Onze beoordelingen

Vier het Sinterklaasfeest op je bedrijf of school met de kinderdisco van Blijwin aangepast met Sinterklaas entertainment!

 • Klantenvertellen
 • Google
 • Blijwin scoort gemiddeld een 4.8 uit 5 sterren op Google. Gebaseerd op meer dan 20 reviews.
 • Beste kinderfeestje ooit! Blijwin is vriendelijk, professioneel, relaxed en vooral een geweldige entertainer. Binnen een minuut gingen alle kinderen los op de dansvloer. Muziek was cool, spelletjes en dansjes heel grappig. Tnx!!
 • Waanzinnig leuke dag op school georganiseerd. Knap dat jullie van groep 1 tot groep 8 weten te boeien! Compliment ook voor de organisatie, de opbouw, het hele feestje en daarna het weer rustig inpakken. Eigenlijk wordt alles ons uit handen genomen en dat is best wel prettig... Hartelijk dank voor alles, zeker namens "de regelaars" van de Ouderraad op school en uiteraard ook namens de kids!
 • Zeer aan te bevelen! De kinderen hebben genoten!
 • Voor de 2de keer nu een klassen eind feest gegeven met Blijwin de Kinderdj. Hij kijkt goed naar de wensen van de kids en zorgt ook echt dat ieder kind uit zn dak gaat ! Tot volgend jaar :)
 • Gisteren feestelijke einddisco gehad van onze beide groepen 8. Edwin was onze dj en had ook z'n Photo Booth meegenomen. De kinderen vonden de Photo Booth fantastisch! Edwin weet precies welke muziek ze leuk vinden, entertaint ze en krijgt ze allemaal op de dansvloer! Wij hoefden alleen maar de catering te verzorgen en ze gingen allemaal blij en total loss naar huis.
 • Super feest meegemaakt met de hele groep 8! De dj neemt de kinderen helemaal mee in het feest. Wat een interactie. Super!
 • Het was fantastisch !! Super tof gedaan. De kids waren door het dollen 😃😃Zeker een aanrader 👌
 • Meest fantastische kinder DJ die van zijn hobby een unieke ervaring heeft gemaakt. Laat kinderen 1, 2 of meerdere uren genieten en compleet uit hun dak gaan met battles, spelletjes en quiz. Hoog niveau voor een zeer redelijke prijs !!👍
 • Wie kent hem niet tegenwoordig! Jij niet? Dan moet je Blijwin zeker boeken! Geweldige kinderdisco met een superleuk programma! Ik zeg: Doen! Dan word het pas echt feest :)
 • Complimenten! Ruim 100 kinderen en hun ouders hebben genoten van Blijwin tijdens de feestavond van de kindervakantieweek.
 • Blijwin is 1 van de leukste Kid-DJs die er is. Altijd vol enthousiasme, leuke ideeën, vol energie, eigenlijk een absolute garantie voor een onvergetelijk kinderfeest. Ik zeg doen!!
 • Mijn kinderen hebben nog nooit zo'n leuk feestje gehad!
 • Altijd een te gek gezellig en blij feestje met blijwin
 • Leuke entertainment voor jong en oud!
 • Alles lezen op Google Maps
 • Blijwin scoort een 9.6 uit 10 op Klantenvertellen. 100% van onze klanten beveelt ons aan. Gebaseerd op meer dan 190 beoordelingen.
 • Wat was het een super fuif met dank aan een geweldige DJ! Wat heb je er een super feest van gemaakt! Top!
 • Fijne samenwerking en de kinderen vonden het heel erg leuk De communicatie per mail verliep prima en ze waren erg flexibel. Het was de eerste keer dat wij een kinderdisco deden tijdens onze najaarsmarkt maar de kinderen vonden het erg leuk en we kregen veel positieve reacties. Wij waren erg druk op het moment dat zij op moesten bouwen, maar ook hierbij was het erg fijn want dit ging lekker vanzelf.
 • Het feestje van mijn 11 jarige dochter is er eentje geweest waar al haar vriendjes en vriendinnetjes nog lang over na hebben gepraat! Wat was het een tof feestje. Super goede en leuke dj! Communicatie was top! De kinderen hebben genoten!
