lees verder

Schoolfeest Kinderdisco

Dansen met Kinder-DJ Blijwin op school

50% verjaardagskorting

Boek een schoolfeest voor 8 maart 2021 en ontvang 50% verjaardagskorting (alleen geldig voor scholen).

Disco voor de kleuters tot en met groep 8

Blijwin organiseert de allerleukste kinderdisco op Nederlandse basisscholen. Dat doen we door onze bewezen combinatie van disco, entertainment en spelletjes. Ons volledige programma wordt aangepast op de leeftijd van de kinderen zodat elk kind kan dansen op de muziek die hij/zij leuk vindt!

Kinderdisco voor de hele school

Lekker feesten met de hele school tegelijk? Binnen of buiten? Het kan allemaal! Blijwin zorgt voor de juiste variatie van kindermuziek, populaire muziek en dansjes die alle kinderen leuk vinden! Doordat de kinderen stickers en andere prijsjes kunnen winnen doen ze fanatiek mee.

Is het schoolfeest buiten? Dan neemt Blijwin de speciale discotent mee. Deze ziet er niet alleen gaaf uit, hij zorgt er ook voor dat de apparatuur bruikbaar blijft bij extreem zonnig weer of bij miezerregen.

Schoolfeest Content
Schoolfeest Content

Kinderdisco voor iedere leeftijdscategorie

Het is ook mogelijk om de kinderdisco in diverse shifts op te delen. Bijvoorbeeld een half uur voor de jongsten, een uur voor de iets oudere kinderen en anderhalf uur voor de oudste kinderen. Op deze manier kan de muziek en het entertainment nog beter afgestemd worden op de aanwezige kinderen. Uiteraard bestaat ook deze show uit de bewezen combinatie van disco, entertainment en spelletjes.

Professionele kinderdisco apparatuur voor je schoolfeest

Blijwin levert elke kinderdisco inclusief apparatuur. Dat betekent dat je als school geen apparatuur voor je schoolfeest hoeft te huren. Blijwin heeft alle kennis en apparatuur (speakers, discolampen, draaitafel, etc.) in huis om je schoolfeest te voorzien van professionele disco apparatuur.

Wil je iets extras bij je schoolfeest? Een rookmachine, lasershow, bellenblaasmachine of confettikanon? Ook dat kan allemaal geregeld worden.

Extra's die de kinderdisco afmaken

Naast de standaard kinderdisco apparatuur kan Blijwin ook nog tal van extra's regelen: Photobooth, Springkussens en Schminkers. Je hoeft het maar te roepen en Blijwin neemt het voor je mee of regelt het.

Dit is wat wij doen:

Wij zorgen ervoor dat er een DJ langskomt inclusief echte disco apparatuur: boxen, discolampen en een draaitafel. Van een gymzaal, aula of lokaal maken wij een echte discotheek. Ook kunnen wij een feest verzorgen op jullie schoolplein!

 • De DJ draait muziek die past bij de leeftijd van de leerlingen. De leukste muziek die past in een school omgeving.
 • De DJ wisselt de disco af met leuke battles en spelletjes!
Schoolfeest Content
Schoolfeest Content

Daarnaast krijg je bij onze kinderdisco:

 • Speciale disco posters om het schoolfeest aan te kondigen
 • Prijsjes voor de winnaars van de spelletjes tijdens de disco

Innoverende kinderdisco op school

De show wordt iedere keer opnieuw uitgevonden. Trends komen langs, worden opgepakt en verwerkt in de show. Nieuwe hits worden gedraaid, maar ook disco tracks en bekende dansjes. Alles wordt aangepast aan de doelgroep. Bij een kinderdisco op school is het mogelijk om voor alle kinderen tegelijk een vet feest te geven, maar het is ook mogelijk om 3 shows achter elkaar te doen (onderbouw, middenbouw, bovenbouw). Dit is compleet afhankelijk van de wensen van de school en het type onderwijs.

Kinderdisco voor iedere jaargang

Kinderdisco's van Blijwin zijn leuk voor alle kinderen van de basisschool. De shows worden afgestemd op de doelgroep*. Door aanpassingen aan de duur van het feest, samenstelling/vorm van spelletjes en muziekkeuze is het feest optimaal geschikt voor de kinderen.

 • Groep 1/2/3: Max. 1 uur. Losse spellen & nadruk op minidisco.
 • Groep 4/5/6 Max. 1.5 uur. Losse spellen, combinatie van oudere minidisco (Kinderen voor Kinderen bijvoorbeeld) en Top 40.
 • Groep 7/8 Max. 2 uur. Afhankelijk van het aantal kinderen losse spellen of spellen in teams. Nadruk op Top 40.
 • bij ieder feest wordt de muziek afgewisseld met dansjes en battles.

Uiteraard is ieder feest maatwerk. Wil jij een kinderdisco organiseren voor het eindfeest van groep 8? Hiervoor bieden wij speciaal de kinderdisco voor groep 8 eindfeest aan.

Schoolfeest Content

Schuimparty als Schoolfeest

Liever een schuimparty als Schoolfeest? Ook dat is mogelijk! We beschikken over een schuimkanon en sneeuwmachines. Bekijk voor meer informatie onze pagina over schuimparties en neem contact op voor een offerte.

Schoolfeest Content

Kinderdisco tijdens Corona/Covid19

Update: 23 februari 2021
In verband met de nieuwe Corona maatregelen zijn onderdelen van de show aangepast.

 • De show is kosteloos te verplaatsen indien dit nodig is ivm Covid19
 • De DJ blijft te allen tijde op 1.5 meter van de aanwezige volwassenen.
 • We delen geen stempels uit tijdens de show. Andere prijsjes alleen in overleg.
 • Indien gewenst plaatsen we een transparant scherm voor de DJ (alleen binnen)
 • Buiten kunnen we onze tent plaatsen, deze maken we aan vier kanten dicht zodat we 1.5 meter afstand kunnen garanderen.

Juist nu hebben we behoefte aan feest. Maar laten we het veilig doen!

Vrijblijvend een offerte voor je schoolfeest

5 Sterren dienstverlening

Blijwin haalt op Google Maps gemiddeld 4.9 sterren uit 69 reviews!

Suikerfeest

In juni Suikerfeest gevierd op de Anne Frank school in Utrecht voor het eerst schooldisco op school. Het was geweldig! Niet alleen de kinderen hebben een leuk feest gehad maar de leerkrachten en ouders ook.
Blijwin is super gezellig en is super goed met kinderen.
Zeker voor herhaling vatbaar!!
Dikke 10 ! Namens alle kinderen leerkrachten en ouders van school 👍🏻👍🏻

Alles uit handen

Waanzinnig leuke dag op school georganiseerd. Knap dat jullie van groep 1 tot groep 8 weten te boeien! Compliment ook voor de organisatie, de opbouw, het hele feestje en daarna het weer rustig inpakken.
Eigenlijk wordt alles ons uit handen genomen en dat is best wel prettig...
Hartelijk dank voor alles, zeker namens "de regelaars" van de Ouderraad op school en uiteraard ook namens de kids!