jarenlange ervaring weet hij precies hoe hij een kind van 12 jaar tóch mee kan laten doen met een liedje van K3 of de minidisco.

Iedereen wil een prijs winnen van de kinder dj!

De kinder dj komt nooit met lege handen aan en kinderen gaan nooit met lege handen weg! De kinder dj neemt een goed gevulde prijzenkoffer mee, zodat hij alle kinderen blij kan maken met een mooie prijs! En dat doet hij ook: de kinder dj gaat voor een blije groep. Daarom geeft Blijwin altijd-prijs garantie.

Blijwin is dé kinder dj van Nederland

Blijwin is volledig gespecialiseerd in kinder entertainment voor kinderen van 3 tot 13 jaar. Wij zijn daarmee dé kinderdisco specialist van Nederland. Elke dag zijn we bezig met kinderdisco's, trends onder kinderen en muziek. Wij zijn pas tevreden als alle kinderen blij zijn.

De kinder dj stemt achter de dj-booth de muziekkeuze van de groep af. Daarbij wordt regelmatig ongepast taalgebruik weggefilterd. Liedjes van Boef of Lil Kleine kunnen bijvoorbeeld bij de kinderen heel populair zijn, maar het ongepaste taalgebruik is niet altijd gewenst. Wij houden zelf veel meer van blije muziek! Kinder dj Blijwin noemt zichzelf dan ook ‘blijheid verspreider’!

Dj kinderdisco huren voor shows binnen en buiten

Aan de uitstraling van de feestjes wordt ook zeker gedacht! De shows van Blijwin zien er daarom altijd awesome uit. Indien het disco feest buiten wordt gegeven, leveren wij een speciaal ontworpen kinderdisco-tent. Een echte publiekstrekker. Voor shows binnen hebben we een mooi decor ontworpen in dezelfde stijl.

Kinder dj feestje thuis

Boek kinder dj Blijwin voor een tof kinderdisco kinderfeestje. De dj komt bij je langs (thuis, in de tuin of in een afgehuurde locatie) en bezorgt alle kinderen een super-blije show! Wij kunnen onder andere de Photobooth, karaoke set en bellenblaasmachine meenemen. Wil je er een onvergetelijke schuimparty van maken? Dan nemen we onze sneeuwmachine mee!

Kinder dj kinderfeestje op een schoolfeest

Kinder dj Blijwin kun je ook boeken voor een schoolfeest. De dj komt langs op school of op de door school afgehuurde locatie. Of het kinderfeestje nou in school of op het schoolplein plaatsvindt; alle kinderen genieten van een geweldig feestje met de kinder dj. Een geweldige verrassing bij een eindejaarsfeest, kerstfeest of schoolkamp!

Alle mogelijkheden voor een kinder-DJ

Op onze kinderdisco pagina vind je al onze standaard mogelijkheden voor een kinder-DJ. Zoek je een act / DJ voor een ander evenement/feest? Dan horen we het graag, we kunnen je waarschijnlijk helpen :)

Kinder dj huren voor kinderfeestje

Wil jij een kinder dj huren voor een kinderfeestje of kinderdisco? Dan raden we je aan om onze kinder-dj Edwin van Blijwin vroeg te boeken. Met meer dan 250 verzorgde kinderdisco's per jaar bestaat er (helaas) altijd een kans dat hij niet meer in te zetten is op de datum van je keuze. Hoe eerder je boekt, hoe groter de kans is dat hij beschikbaar is voor jouw feestje!

Kinder dj Edwin van Blijwin boeken!

Hoe kun je dj entertainer Edwin van Blijwin boeken? Neem telefonisch contact op door te bellen naar 06-46324888, stuur een mail naar team@blijwin.nl of vul één van de contactformulieren op deze website in. Wij zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Meer dan 100 klanten gaven Blijwin al een beoordeling op de website Klantenvertellen.nl, 100% van de klanten beveelt kinder dj Blijwin aan bij vrienden/familie en de show krijgt gemiddeld een 9.6.