Acht tips voor een geslaagd Sinterklaasbedrijfsfeest

Geschreven door Kinder-DJ Edwin op

## Blijwin; dé Sinterklaas opwarmer voor jouw bedrijfsfeest Ben jij gestrikt om dit jaar het [Sinterklaasfeest](https://www.blijwin.nl/kinderdisco/sinterklaas-disco) bij je bedrijf te organiseren? Lees dan snel verder, want met deze tips kan de voorpret beginnen;-) Wees er wel snel bij, want veel bedrijven zijn aan het eind van de zomer al druk bezig om dit allemaal te regelen. De datum, de Sinterklaas, een thema, de cadeautjes; er komt heel wat bij kijken! Ruim van tevoren een Sinterklaas boeken is dan ook zeker aan te raden. Om behalve het grote Sinterklaasfeest ook een geweldig voorprogramma te hebben, schakel je ons in. Waarom? Blijwin is dé kinderdiscospecialist van Nederland. Met een Sinterklaas opwarmer, oftewel, een swingend Sinterklaas voorprogramma, nemen we een groot deel van de spanning bij de kinderen weg. Want het is toch altijd weer een spannende periode voor alle kinderen. Het leuke van de kinderdisco is dat er elementen uit het voorprogramma terugkomen in het programma van Sinterklaas. Dit is slechts één tip om van jouw Sinterklaas bedrijfsfeest een onvergetelijk feest te maken. Lees alle andere tips hieronder.


Acht tips voor een geslaagd Sinterklaasbedrijfsfeest

Tip 1. Sinterklaas huren.

Sinterklaas en Kinder-DJ Blijwin <Huur een professionele Sinterklaas in die weet hoe hij de show interessant maakt voor kinderen van verschillende leeftijden en hun ouders. Vriendelijk en streng, geïnteresseerd en ad rem en met een tikkeltje humor. Blijwin werkt al jaren samen met de Sinterklaas van Puur entertainment. Dus wil je verzekerd zijn van een te gek Sinterklaasfeest, met alles erop en eraan? Dan bieden wij je de mogelijkheid voor een voorprogramma + Sinterklaasfeest, met een ervaren en professionele Sinterklaas.

Tip 2. Brief de goedheiligman.

Een goede voorbereiding is het halve werk. Dat geldt ook voor de voorbereiding van de Sint. Zodat hij weet wat er speelt in je bedrijf en bij de kinderen. Het maakt het feest persoonlijker en leuker!

Tip 3. Kinderen selecteren.

Sinterklaas tijdens de Kinderdisco >Om te voorkomen dat ieder kind bij de Sint mag komen om wat te vertellen of zijn tekening of knutselwerkje te overhandigen, is het beter daar een selectie in te maken. Zo voorkom je dat de aandacht van andere kinderen en ouders verslapt en er rumoer ontstaat. Natuurlijk is het een feest en hoeft het niet muisstil te zijn, maar door een selectie te maken in kinderen blijft het voor iedereen leuk. Wat erg leuk is om voor alle kinderen te doen, is ze na afloop samen met Sint en zijn Pieten op de foto laten gaan. Hoe cool is dat! Met de swingende (Sinterklaas)hits van Blijwin op de achtergrond betekent dit: gegarandeerd vrolijke foto’s!

Tip 4. Voorkom ‘cadeau-chaos’.

Werk je in een groot bedrijf met veel kinderen? Dan kan het uitdelen van de cadeaus nog wel eens voor chaos zorgen. Kinderen mogen hun cadeaus ophalen, maar zien door de drukte niet waar ze moeten zijn of ze horen ook niet dat de Sint hun naam opleest. Oeps, niet handig! Het is eenvoudig om dat op te lossen. Door de kinderen in groepen te verdelen. Bijvoorbeeld naar leeftijd of op alfabetische volgorde. Ieder kind krijgt bij binnenkomst een naamkaartje, in de kleur van zijn groep. Iedere groep, dus kleur, krijgt vervolgens een hoek toegewezen waar de cadeautjes liggen. Zo is het voor ieder kind, met een klein beetje hulp, makkelijk te vinden waar zijn of haar cadeau ligt. Natuurlijk helpen de Pieten ook mee om ervoor te zorgen dat dit goed verloopt. Voor de organisatie is het slechts een kwestie van groepen maken, kleuren toekennen en de cadeaus markeren op de kleurgroepen. Succes verzekerd!

Tip 5. Aftellen voor uitpakken.

