Wil jij de beste disco voor je groep 8 eindfeest?

Klassenfeest groep 8

Wil jij het allerleukste groep 8 feest? Huur Blijwin in en dan komt helemaal goed!

Hoe doet Blijwin dat?

 • Blijwin zorgt ervoor dat er een professionele DJ langskomt met echte disco apparatuur: speakers, verlichting & natuurlijk een draaitafel
 • De DJ draait alle muziek die jij en je vrienden leuk vinden
 • De DJ laat de groep 8’ers leuke spelletjes en (dance) battles spelen zodat niemand stil staat. Uiteraard wordt er rekening gehouden met de leeftijden, zodat de spelletjes niet kinderachtig zijn.
 • Alle kinderen krijgen een leuk aandenken aan het allerleukste groep 8 eindfeest. Zo blijft iedereen het afscheid van groep 8 nog lang herinneren.

Het entertainen van kinderen stroomt door ons bloed. Blijwin geniet van enthousiaste kinderen en deze wisselwerking tussen dj en kinderen blijkt een succesvolle. Onze Kinder-DJ staat niet stil maar danst mee, kent alle trends op het gebied van muziek en organiseet leuke spelletjes en battles tijdens de disco. Door de spelletjes tijdens het groep 8 eindfeest worden alle kinderen bij het feest betrokken en ontstaat er een leuke sfeer die hoort bij een klassenfeest van groep 8.

Tijdens het klassenfeest van groep 8 organiseren we niet alleen de tofste battles en spelletjes, maar wordt ook de leukste muziek gedraaid. Blijwin is op de hoogte van de trends onder kinderen, niet alleen uit de top 40, maar natuurlijk ook van Youtube. Luisteren de groep 8’ers graag naar Snollebollekes? De nieuwste hit van Lil Kleine? Of toch die nieuwe plaat van Martin Garrix? Onze Kinder-DJ houdt rekening met de wensen van iedereen. Laat hem van tevoren weten wat voor muziek jullie graag willen horen op het eindfeest voor groep 8 en hij stelt de playlist samen die het klassenfeest van groep 8 onvergetelijk maken.

Tussen de muziek door worden ook de leukste spellen gespeeld. Er wordt rekening gehouden met de allerlaatste trends. Zo werd er vorig jaar volop meegedaan met de mannequin challenge . Dit jaar staan de kinderen volop mee te doen met de swish en Vogeljongen (Fortnite). Blijwin gaat mee met de tijd, waardoor een groep 8 eindfeest nooit achterhaald is!


Hoe boek je een eindfeest voor groep 8?

1. Bespreek een datum
Om een groep 8 klassenfeest te organiseren neem je contact op met Blijwin om een eerste datum af te spreken. Een kinderdisco voor het groep 8 eindfeest kan op elke dag van de week en op ieder denkbaar tijdstippen gegeven worden. Zorg ook dat je al een beschikbare locatie hebt voor het feest. Als je nog geen locatie, maar al wel een datum hebt, is het mogelijk om een optie te nemen voor het groep 8 eindfeest. Blijwin zorgt dan dat deze datum een week wordt gereserveerd, zodat jij nog tijd hebt om een locatie te regelen.

2. Regel een geschikte locatie
Het regelen van een geschikte locatie doe jij zelf. Voor een eindfeest van groep 8 is het natuurlijk het leukst als je dit op school kan doen. Denk hierbij aan de aula, de gymzaal of misschien wel het schoolplein. Je hoeft alleen een locatie te regelen, de apparatuur wordt geregeld door onze professionele Kinder-DJ.

3. Verstuur de toffe uitnodigingen
Als de datum en locatie zijn geregeld is het hoog tijd om de speciale Blijwin uitnodigingen te versturen. Zodra je hebt geboekt, krijg je per post een hele stapel uitnodigingen waarmee je alle kinderen op een leuke manier kan uitnodigen voor hun eindfeest van groep 8. Je hoeft alleen de invul velden in te vullen met stift of pen.

