Kinderdisco's organiseren?

Blijwin is de kinderdisco specialist van Nederland
Wij zijn gespecialiseerd in kinderdisco's. Dat betekent dat wij alle kennis en know-how in huis hebben om je feest, evenement of festival te voorzien van de allerleukste kinderdisco.

Onze kinderdisco's zijn een combinatie van disco, spelletjes & dansjes die worden voorgedaan. Wij kunnen onze kinderdisco's leveren inclusief discolampen en geluidsapparatuur of we kunnen inprikken op een geluidsinstallatie op locatie.

Van begin tot eind van het feest
Jij regelt de kinderen en de locatie, wij verzorgen de kinderdisco van begin tot eind. Hieronder vind je voorbeelden waar wij zoal kinderdisco's regelen. Heeft u een evenement of feest dat hieronder niet omschreven staat? Dan kunnen we je natuurlijk ook gewoon helpen. Bel (071-234 0 456) of mail ons.

Kinderdisco kinderfeestje

Het allerleukste disco kinderfeestje ooit boek je bij Blijwin! Met onze kinderdisco zorgen we ervoor dat jij en al je vrienden en vriendinnen goed kunnen feesten! Lees wat een kinderdisco feestje betekent voor je kind.

Lees meer

Blijwin's Kinderdisco op je Schoolfeest!

Geeft jouw school binnenkort het allervetste schoolfeest? Als Blijwin langskomt voor je schoolfeest weet je zeker dat het super wordt. De dj zorgt ervoor dat alle kids lekker gaan dansen, springen en zingen!

Lees meer

Sinterklaas disco

Wil je het Sinterklaasfeest op school of in je bedrijf dit jaar eens anders inrichten? Boek Blijwin's Sinterklaas disco als voorprogramma voor de komst van Sinterklaas of als losse activiteit!

Lees meer

Camping kinderdisco

Laat alle kinderen dansen bij de Camping Kinderdisco van Blijwin. Daar worden alle kinderen blij van! Wij zorgen voor de apparatuur en kinder-dj!

Lees meer

Groep 8 disco

In je laatste jaar van de basisschool geef je natuurlijk een cht disco feest. Binnen of buiten... dat maakt niet uit. Maar de hele groep komt, dat staat vast. Blijwin zorgt dat je groep 8 disco feest een cht topfeest wordt.

Lees meer

Buurtfeest, Straatfeest of festival

Laat alle kinderen uit de buurt dansen tijdens je straatfeest/buurtfeest! Wij regelen de apparatuur en het entertainment.

Lees meer

Pleinfeest

Dansen met de hele school op het schoolplein? Verander het schoolplein in een enorme dansvloer. De kinderdisco van Blijwin is ook op het schoolplein n groot feest!!

Lees meer

Familiefeest

Laat de kinderen en ouders dansen tijdens de familiedisco van Blijwin. Dansen op Tsjoe Tsjoe Wa & chte disco muziek.

Lees meer

Communie disco

Een communie is een geweldig familie feest. Onze kinderdisco is eigenlijk een familie disco: leuk voor de hele familie. We maken er een groot feest van!

Lees meer

Springkussenfestival, Binnenspeeltuin, Attractiepark

Ook voor grotere kinderentertainment evenementen is Blijwin in te huren. Wij tillen je je feest, evenement of andere speciale dag naar een hoger niveau! Ouders en kinderen komen naar je festival of evenement door onze kinderdisco.

Lees meer

Kinderdisco thuis

Onze allerleukste kinderdisco leveren we ook gewoon bij je thuis! Super disco met kinderdj in de huiskamer.-

Lees meer

Kinder-DJ

Boek een Kinder-DJ voor je feest of evenement en breng het evenement naar een hoger niveau!

Lees meer

Wat kost het?

Vul je gegevens in, dan krijg je zo snel mogelijk bericht!