Elke dag van 09:00u-21:00uBel onsKinder-DJ Bellen +31 71234 045609:00-21:00
100% van onze klanten beveelt ons aan9.5/10Kinderdisco ReviewsReviews
 

Sinterklaas disco (voorprogramma)

Jouw Sinterklaas (voor)programma een fantastisch feest!

 

De scholen zijn weer begonnen! Een nieuw schooljaar staat voor de deur. Ook op jouw school of in je bedrijf is weer volop bedrijvigheid. De lange, warme zomer is bijna weer ten einde en de herfst doet zijn intrede. Blaadjes vallen van de bomen en de ‘speelgoedblaadjes’ zijn in de maak om binnenkort bij ieder huishouden op de mat te vallen. De pepernoten liggen zelfs al in de winkel! Tijd om vooruit te kijken naar de periode die komen gaat. Met in het bijzonder de decembermaand. De maand van lekker eten, gezelligheid en sinterklaas en kerst. Voor iedere school of bedrijf een drukke maand met als een van de hoogtepunten toch vaak: het sinterklaasfeest.

Ben jij dit jaar, op jouw school of in jouw bedrijf aan de beurt om dit gezellige kinderfeest te organiseren? Heb je er dan al eens aan gedacht om het dit jaar eens anders te doen? Bijvoorbeeld met een kinderdisco in Sinterklaassfeer. Wij van Blijwin kunnen van je Sinterklaasfeest een fantastisch feest maken, met onze Sinterklaasopwarmer/Sinterklaasvoorprogramma en zelfs met onze Sinterklaasdisco als hoofdact!
Dus ben je met je bedrijf of school aan het oriënteren hoe jullie het feest dit jaar inrichten? We vertellen je graag alles over onze mogelijkheden. Wees er wel snel bij, want de Sinterklaasperiode is kort en veel scholen en bedrijven beginnen na de zomer al met de organisatie van het Sinterklaasfeest. Bovendien is Blijwin al jaren te gast bij veel vaste klanten.

Een handige tip: organiseer je het Sinterklaasfeest op je werk en is dat vaak in het weekend? Kies dan eens voor een andere dag dan zaterdag of zondag. Die zitten vaak het eerst vol. Een vrijdagmiddag, tijdens de VrijMiBo, is bijvoorbeeld ook een optie. In plaats van koffie met gevuld speculaas kies je nu voor bitterballen en een wijntje of biertje!


Van Sinterklaasvoorprogramma tot hoofdact


Met onze Sinterklaasdisco zorgen we voor blije gezichten en voetjes van de vloer. Een heuse kinderdisco in Sinterklaassfeer! Dat is toch geweldig! Swingen en meezingen op de hits van Partypiet Pablo of Diego of op verzoeknummers van de kinderen (oké, en van hun ouders of meesters en juffen). Als voorprogramma kunnen we een interactieve show organiseren voordat de Sint komt. Samen met de kinderen oefenen we de liedjes en danspasjes om aan de Sint te laten horen en zien. Dit gebeurt aan de hand van een eenvoudige verhaallijn.

Wil je de Pietenochtend of de Pietengym op school dit jaar anders organiseren, ook dan is de Sinterklaasdisco een leuke vervanger. Ben je gevraagd om een Sinterklaas te huren op school of een Sinterklaas op je werk te regelen? Wij helpen je en regelen het voor je.
Edwin Rasser van Blijwin vertelt: “Wij werken als jaren samen met Puur Entertainment die over een professionele Sinterklaas beschikt. Samen zorgen wij voor een gevarieerde show met verhaal, muziek en dans. Heeft u zelf al een Sinterklaas? Geen probleem, we kunnen ook de hoofdact, zonder onze Sinterklaas, verzorgen. Dat betekent dat we een dag(deel) een programma/show opzetten rondom de komst en tijdens het bezoek van Sinterklaas. Met een show en door liedjes en danspasjes te oefenen terwijl Sinterklaas andere groepen bezoekt. Om die vervolgens te kunnen laten zien aan de Sint. De show, die 45 minuten duurt, bestaat uit een verhaal gespeeld door Blijwin en discopiet. Samen betrekken we de kinderen bij de show en nodigen we ze uit om mee te zingen en te dansen. Het is altijd weer fantastisch om te zien hoe we de spanning bij de kinderen daarmee wat weg kunnen halen.” De show levert Blijwin standaard met techniek én met dj en discopiet. Dus daar heb je weinig omkijken naar. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw school of bedrijf te bespreken!

Jouw Sinterklaas (voor)programma een fantastisch feest!

Zeker weten dat je niets vergeet?

De decembermaand is voor velen een gezellige en drukke maand. Sinterklaasfeestjes op school, met familie, op de sportclub en op het werk. Daarbij betekent de organisatie van het Sinterklaasfeest op school en op het werk een intensieve klus. Het begint al met de datum, gevolgd door de cadeautjes, het programma etcetera. Om je een handje te helpen hebben we, vanuit onze jarenlange ervaring, 8 handige tips voor je op een rijtje gezet. Zo weet je zeker dat je niets vergeet. Dat maakt de organisatie van het feest vooraf een stuk relaxter. Heb je er bijvoorbeeld weleens aan gedacht om een reservecadeau klaar te hebben liggen, voor het geval er een cadeau tekort is of zoekraakt? Of dat je ‘cadeau-chaos’ eenvoudig kunt verhelpen door de kinderen (en cadeaus) op kleur in te delen? Lees alle tips.

Extra's bij je kinderdisco

Bekijk de leverbare extra's bij je kinderdisco om je kinderdisco feestje nog completer te maken.

Klanten vertellen…

Kinder-DJ smiley
Kinder-DJ Smiley
Kinderdisco smiley
9

Het was weer een geweldige sinterklaasmiddag. We hebben veel positieve verhalen gehoord van zowel ouders als kinderen. Voor de organisatie is het prettig dat alles aan Edwin kan worden overgelaten. Hij zorgt er voor dat alles goed loopt en dat het een geslaagde middag wordt! Dankjewel!

- Renske uit Utrecht

Bekijk hoe leuk het is!
Kinderdisco foto
Kinderdisco foto
Kinderdisco foto
Kinderdisco foto
Kinderdisco foto

Hoe was het?

Acht tips voor een geslaagd Sinterklaasbedrijfsfeest

Acht tips voor een geslaagd Sinterklaasbedrijfsfeest

Dit jaar verantwoordelijk voor het organiseren van het sinterklaas feest op werk? Zorg dat het een groot succes wordt met deze 8 tips om een leuk sinterklaasfeest te organiseren.

Lees meer
Kinder-DJ Smiley blij

Waarom Blijwin?

  • We scoren gemiddeld een 9.5 in klanttevredenheid
  • Entertainment tijdens de kinderdisco
  • Door deze combinatie hebben alle kinderen een leuke avond
  • Onze kinderdisco wordt altijd afgestemd op de doelgroep
  • Wij leveren kinderdisco's voor kinderen van 3 - 13 jaar
  • Wij zijn pas tevreden als alle kinderen lachen
  • Jaarlijks verzorgen wij kinderdisco's voor tienduizenden kinderen
  • Onze shows zijn kindvriendelijk maar absoluut niet kinderachtig
  • Wij horen regelmatig "Dit was het leukste feestje ooit"!