Elke dag van 09:00u-21:00uBel onsKinder-DJ Bellen +31 71234 045609:00-21:00
100% van onze klanten beveelt ons aan9.5/10Kinderdisco ReviewsReviews

Wil jij de beste disco voor je groep 8 eindfeest of een te gekke tienerdisco feest?

Klassenfeest groep 8

Wil jij het allerleukste groep 8 feest? Of wil jij een te gekke tienerdisco feest? Huur Blijwin in en dan komt helemaal goed!

Het leukste groep 8 feest ooit?

  • Blijwin zorgt ervoor dat er een professionele DJ langskomt met echte disco apparatuur: speakers, verlichting & natuurlijk een draaitafel
  • De DJ draait alle muziek die jij en je vrienden leuk vinden
  • De DJ laat de groep 8’ers en al je vriendjes en vriendinnetjes leuke spelletjes en (dance) battles spelen zodat niemand stil staat. Uiteraard wordt er rekening gehouden met de leeftijden, zodat de spelletjes niet kinderachtig zijn.
  • Alle kinderen krijgen een leuk aandenken aan het allerleukste groep 8 eindfeest of tienerdisco feest. Zo blijft iedereen het afscheid van groep 8 nog lang herinneren en zal niemand je tienerdisco feest ooit nog vergeten.

Groep 8 disco met entertainment

Het entertainen van kinderen stroomt door ons bloed. Blijwin geniet van enthousiaste kinderen en deze wisselwerking tussen dj en kinderen blijkt een succesvolle. Onze kinder-DJ staat niet stil maar danst mee, kent alle trends op het gebied van muziek en organiseert leuke spelletjes en battles tijdens de disco. Door de spelletjes tijdens het groep 8 eindfeest of je tienerdisco feest worden alle kinderen bij het feest betrokken en ontstaat er een leuke sfeer die hoort bij een echt feest.

Klassenfeest groep 8

Tijdens het klassenfeest van groep 8 of je te gekke tienerdisco organiseren we niet alleen de tofste battles en spelletjes, maar wordt ook de leukste muziek gedraaid. Blijwin is op de hoogte van de trends onder kinderen, niet alleen uit de top 40, maar natuurlijk ook van Youtube. Luisteren de groep 8’ers graag naar Snollebollekes? De nieuwste hit van Lil Kleine? Of toch die nieuwe plaat van Martin Garrix? Onze Kinder-DJ houdt rekening met de wensen van iedereen. Laat hem van tevoren weten wat voor muziek jullie graag willen horen en hij stelt de playlist samen die het klassenfeest van groep 8 onvergetelijk maken.

Battles voor je groep 8 disco

Tussen de muziek door worden ook de leukste spellen gespeeld. Er wordt rekening gehouden met de allerlaatste trends. Zo werd er vorig jaar volop meegedaan met de mannequin challenge . Dit jaar staan de kinderen volop mee te doen met de swish en Vogeljongen (Fortnite). Blijwin gaat mee met de tijd, waardoor een Blijwin feest nooit achterhaald is!

Klinkt dit je als muziek in de oren? Wacht niet langer en neem contact met ons op zodat wij kunnen zorgen voor een onvergetelijk groep 8 eindfeest!

Tienerdisco uitnodigingen

Vraag bij je boeking om onze geweldige uitnodigingskaarten (gratis bij awesome en epic). Ze zijn voorzien van glitters en je gasten zijn direct in disco stemming.
Kinderdisco uitnodigingen|l|full

Klassenfeest groep 8

Een onvergetelijk groep 8 feest?

Blijwin ontzorgt en maakt je blij :)
Voor jouw allergaafste groep 8 feest of tienerdisco feest:

  • Regelen wij hoogwaardige apparatuur (Professionele Club JBL speakers die we beter niet op maximaal kunnen zetten...).
  • Wij entertainen jouw klas met het allerleukste entertainment/battles.
  • Al onze prijzen zijn inclusief btw & reiskosten (neem contact op voor de prijzen).
  • Onze shows (zeker de groep 8 disco's) zijn niet kinderachtig maar super hip & helemaal awesome!

Extra's bij je kinderdisco

Bekijk de leverbare extra's bij je kinderdisco om je kinderdisco feestje nog completer te maken.

Geweldig groep 8 feest!

We hebben hem ingehuurd voor een eind-groep acht feestje. Met Blijwin werd het met recht een FEEST. Echt super! De kinds hebben allemaal meegedaan en hadden een fantastische avond.

09-10-2018
Olivier uit Haarlem

Wat een superfeest hebben onze kinderen gehad dankzij deze dj

Vanaf minuut 1 alle kinderen op de dansvloer, zo knap! Bespaar je alle moeite door van alles te verzinnen, deze man kan dit 1000x beter dan wat je zelf ooit verzint. Een absolute aanrader!!!

05-11-2018
Simone uit Naaldwijk
Bekijk hoe leuk het is!
Kinderdisco foto
Kinderdisco foto
Kinderdisco foto
Kinderdisco foto
Kinderdisco foto
Kinderdisco foto
Kinderdisco foto
Kinderdisco foto
kinder-dj-edwin
Dit is de informatie die ik voor je heb voorbereid, hoe kan ik je nu 't beste verder helpen?