Wat kost de kinderdisco

Vul onderstaand formulier vrijblijvend in en we sturen de prijslijst naar je toe.

Je zit nog nergens aan vast! Als je ook een voorkeursdatum/dagdeel invult dan ontvang je binnen 24 uur een mail met onze beschikbaarheid op de gevraagde datum.

Prijslijst downloaden zonder gegevens in te vullen? Bekijk onze prijslijsten.

Kinderfeestje organiseren in Rotterdam?

Kinderdisco in Rotterdam organiseren?

Woon jij in Rotterdam en wil jij een super vette kinderdisco organiseren? Dan is Blijwin de Kinder-DJ die jij zoekt. Jaarlijks geven wij meer dan 200 kinderdisco’s door heel het land voor meer dan 20.000 kinderen. Je kan wel stellen dat het entertainen van kinderen in ons bloed zit. En wist je dat wij geen reiskosten rekenen in Nederland? Dat is nog is mooi meegenomen!

Hoe ziet een kinderdisco in Rotterdam van Blijwin eruit?

Als je een kinderdisco in Rotterdam gaat organiseren wil je dat de kinderen een leuke tijd hebben. Blijwin weet precies wat er speelt onder de jeugd en kan hier dan ook uitstekend op inspelen. Een kinderdisco van Blijwin bestaat niet alleen uit muziek. De kinder-dj heeft van tevoren allerlei leuke spellen, battles en challenges voorbereid die tussen het dansen door worden uitgevoerd door de kinderen. Dit houdt de kinderdisco divers en leuk voor iedereen.

Kinderdisco in Rotterdam op jouw evenement

Kinderdisco in Rotterdam op jouw evenement

Blijwin organiseert kinderdisco’s op allerlei plekken. Of je nu een kinderdisco bij jou thuis wilt organiseren of op zoek bent naar een kinder-dj voor het groep 8 feest van de basisschool. Blijwin zorgt dat alle kinderen de tijd van hun leven hebben. Zo heeft Blijwin al eens een kinderdisco gehouden in een zwembad, op de camping, bij het buurtfeest of op het schoolplein. Wil jij een Blijwin kinderdisco in Rotterdam organiseren? Dan betaal je geen voorrijkosten! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Kinderdisco in Rotterdam op jouw evenement
Groep 8 feest in Rotterdam

Groep 8 feest in Rotterdam

Zit jij of jouw kind in groep 8 op een school in Rotterdam? En wilt hij/zij een knallend groep 8 feest geven? Zoek dan niet verder! Blijwin organiseert al jaren de allerleukste disco kinderfeestjes van Nederland. Wij zijn pas blij als alle kinderen blij zijn. Dit is ook te zien aan onze beoordeling van 5 sterren. Wij beseffen als geen ander dat iedere kinderdisco maatwerk is. Geen enkele disco van Blijwin is daarom hetzelfde. Tijdens het groep 8 feest draaien we niet alleen de leukste muziek, ook worden er de meest gave battles en spelletjes georganiseerd. Hierdoor worden alle kinderen bij het feest betrokken en ontstaat er een leuke sfeer die hoort bij een spetterend eindfeest.

Groep 8 feest in Rotterdam
Communie in Rotterdam

Communie in Rotterdam

Een communie is een bijzonder moment en dat verdient dan ook een bijzonder feest voor jouw kind. Met Blijwin kan je daarom een spetterende kinderdisco geven waardoor een "gezellig samenzijn" verandert in een echt swingend feest! Door Blijwin in te huren, krijg je een compleet programma met communie-entertainment. Daarbij nemen wij alles mee: van de draaitafel, tot speakers, boxen en echte discolampen. Maar nog belangrijker dan deze spullen is de dosis enthousiasme en entertainment: kinderen entertainen stroomt door ons bloed. Daarnaast is de communie disco een afwisseling van entertainment in de vorm van battles en spelletjes en natuurlijk de leukste muziek zodat niemand meer kan blijven zitten en mee gaat dansen op de dansvloer!

Communie in Rotterdam
Blijwin minidisco in Rotterdam

Blijwin minidisco in Rotterdam

Natuurlijk denkt Blijwin ook aan de jongere kinderen. We hebben hiervoor zelfs een echte animatrice: Lotte Lollig. Lotte weet als geen ander hoe ze kinderen kan entertainen. De minidisco is dan ook een afwisseling tussen dansjes, spelletjes en de leukste (kinder)liedjes. De Blijwin minidisco is afgestemd op kinderen in de leeftijd van 4 tot 7 jaar en alles is aanwezig voor een fantastische minidisco waarvan iedereen blij wordt!

Blijwin minidisco in Rotterdam

Blijwin® de Kinder-DJ Kinderfeestjes & Kinderdisco's

Ringkade 23
2315EH Leiden
071-234 0 456 team@blijwin.nl

Kvk 27312634 - IBAN NL54 BUNQ 22903 22741

© Blijwin® Kidsdisco, Kinderdisco's & Kinderentertainment 2015 - 2019.
Blijwin® is een geregistreerd handelsmerk.