Een kinder-DJ op je feest of evenement?

Kinder-DJ Edwin van Blijwin is de kinderdisco specialist van Nederland>Met een kinder-dj op je feest of evenement voeg je een hele nieuwe dimensie toe aan je feest of evenement! De disco sfeer van een kinder-dj is aansprekend voor de hele familie. De kinder-DJ van Blijwin heeft een breed scala aan muziek en activiteiten voor tijdens de kinderdisco.

De kinder-DJ presenteert een combinatie van disco, entertainment en spelletjes

Tijdens de disco heeft de kinder-dj de microfoon veelvuldig in handen: hij is constant bezig met de groepsdynamiek en betrokkenheid van alle kinderen. De muziek en spelletjes worden constant aangepast op de aanwezige kinderen. Zijn er vooral kleine kinderen? Dan zal je voornamelijk minidisco liedjes als Tsjoe Tsjoe Wa en dansen met Tante Rita horen. Zijn de kinderen ouder? Dan hoor je vooral top 40, muziek van Fortnite en andere trends. En bij een gemeleerd publiek? Dan komt de kinder-DJ nog meer tot zijn recht. Door zijn jarenlange ervaring weet hij precies hoe hij een kind van 12 tóch mee kan laten doen met een liedje van K3 of de minidisco.

Iedereen wil een prijs winnen van de kinder-DJ!

De kinder-DJ komt nooit met lege handen en kinderen gaan nooit met lege handen weg! De kinder-DJ heeft een goed gevulde prijzenkoffer zodat hij alle kinderen blij kan maken met een mooie prijs! En dat doet hij ook: de kinder-DJ gaat voor een blije groep. Daarom geeft Blijwin altijd-prijs garantie.

Blijwin is de Kinder-DJ van Nederland en de Kinderdisco specialist!

Blijwin is volledig gespecialiseerd in kinder entertainment voor kinderen van 3 tot 13 jaar. Wij zijn daarmee de kinderdisco specialist van Nederland. Elke dag zijn we bezig met kinderdisco's, de trends onder kinderen en met muziek. Wij zijn pas tevreden als alle kinderen blij zijn.

Kinder-DJ Boeken

Kinder-DJ Edwin op het springkussenfestival>Boek Kinder-DJ Edwin van Blijwin vroeg. Hoe eerder je boekt hoe groter de kans is op zijn beschikbaarheid. Met meer dan 250 verzorgde kinderdisco's per jaar bestaat er (helaas) altijd een kans dat hij niet meer in te zetten is op de datum van je keuze.

Voor wat voor evenementen kan je Kinder-DJ Edwin van Blijwin boeken?

Blijwin is in te zetten voor alle denkbare evenementen. Van campingdisco tot indoorspeeltuin, van communie tot verjaardagsfeestje en van straatfeest tot zwemdisco.

Boek de kinder-dj voor shows binnen en buiten

De show van Blijwin ziet er altijd awesome uit! Buiten leveren we de kinderdisco in een speciaal ontworpen kinderdisco-tent. Een echte publiekstrekker. Voor shows binnen hebben we een mooi decor ontworpen in dezelfde stijl. Kinder-DJ Met speciale Kinderdisco tent<>

Hoe boek je Kinder-DJ Edwin van Blijwin?

Neem telefonisch contact op (071-234 0 456), stuur een mail naar edwin@blijwin.nl of vul één van de contactformulieren op deze website in.

Wil jij een kinderdisco met al je vrienden en vriendinnen op je kinderfeestje?Kinderdisco kinderfeestje

Wat kost het?

Vul je gegevens in, dan krijg je zo snel mogelijk bericht!

Klanten vertellen

Wij organiseren onvergetelijke kinderdisco's!
Wij organiseren onvergetelijke kinderdisco's!
Wij organiseren onvergetelijke kinderdisco's!
10

Wij hadden Edwin ingehuurd voor het discoverjaardagsfeestje van onze dochter en een vriendje die 9 werden.Het werd een topfeest! Alle 40 kinderen hebben genoten van de muziek en alle spelletjes. Edwin weet alle kinderen te betrekken en alle kinderen stonden en bleven op de dansvloer! Wij hadden als ouders een heel relaxte avond en wij hebben zelf ook genoten! Wij zullen deze DJ zeker aanbevelen!

-

5 -

Waarom Blijwin?

  • We scoren gemiddeld een 9.4 in klanttevredenheid
  • Entertainment tijdens de kinderdisco
  • Door deze combinatie hebben alle kinderen een leuke avond
  • Onze kinderdisco wordt altijd afgestemd op de doelgroep
  • Wij leveren kinderdisco's voor kinderen van 3 - 13 jaar
  • Wij zijn pas tevreden als alle kinderen lachen
  • Jaarlijks verzorgen wij kinderdisco's voor tienduizenden kinderen
  • Onze shows zijn kindvriendelijk maar absoluut niet kinderachtig
  • Wij horen regelmatig "Dit was het leukste feestje ooit"!

Wat kost het?

Vul je gegevens in, dan krijg je zo snel mogelijk bericht!