Het leukste schoolfeest ooit!

De allerleukste kinderdisco op school. Voor kleuters t/m groep 8

Blijwin organiseert de allerleukste kinderdisco op Nederlandse basisscholen. Dat doen we door onze bewezen combinatie van disco, entertainment en spelletjes. Ons volledige programma wordt aangepast op de leeftijd van de kinderen zodat elk kind kan dansen op de muziek die hij/zij leuk vindt!

Kinderdisco voor de hele school

Lekker feesten met de hele school tegelijk? Binnen of buiten? Het kan allemaal! Blijwin zorgt voor de juiste variatie van kindermuziek, populaire muziek en dansjes die alle kinderen leuk vinden! Doordat de kinderen stickers en andere prijsjes kunnen winnen doen ze fanatiek mee.

Is het schoolfeest buiten? Dan neemt Blijwin de speciale disco tent mee. Deze ziet er niet alleen gaaf uit, hij zorgt er ook voor dat de apparatuur bruikbaar blijft bij extreem zonnig weer of bij miezerregen.

Kinderdisco voor iedere leeftijdscategorie

Het is ook mogelijk om de kinderdisco in diverse shifts op te delen. Bijvoorbeeld een half uur voor de jongsten, een uur voor de iets oudere kinderen en anderhalf uur voor de oudste kinderen. Op deze manier kan de muziek en het entertainment nog beter afgestemd worden op de aanwezige kinderen. Uiteraard bestaat ook deze show uit de bewezen combinatie van disco, entertainment en spelletjes.

Professionele kinderdisco apparatuur voor je schoolfeest

Blijwin levert elke kinderdisco inclusief apparatuur. Dat betekent dat je als school geen apparatuur voor je schoolfeest hoeft te huren. Blijwin heeft alle kennis en apparatuur (speakers, discolampen, draaitafel, etc.) in huis om je schoolfeest te voorzien van professionele disco apparatuur.

Wil je iets extras bij je schoolfeest? Een rookmachine, lasershow, bellenblaasmachine of confettikanon? Ook dat kan allemaal geregeld worden.

Extra's die de kinderdisco af maken

Naast de standaard kinderdisco apparatuur kan Blijwin ook nog tal van extra's regelen: Photobooth, Springkussens en Schminkers. Je hoeft het maar te roepen en Blijwin neemt het voor je mee of regelt het.

Dit is wat wij doen:

Wij zorgen ervoor dat er een DJ langskomt inclusief echte disco apparatuur: boxen, discolampen en een draaitafel. Van een gymzaal, aula of lokaal maken wij een echte discotheek. Ook kunnen wij een feest verzorgen op jullie schoolplein!

 • De DJ draait muziek die past bij de leeftijd van de leerlingen. De leukste muziek die past in een school omgeving.
 • De DJ wisselt de disco af met leuke battles en spelletjes! Daarnaast krijg je:

 • Speciale disco posters om het schoolfeest aan te kondigen
 • Prijsjes voor de winnaars van de spelletjes tijdens de disco

Innoverende kinderdisco op school

De show wordt iedere keer opnieuw uitgevonden. Trends komen langs, worden opgepakt en verwerkt in de show. Nieuwe hits worden gedraaid, maar ook disco tracks en bekende dansjes. Alles wordt aangepast aan de doelgroep. Bij een kinderdisco op school is het mogelijk om voor alle kinderen tegelijk een vet feest te geven, maar het is ook mogelijk om 3 shows achter elkaar te doen (onderbouw, middenbouw, bovenbouw). Dit is compleet afhankelijk van de wensen van de school en het type onderwijs.

Kinderdisco voor iedere jaargang

Kinderdiscos van Blijwin zijn leuk voor alle kinderen van de basisschool. De shows worden afgestemd op de doelgroep. Door aanpassingen aan de duur van het feest, samenstelling/vorm van spelletjes en muziekkeuze is het feest optimaal geschikt voor de kinderen

Groep 1/2/3: Max. 1 uur. Losse spellen & nadruk op minidisco Groep 4/5/6 Max. 1.5 uur. Losse spellen, combinatie van oudere minidisco (Kinderen voor Kinderen bijvoorbeeld) en Top40 Groep 7/8 Max. 2 uur. Afhankelijk van het aantal kinderen losse spellen of spellen in teams. Nadruk op Top40. *: bij ieder feest wordt de muziek afgewisseld met dansjes en battles

Uiteraard is ieder feest maatwerk. Wil jij een kinderdisco organiseren voor het eindfeest van groep 8? Hiervoor bieden wij speciaal de kinderdisco voor groep 8 eindfeest aan.

De allerleukste kinderdisco op school. Voor kleuters t/m groep 8

Het leukste schoolfeest ooit!

 • Wij scoren gemiddeld vijf sterren in reviews en beoordelingen!
 • Wij laten de hele school dansen
 • Wij regelen het entertainment en de apparatuur
 • Een disco van Blijwin gaat altijd door
 • Wij weten exact wat er speelt bij kinderen (rages, hypes, muziek, etc.)

Klanten vertellen…

10

Fantastisch hoe Edwin alle maar dan ook echt alle kinderen op de dansvloer krijgt. De afwisseling tussen dansen, spelletjes en een quiz zorgt ervoor dat de kinderen de hele avond enthousiast meedoen. De hele klas heeft een super toffe te gekke avond gehad. TOP Edwin, bedankt!!

- Linda uit Eindhoven

Bekijk hoe leuk het is!

Wat vindt Meester Jan?

Meester Jan met pensioen: afscheid met kinderdisco

Meester Jan met pensioen: afscheid met kinderdisco

In juli was het dan eindelijk zo ver: het afscheid van meester Jan. Hij vertelt ons hoe hij dit onvergetelijke afscheid ervaren heeft.

Lees meer

Waarom Blijwin?

 • We scoren gemiddeld een 9.4 in klanttevredenheid
 • Entertainment tijdens de kinderdisco
 • Door deze combinatie hebben alle kinderen een leuke avond
 • Onze kinderdisco wordt altijd afgestemd op de doelgroep
 • Wij leveren kinderdisco's voor kinderen van 3 - 13 jaar
 • Wij zijn pas tevreden als alle kinderen lachen
 • Jaarlijks verzorgen wij kinderdisco's voor tienduizenden kinderen
 • Onze shows zijn kindvriendelijk maar absoluut niet kinderachtig
 • Wij horen regelmatig "Dit was het leukste feestje ooit"!