Pepernotendisco van Blijwin <De spanning loopt op, want het moment is daar dat de uitpaksessie bijna begint. De een peutert al wat aan het papier, de ander wacht geduldig en weer een ander heeft het papier er al af. Om ervoor te zorgen dat alle kinderen tegelijk hun cadeau uit kunnen pakken, spreek je af, samen af te tellen van 10 naar 0. De Sint en zijn Pieten doen mee! Zo pakt ieder kind op hetzelfde moment zijn cadeau uit, wel zo leuk.

Tip 6. Reservecadeau paraat.

Het zweet breekt je uit! Je wist toch zeker dat je voor Anne ook een cadeau had ingepakt. Oeps, er blijken 2 Annes te zijn. Hellup, wat nu? Relax, je bent niet de eerste en ook zeker niet de laatste die dit overkomt. Ook dit los je eenvoudig op. Het liefst voorkom je dit door een paar dagen voor het grote feest de lijst met kinderen inclusief cadeaus te dubbelchecken. Maar voor het geval je van tevoren al weet dat dat niet lukt of je van jezelf weet dat je lichtelijk chaotisch bent, koop dan wat extra cadeaus in. Door voor iedere groep minimaal 1 reservecadeau klaar te hebben liggen, heb je iets achter de hand. Zonder naam weliswaar, maar dat los je eenvoudig op door ook een stift klaar te leggen zodat je naam er meteen op kunt zetten. Opgelost! Kind blij, jij blij!

Tip 7. Geschikte dag.

Kinder-DJ Blijwin met disco piet <Ook zo’n dingetje. Wanneer vindt het plaats? Veel kinderen (en hun ouders) hebben in de Sinterklaasperiode heel wat Sinterklaasactiviteiten gepland staan. De intocht in het dorp, het feest op school, Sinterklaas op het werk, bij de sportvereniging en bij familie. De meeste bedrijven kiezen ervoor om vlak voor 5 december een weekend te plannen voor het Sinterklaas bedrijfsfeest. Met als risico dat kinderen niet kunnen. Doe eens gek, kies daarom voor een onverwachte dag, bijvoorbeeld een woensdagmiddag. Of wat te denken van de vrijdagmiddag, perfecte vervanger van of zelfs gecombineerd met de VrijMiBo! In plaats van banketstaven en gevuld speculaas, genieten de ouders nu van een nootje en een bitterbal! Grote kans dat de opkomst nu ook veel groter is;-)

Tip 8. Alles in 1.

Sinterklaas voorprogramma/opwarmer kinderdisco >Voorprogramma en het Sinterklaasfeest in 1 krijg je door Blijwin samen met Puur entertainment te boeken. Het scheelt jou een hoop geregel, want Blijwin en Puur entertainment zijn perfect op elkaar ingespeeld. Samen regelen wij licht, geluid en entertainment. Een compleet programma voor alle kinderen uit jouw bedrijf. Wat je krijgt? Een complete show inclusief giveaway, stickers en nog veel meer! En wat nog meer? Vrolijke kinderen, blije ouders en een swingend bedrijfsfeest dat voor herhaling vatbaar is!

Bonustip

Lees onze blog Sinterklaasmuziek 2020 :)

Blijwin maakt van iedere gelegenheid een superfeest

Wij zijn dé kinderdiscospecialist van Nederland. Met ons is het gegarandeerd swingen, lachen en zingen! Met ruim 200 disco’s per jaar zijn we ervaren. We volgen trends en zijn zo op de hoogte wat er speelt in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. We geven jou het beste advies, bieden het entertainment dat bij de doelgroep past en draaien de muziek waar de kinderen van houden. Tijdens het Sinterklaasfeest draaien we bijvoorbeeld swingende Sinterklaashits van Diego, Party Piet Pablo en verzoeknummers van kinderen en ouders. In de voorbereiding naar het feest stemmen we dit met je af.
Neem contact met ons op voor het meeste geweldig Sinterklaasfeest voorprogramma! Of het nu een Sinterklaas opwarmer of het complete Sinterklaasfeestprogramma is! Boek je bij ons, dan ben je verzekerd van een geslaagd Sinterklaasfeest waar je collega’s en hun kinderen nog lang over napraten! Klik hier om contact met ons op te nemen.
Kinder-DJ Blijwin tijdens Sint intocht <>

  • Blijwin
  • Blog
  • Acht tips voor een geslaagd Sinterklaasbedrijfsfeest