Wat kost de kinderdisco

Vul onderstaand formulier vrijblijvend in en we sturen de prijslijst naar je toe.

Je zit nog nergens aan vast! Als je ook een voorkeursdatum/dagdeel invult dan ontvang je binnen 24 uur een mail met onze beschikbaarheid op de gevraagde datum.

Prijslijst downloaden zonder gegevens in te vullen? Bekijk onze prijslijsten.

Kinderfeestje in Leiden

Blijwin is de kinderfeestjes specialist en komt uit Leiden!

Al sinds 2008 verzorgt Blijwin de allerleukste kinderfeestjes met de kinderdisco van Blijwin. Daarnaast levert Blijwin nog veel meer kinderfeestjes: schminken, photobooth, green screen, springkussens, etc.

Wil je alle mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op met Blijwin: 071-234 0 456 / team@blijwin.nl

Kinderdisco feestje in Leiden

Kinderdisco feestje in Leiden

Nodig veel kinderen uit, zorg voor een ruime locatie en wij komen het leukste kinderfeestje ooit verzorgen: de kinderdisco!

Wij nemen alle apparatuur mee en entertainen de kinderen gedurende het hele feest.

Kinderdisco locaties in Leiden

Weet je niet wat een handige locatie is? Wij komen in Leiden veel in de volgende locaties:

  • Partycentrum de Zijl
  • Clubgebouw DKD (Leiderdorp)
Kinderdisco feestje in Leiden
Groep 8 feest of schoolfeest in Leiden

Groep 8 feest of schoolfeest in Leiden

Blijwin is gevestigd in Leiden en wij weten dan ook als geen ander hoe het is om een te gek groep 8 feest of schoolfeest in Leiden te organiseren. De DJ komt langs en neemt alles mee voor een echte disco: draaitafel, boxen en natuurrlijk discolampen. Op deze manier tovert Blijwin een aula, gymzaal of lokaal om tot een discotheek. Ook kunnnen wij het schoolfeest verzorgen op jullie schoolplein! Denk dan wel aan onze kinderdisco tent zodat het feest bij slecht weer gewoon door kan gaan :)

Voor het eindfeest van groep 8 bieden wij een speciale kinderdisco groep 8 feest aan. Zo heeft Blijwin voor elke leeftijd een te gek schoolfeest of groep 8 feest!

Groep 8 feest of schoolfeest in Leiden
Minidisco in regio Leiden

Minidisco in regio Leiden

Voor kinderen tussen de 4 en 7 jaar heeft Blijwin de minidisco! Laat je kind al zijn vriendjes, vriendinnetjes en/of klasgenootjes uitnodigen en laat je kind stralen als middelpunt op een te gek minidisco kinderfeest. Natuurlijk wordt de jarige hard toegezongen en is er een kleine verrassing voor de jarige.

De minidisco is een combinatie van de leukste muziek, dansjes en andere spelletjes en entertainment zodat iedereen het naar zijn of haar zin heeft. Om het nóg leuker te maken zijn er zelfs ballonfiguren en glittertattoos.

Minidisco in regio Leiden
Communie kinderfeest in regio Leiden

Communie kinderfeest in regio Leiden

Een communie is natuurlijk een heel bijzonder moment. Dit moment verdient dan ook een bijzonder feest! De kinder-DJ van Blijwin komt langs en geeft een te gekke communie kinderfeest. Door de combinatie van spelletjes, muziek en ander entertainment is het een leuk feest voor jong en oud. Wat we steeds vaker zien - en wat het misschien nog wel leuker maakt - is een groter communie feest door het samen te doen. Dus doet jouw zoon of dochter samen met een vriendje of vriendinnetje de eerste communie? Dan kunnen ze sámen groots uitpakken. Bij Blijwin kan het allemaal: entertainen stroomt door ons bloed! Elk feest is maatwerk en het wordt dan ook een communie kinderfeest om nooit te vergeten.

Communie kinderfeest in regio Leiden

Blijwin® de Kinder-DJ Kinderfeestjes & Kinderdisco's

Ringkade 23
2315EH Leiden
071-234 0 456 team@blijwin.nl

Kvk 27312634 - IBAN NL54 BUNQ 22903 22741

© Blijwin® Kidsdisco, Kinderdisco's & Kinderentertainment 2015 - 2019.
Blijwin® is een geregistreerd handelsmerk.