Communie Disco met Kinder-DJ: Hippe muziek & spelletjes

Communie Kinderdisco: Kinder-DJ Blijwin maakt je communie onvergetelijk!

Een onvergetelijke communie kinderdisco voor jouw kind?

Dat kan! Met onze communie kinderdisco! Een swingende party voor jouw zoon of dochter, met de muziek die hij of zij leuk vindt. Een communiefeest is vaak te vergelijken met een gezellige (kinder)verjaardag. De voorbereiding bestaat uit het uitzoeken van een cadeau, nette feestkleding en het maken en versturen van de uitnodigingen. Jij zorgt voor taart en lekkere hapjes na die tijd om samen met familie, vrienden en kennissen het communiefeest te vieren. Nadat het formele deel in de kerk heeft plaatsgevonden, komt het gezelschap thuis voor het feest. Het kind krijgt cadeaus (tip: een gezamenlijk cadeau scoort vaak goed) en de visite zoekt een plekje in huis of in de tuin. Onder het genot van een stuk taart en een bakje koffie is het een gezellig samenzijn met opa’s, oma’s, neefjes, nichtjes en vriendjes en vriendinnetjes.

Leuk, maar ook niet meer dan dat. Wil je het eens écht anders doen, dan huur je ons in voor een kinderdisco. Want dan verandert ‘gezellig samenzijn’ in een heuse swingende party! Met hits die de kinderen kennen en waarop niemand meer stil kan zitten. Gegarandeerd een andere vibe wanneer er coole muziek opstaat en iedereen (oké, bijna iedereen, want oma Hennie van 91 doet het iets rustiger aan) in beweging komt. Kinderen voor Kinderen, Fource of Nicki Minaj; wij draaien wat de kinderen leuk vinden, het is tenslotte hun feest. Natuurlijk kun je als ouder ook je verzoekje indienen. Even terug in de tijd om te dansen op Grease, hakken op Charly Lownoise en Mental Theo of slijpen op Whitney Houston. Niet te lang natuurlijk, het is tenslotte het feest van je kind.

Compleet entertainment voor de kinderdisco met battles en photobooth

Wij leveren een compleet programma communie-entertainment voor je kind. Edwin Rasser, kinderdj, zegt hierover: “Wij leveren alle apparatuur die nodig is voor een geslaagde kinderdisco. Speakers, microfoon en draaitafel. Echte discolampen en een dosis enthousiasme en entertainment, je kunt het zo gek niet bedenken. Het entertainen van kinderen stroomt door ons bloed. Wij staan niet stil, maar dansen mee, kennen alle muziek en organiseren leuke spelletjes tijdens de disco. Verschillende battles en spelletjes zoals ‘de gekste moves’ of een moderne variant van de stoelendans met ‘jongens tegen de meisjes’. Het leuke daarvan is dat de kinderen ook een prijsje kunnen winnen. We kunnen ook een photobooth leveren, om de herinneringen aan deze toffe party op een feestelijke manier vast te leggen. Gezellig met neefjes en nichtjes op de foto met een snorretje, zonnebril of gekke kuif. Leuk op dat moment en voor alle keren dat je samen met je kind nog eens terugdenkt (en kijkt!) naar dat geslaagde communiefeest waar iedereen over napraat.”

Kinderdisco op jouw favoriete feestlocatie

Wat we steeds vaker zien - en wat het feest ook erg gezellig maakt - is een groter feest door het samen te vieren. Doet jouw zoon of dochter samen met een vriendje of vriendinnetje de eerste communie, dan kunnen ze ook sámen groots uitpakken. Hoe meer mensen, hoe gezelliger de disco, hoe meer voetjes van de vloer. Wij komen waar jij het wilt vieren. Is het lekker weer en heb je voldoende ruimte, dan is de tuin een prima idee. Eventueel ook te huren met onze speciale discotent. Zijn de voorspellingen minder, speel je het liever op safe of heb je een enorm gezelschap omdat je kind het feest met meerdere klasgenootjes of vriendjes viert? Denk dan eens aan een zaaltje of een buurtspeeltuin. Geen gedoe thuis en alle ruimte om dit feest te vieren (en af te wisselen met spelen). Leuk voordeel is natuurlijk dat je de kosten van de kinderdisco deelt met alle andere betrokken ouders.

Wat kost ‘t? en alle voordelen op een rij

Nu ben je natuurlijk benieuwd wat zo’n feest dan gaat kosten. Dat vertellen we je graag. Klik op de roze button ‘wat kost ‘t?’ en vul je gegevens in. Hoe completer, hoe beter. Je ontvangt dan een offerte op maat. Heb je eerst nog wat vragen, neem dan hier contact met ons op. We zetten graag nog even een rijtje waarom wij dé kinderdiscospecialist van Nederland zijn, die van ieder kinderfeest een onvergetelijk feest maakt.

 • We organiseren ruim 200 kinderdisco’s per jaar en weten je daarom het beste advies te geven voor jouw feest.
 • We volgen trends, dus weten wat aanspreekt bij leerlingen in de leeftijd van 3 tot en met 13 jaar.
 • We ,aken gebruik van hoogwaardige apparatuur.
 • We zijn kindvriendelijk en dus niet te verwarren met kinderachtig!
 • We leveren behalve te gekke muziek ook ander entertainment, zoals spelletjes/battles, schminken en een springkussen.
 • We garanderen dat iedereen beweegt.☺
 • Ten slotte zijn we erg trots op de 9,4 die we gemiddeld scoren op klanttevredenheid!

Communie Disco met Kinder-DJ: Hippe muziek & spelletjes

Maak je communie onvergetelijk met de Kinderdisco van Blijwin!

 • Geleverd inclusief apparatuur & entertainment
 • Je hoeft zelf alleen de locatie en catering te regelen
 • Wij entertainen de kinderen
 • Ook leverbaar inclusief fotograaf en/of photobooth

Klanten vertellen…

10

Onze dochter kan er zeker op terug kijken. Was een top feest. Jullie kunnen blijwin zeker boeken

- Willy

Bekijk hoe leuk het is!

Hoe was het?

Meester Jan met pensioen: afscheid met kinderdisco

In juli was het dan eindelijk zo ver: het afscheid van meester Jan. Hij vertelt ons hoe hij dit onvergetelijke afscheid ervaren heeft.

Lees meer

Waarom Blijwin?

 • We scoren gemiddeld een 9.4 in klanttevredenheid
 • Entertainment tijdens de kinderdisco
 • Door deze combinatie hebben alle kinderen een leuke avond
 • Onze kinderdisco wordt altijd afgestemd op de doelgroep
 • Wij leveren kinderdisco's voor kinderen van 3 - 13 jaar
 • Wij zijn pas tevreden als alle kinderen lachen
 • Jaarlijks verzorgen wij kinderdisco's voor tienduizenden kinderen
 • Onze shows zijn kindvriendelijk maar absoluut niet kinderachtig
 • Wij horen regelmatig "Dit was het leukste feestje ooit"!