 • Voor de kinderen was het hun eerste discofeest en ze zullen de ervaring nooit vergeten. Anderhalf uur pret, dansen en lol met een fantastische DJ. Wat een energie!
 • Blijwin heeft voor onze sportvereniging de jaarlijkse kinderdisco verzorgd. Van het begin tot het eind hebben de Kids genoten en stonden ze allemaal op de dansvloer. Wat een energie had de dj! En wat een leuk contact met de Kids.. In een woord geweldig! We gaan jullie volgend jaar zeker weer benaderen!
 • De DJ kon de kids boeien terwijl verderop de kermis was. Dat is heel knap. Mijn complimenten.
 • We waren 25 jaar getrouwd. Ik heb een kleine kinderopvang. Dus moest er een feestje komen. Wat een super disco met leuke liedjes en spelletjes. Ook waren de kids dol op de glitterstickers. Toppie hoor
 • Het was helemaal geweldig, de kinderen hebben enorm genoten! Een mooi feest voor onze collega die met pensioen ging, een onvergetelijk afscheid!
 • Top eindfeest van groep acht! Blijwin heeft in 2019 het eindfeest van groep acht verzorgd. Vanaf het eerste moment was het een groot feest. De kinderen vonden het superleuk. Blijwin voelt de kinderen goed aan (qua muziek en sfeer) en speelt hier adequaat op in. Een aanrader!
 • Steeds weer een super feest met Blijwin Feestjes lopen als een trein omdat Edwin precies aanvoelt wat wanneer en hoe. 5 x Blijwin ingehuurd en 5 x een GROOT succes
 • Edwin is een top DJ! Wij hebben hem binnen 3 weken 2 keer ingezet omdat hij zo onwijs goed is. Dank edwin! X c
 • Superleuk! Lotte heeft het fantastisch gedaan! Energiek en grappig en helemaal aangepast op de groep kinderen.
 • Een groot feest! Op onze school hebben wij Blijwin uitgenodigd voor het jaarlijkse zomerfeest en het afscheid voor groep 8. We hebben van alle ouders, leerlingen en leerkrachten heel veel enthousiaste reacties ontvangen! Van 4 tot 12 jaar, Blijwin weet iedere leeftijdsdoelgroep te vermaken!
 • Alle kinderen vonden het GEWELDIG !!! En wij ook... Waanzinnig leuke dag op school georganiseerd. Knap dat jullie van groep 1 tot groep 8 weten te boeien! Compliment ook voor de organisatie, de opbouw, het hele feestje en daarna het weer rustig inpakken. Eigenlijk wordt alles ons uit handen genomen en dat is best wel prettig... Hartelijk dank voor alles, zeker namens "de regelaars" van de Ouderraad op school en uiteraard ook namens de kids!
 • Helemaal geweldig Wat een feest maakt Edwin er van. Kids lachend en blij op de dansvloer. De sfeer zat er gelijk goed in!
 • Wij hebben Blijwin ingehuurd voor het zomerfeest van school. Iedereen (ouders en kinderen) vond het top. Voor herhaling vatbaar.
 • Betrouwbaar, enthousiast, weet wat bij kinderen speelt en welke muziek zij leuk vinden! Kortom. Heb je een feest te vieren, dan is dit de dj die je zoekt!
 • Geweldig feestje! We waren echt super blij mee! Keuze van muziek, spelletjes, alles top 👍😁!!
 • Goede afspraken, snel antwoord bij vragen, vriendelijk en bovenal succesvol resultaat! De kleuterdisco was fantastisch! Edwin weet precies hoe hij de sfeer er met de kleintjes van 4/5/6 in krijgt.
 • Geweldig! Jong en oud stonden werden naar de dansvloer gezogen! Ik gaf een barmitswa feest. Familie en vrienden van zeer jong tot zeer oud waren aanwezig. Ik had vooraf playlists gestuurd en een draaiboek. Mede dankzij de professionaliteit van de DJ verliep alles exact zoals gepland. De gasten werden allemaal naar de vloer gezogen! Kinderen deden enthousiast mee met de battles en ook de Hora was een succes!
 • Alles lezen op Klantenvertellen.nl

