Wat kost de kinderdisco

Vul onderstaand formulier vrijblijvend in en we sturen de prijslijst naar je toe.

Je zit nog nergens aan vast! Als je ook een voorkeursdatum/dagdeel invult dan ontvang je binnen 24 uur een mail met onze beschikbaarheid op de gevraagde datum.

Prijslijst downloaden zonder gegevens in te vullen? Bekijk onze prijslijsten.

Communie Kinderdisco: Kinder-DJ Blijwin maakt je communie onvergetelijk!

  • Communie Kinderdisco: Kinder-DJ Blijwin maakt je communie onvergetelijk!
  • Communie Kinderdisco: Kinder-DJ Blijwin maakt je communie onvergetelijk!
  • Communie Kinderdisco: Kinder-DJ Blijwin maakt je communie onvergetelijk!

Met onze communie kinderdisco heb je een swingende party voor jouw zoon of dochter, met de muziek die hij of zij leuk vindt. Een communiefeest is vaak te vergelijken met een gezellig kinderpartijtje. De voorbereiding bestaat uit het uitzoeken van een cadeau, nette feestkleding en het maken en versturen van uitnodigingen. Jij zorgt voor taart en lekkere hapjes om samen met familie, vrienden en kennissen het communiefeest te vieren. Nadat het formele deel in de kerk heeft plaatsgevonden, komt het gezelschap thuis voor het feest. Het kind krijgt cadeaus (tip: een gezamenlijk cadeau scoort vaak goed) en de visite zoekt een plekje in huis of in de tuin. Onder het genot van een stuk taart en een bakje koffie is het een gezellig samen zijn met opa’s, oma’s, neefjes, nichtjes en vriendjes en vriendinnetjes.

Wil je het eens écht anders doen, dan huur je ons in voor een spetterende kinderdisco want dan verandert ‘gezellig samenzijn’ in een heuse swingende party! Met alle hits die iedereen kent en waarom het niemand meer lukt om stil te blijven zitten. Er komt gegarandeerd een andere sfeer wanneer er coole muziek opstaat en iedereen (oké, bijna iedereen, want oma Hennie van 91 doet het iets rustiger aan) in beweging komt. Kinderen voor Kinderen, Fource of Nicki Minaj; wij draaien wat de kinderen leuk vinden, het is tenslotte hun feest. Natuurlijk kun je als ouder ook je verzoekje indienen bij de kinder-DJ. Even terug in de tijd om te dansen op Grease, hakken op Charly Lownoise en Mental Theo of slijpen op Whitney Houston. Niet te lang natuurlijk, het is tenslotte het feest van je kind.


Compleet entertainment voor de kinderdisco met battles en PhotoBooth

Blijwin levert een compleet programma communie-entertainment voor je kind. Wij nemen alle benodigde apparatuur mee: de draaitafel, speakers en boxen. Zelfs echte discolampen en een dosis enthousiasme en entertainment zijn aanwezig: je kunt het zo gek niet bedenken. Het entertainen van kinderen stroomt door ons bloed. Wij staan niet stil, maar dansen mee, kennen alle muziek en organiseren leuke spelletjes tijdens de disco. Verschillende battles en spelletjes zoals ‘de gekste moves’ of een moderne variant van de stoelendans met ‘jongens tegen de meisjes’. Het leuke daarvan is dat de kinderen ook een prijsje kunnen winnen.

Maak je communie kinderdisco nog leuker met onze PhotoBooth. Hoe leuk is het om al je herinneringen aan deze toffe party op een feestelijke manier vast te leggen! Gezellig met neefjes en nichtjes op de foto met een snorretje, zonnebril of gekke kuif. Leuk op dat moment en voor alle keren dat je samen met je kind nog eens terugdenkt (en kijkt!) naar dat geslaagde communiefeest waar iedereen over napraat.”


Kinderdisco op jouw favoriete feestlocatie

Wat we steeds vaker zien - en wat het feest ook erg gezellig maakt - is een groter feest door het samen te vieren. Doet jouw zoon of dochter samen met een vriendje of vriendinnetje de eerste communie, dan kunnen ze ook sámen groots uitpakken. Hoe meer mensen, hoe gezelliger de disco, hoe meer voetjes van de vloer. Wij komen waar jij het wilt vieren. Is het lekker weer en heb je voldoende ruimte, dan is de tuin een prima idee. Maak het feest helemaal compleet met onze speciale discotent. Zijn de voorspellingen minder, speel je het liever op safe of heb je een enorm gezelschap omdat je kind het feest met meerdere klasgenootjes of vriendjes viert? Denk dan eens aan een zaaltje of een buurtspeeltuin. Op deze manier heeft u geen gedoe thuis en heeft u alle ruimte om het feest te vieren (en af te wisselen met spelen). Leuk voordeel is natuurlijk dat je de kosten van de kinderdisco deelt met alle andere betrokken ouders.


Wat kost ‘t? en alle voordelen op een rij

Nu ben je natuurlijk benieuwd wat zo’n feest dan gaat kosten. Dat vertellen we je graag. Klik op de gele button ‘wat kost ‘t?’ en vul je gegevens in. Hoe completer, hoe beter. Je ontvangt dan een offerte op maat. Heb je eerst nog wat vragen, neem dan contact met ons op.

Overtuigd?

Wij kunnen van jouw feest of evenement een groot succes maken met onze kinderdisco! Vraag onze tarieven aan of stuur een e-mail als je vragen hebt.

Tarieven aanvragen

Supervette extra's

Supervette extra's bij je kinderdisco

Maak je kinderdisco extra awesome met onze extra's! Staat je gewenste uitbreiding er niet tussen? Neem contact met ons op en we gaan het regelen!

Bekijk alle extras
 

Wat kost de kinderdisco

Vul onderstaand formulier vrijblijvend in en we sturen de prijslijst naar je toe.

Je zit nog nergens aan vast! Als je ook een voorkeursdatum/dagdeel invult dan ontvang je binnen 24 uur een mail met onze beschikbaarheid op de gevraagde datum.

Prijslijst downloaden zonder gegevens in te vullen? Bekijk onze prijslijsten.

Blijwin® de Kinder-DJ Kinderfeestjes & Kinderdisco's

Ringkade 23
2315EH Leiden
071-234 0 456team@blijwin.nl

Kvk 27312634 - IBAN NL54 BUNQ 22903 22741

© Blijwin®Kidsdisco, Kinderdisco's & Kinderentertainment 2015 - 2019.
Blijwin® is een geregistreerd handelsmerk.