4. Zorg voor lekker eten en drinken
Jij (of school) regelt het eten en drinken voor tijdens het klassenfeest. Dit hoeft niet ingewikkeld te zijn. Voor een geslaagd eindfeest voor groep 8 heb je niet meer nodig dan wat chips en drinken. Wij zeggen altijd: hou het simpel. Heb je ooit wel eens iemand taart zien eten in een discotheek?

5. Blijwin komt de disco opbouwen
Eindelijk is de dag van het groep 8 eindfeest aangebroken. Ongeveer een uurtje voordat het feest losbarst zijn wij aanwezig om alles voor te bereiden. De apparatuur wordt uitgeladen, klaargezet en getest. Het feest kan beginnen!

6. Het feest barst los
Al je klas- en jaargenootjes uit groep 8 komen langzaam binnen en de DJ draait alvast wat muziek voor een feestelijke sfeer. Zodra alle kinderen binnen zijn gaat het feest dan eindelijk beginnen! De DJ legt uit hoe het feest er uit gaat zien en wat voor battles en spelletjes er gespeeld worden. Als alles duidelijk is kunnen de voetjes van de vloer en gaan we echt feesten!

7. Het feest is alweer afgelopen...
Het groep 8 eindfeest is helaas alweer voorbij. De kinderen hebben een supertijd gehad en hebben lekker met elkaar gedanst. Alle kinderen krijgen een leuk aandenken en/of prijsje mee naar huis waar ze dit onvergetelijke groep 8 eindfeest nog lang aan zullen herinneren.

8. Tijd om het groep 8 eindfeest van Blijwin te beoordelen
Na het onvergetelijke eindfeest krijg je van Blijwin een uitnodiging om jouw ervaringen met anderen te delen.

Klinkt dit je als muziek in de oren? Wacht niet langer en neem contact met ons op zodat wij kunnen zorgen voor een onvergetelijk groep 8 eindfeest!

Klassenfeest groep 8

Een onvergetelijk groep 8 feest?

Blijwin ontzorgt en maakt je blij :) Voor jouw allergaafste groep 8 feest:

 • Regelen wij hoogwaardige apparatuur (Professionele Club JBL speakers die we beter niet op maximaal kunnen zetten...).
 • Wij entertainen jouw klas met het allerleukste entertainment/battles.
 • Al onze prijzen zijn inclusief btw & reiskosten (neem contact op voor de prijzen).
 • Onze shows (zeker de groep 8 disco's) zijn niet kinderachtig maar super hip & helemaal awesome!

Klanten vertellen…

10

We hebben hem ingehuurd voor een eind-groep acht feestje. Met Blijwin werd het met recht een FEEST. Echt super! De kinds hebben allemaal meegedaan en hadden een fantastische avond.

- Olivier uit Haarlem

Bekijk hoe leuk het is!

Tips voor je feest

10 tips voor een Awesome groep 8 disco

10 tips voor een Awesome groep 8 disco

Zit je in groep 8? Dan moet je gaan nadenken hoe je het afscheidsfeest gaat doen. Barbecue? Disco? Wij geven je 10 tips voor het beste groep 8 feest

Lees meer

Waarom Blijwin?

 • We scoren gemiddeld een 9.4 in klanttevredenheid
 • Entertainment tijdens de kinderdisco
 • Door deze combinatie hebben alle kinderen een leuke avond
 • Onze kinderdisco wordt altijd afgestemd op de doelgroep
 • Wij leveren kinderdisco's voor kinderen van 3 - 13 jaar
 • Wij zijn pas tevreden als alle kinderen lachen
 • Jaarlijks verzorgen wij kinderdisco's voor tienduizenden kinderen
 • Onze shows zijn kindvriendelijk maar absoluut niet kinderachtig
 • Wij horen regelmatig "Dit was het leukste feestje ooit"!