Wat kost de Blijwin kinderdisco

Vul onderstaand formulier vrijblijvend in en we sturen de prijslijst naar je toe.

Je zit nog nergens aan vast! Als je ook een voorkeursdatum/dagdeel invult dan ontvang je binnen 24 uur een mail met onze beschikbaarheid op de gevraagde datum.

Prijslijst downloaden zonder gegevens in te vullen? Bekijk onze prijslijsten.

Jouw Sinterklaas (voor)programma een fantastisch feest!

De scholen zijn weer begonnen! Een nieuw schooljaar staat voor de deur. Ook op jouw school of in je bedrijf is weer volop bedrijvigheid. De lange, warme zomer is bijna weer ten einde en de herfst doet zijn intrede. Blaadjes vallen van de bomen en de ‘speelgoedblaadjes’ zijn in de maak om binnenkort bij ieder huishouden op de mat te vallen. De pepernoten liggen zelfs al in de winkel! Tijd om vooruit te kijken naar de periode die komen gaat. Met in het bijzonder de decembermaand. De maand van lekker eten, gezelligheid en sinterklaas en kerst. Voor iedere school of bedrijf een drukke maand met als een van de hoogtepunten toch vaak: het sinterklaasfeest.

Sinterklaas: Kinderfeest met Kinderdisco

Ben jij dit jaar, op jouw school of in jouw bedrijf aan de beurt om dit gezellige kinderfeest te organiseren? Heb je er dan al eens aan gedacht om het dit jaar eens anders te doen? Bijvoorbeeld met een kinderdisco in Sinterklaassfeer. Wij van Blijwin kunnen van je Sinterklaasfeest een fantastisch feest maken, met onze Sinterklaasopwarmer/Sinterklaasvoorprogramma en zelfs met onze Sinterklaasdisco als hoofdact!
Dus ben je met je bedrijf of school aan het oriënteren hoe jullie het feest dit jaar inrichten? We vertellen je graag alles over onze mogelijkheden. Wees er wel snel bij, want de Sinterklaasperiode is kort en veel scholen en bedrijven beginnen na de zomer al met de organisatie van het Sinterklaasfeest. Bovendien is Blijwin al jaren te gast bij veel vaste klanten.

Een handige tip: organiseer je het Sinterklaasfeest op je werk en is dat vaak in het weekend? Kies dan eens voor een andere dag dan zaterdag of zondag. Die zitten vaak het eerst vol. Een vrijdagmiddag, tijdens de VrijMiBo, is bijvoorbeeld ook een optie. In plaats van koffie met gevuld speculaas kies je nu voor bitterballen en een wijntje of biertje!

Van Sinterklaasvoorprogramma tot hoofdact met Sinterklaas Disco

Met onze Sinterklaasdisco zorgen we voor blije gezichten en voetjes van de vloer. Een heuse kinderdisco in Sinterklaassfeer! Dat is toch geweldig! Swingen en meezingen op de hits van Partypiet Pablo of Diego of op verzoeknummers van de kinderen (oké, en van hun ouders of meesters en juffen). Als voorprogramma kunnen we een interactieve show organiseren voordat de Sint komt. Samen met de kinderen oefenen we de liedjes en danspasjes om aan de Sint te laten horen en zien. Dit gebeurt aan de hand van een eenvoudige verhaallijn.

Sinterklaas disco op school

Wil je de Pietenochtend of de Pietengym op school dit jaar anders organiseren, ook dan is de Sinterklaasdisco een leuke vervanger. Ben je gevraagd om een Sinterklaas te huren op school of een Sinterklaas op je werk te regelen? Wij helpen je en regelen het voor je.
Edwin Rasser van Blijwin vertelt: “Wij werken als jaren samen met Puur Entertainment die over een professionele Sinterklaas beschikt. Samen zorgen wij voor een gevarieerde show met verhaal, muziek en dans. Heeft u zelf al een Sinterklaas? Geen probleem, we kunnen ook de hoofdact, zonder onze Sinterklaas, verzorgen. Dat betekent dat we een dag(deel) een programma/show opzetten rondom de komst en tijdens het bezoek van Sinterklaas. Met een show en door liedjes en danspasjes te oefenen terwijl Sinterklaas andere groepen bezoekt. Om die vervolgens te kunnen laten zien aan de Sint. De show, die 45 minuten duurt, bestaat uit een verhaal gespeeld door Blijwin en discopiet. Samen betrekken we de kinderen bij de show en nodigen we ze uit om mee te zingen en te dansen. Het is altijd weer fantastisch om te zien hoe we de spanning bij de kinderen daarmee wat weg kunnen halen.” De show levert Blijwin standaard met techniek én met dj en discopiet. Dus daar heb je weinig omkijken naar. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw school of bedrijf te bespreken!

Jouw Sinterklaas (voor)programma een fantastisch feest!Jouw Sinterklaas (voor)programma een fantastisch feest!

Team Blijwin staat klaar om je blij te maken
Wij maken onze klanten tevreden: 100% van onze klanten beveelt ons aan. Op Google krijgen we gemiddeld 4.9 sterren!

Bekijk onze reviews

Boeken of meer informatie?
Bel (071-234 0 456), App of Mail ons!

Ontmoet Team Blijwin
Meer over Lotte Lollig
Meer over Edwin van Blijwin

Supervette extra's

Supervette extra's bij je kinderdisco

Maak je kinderdisco extra awesome met onze extra's! Staat je gewenste uitbreiding er niet tussen? Neem contact met ons op en we gaan het regelen!

Bekijk alle extras
 

Wat kost de Blijwin kinderdisco

Vul onderstaand formulier vrijblijvend in en we sturen de prijslijst naar je toe.

Je zit nog nergens aan vast! Als je ook een voorkeursdatum/dagdeel invult dan ontvang je binnen 24 uur een mail met onze beschikbaarheid op de gevraagde datum.

Prijslijst downloaden zonder gegevens in te vullen? Bekijk onze prijslijsten.