Kinderdisco organiseren

Blijwin verzorgt al jaren de allerleukste kinderdisco’s in Nederland. Met onze jarenlange ervaring en know-how zorgen wij voor een onvergetelijk feest voor kinderen van alle leeftijden. Of je nu op zoek bent naar een kinderdisco op school, een kinderdisco thuis, op een kinderdisco op de camping: Blijwin zorgt ervoor dat alle aanwezige kinderen de tijd van hun leven hebben.

De kinderdisco van Blijwin is een combinatie van kinderdisco en het doen van spelletjes, battles en leuke dansjes. Alle spelletjes worden (uiteraard) afgestemd op de leeftijd van de kinderen. Bij een kinderdisco voor kinderen tot 10 jaar worden de spelletjes individueel uitgevoerd. De kinderen ouder dan 10 jaar doen in teams van 2 battles tegen een ander team. Winnen is niet het belangrijkste en iedereen krijgt een leuk aandenken mee.

Blijwin regelt de gehele kinderdisco

Als je een kinderdisco boekt bij Blijwin weet je zeker dat het feest compleet is. Wij hebben professionele apparatuur die de kinderdisco helemaal compleet maakt. Van vette discolampen tot rookmachines en natuurlijk boxen met het allerbeste geluid. Blijwin regelt alles van opzetten tot aftuigen. Het enige dat jij hoeft te doen is de uitnodigingen te versturen en de buurt in te lichten over het feest.

Kinderdisco op elke locatie

Door onze ervaring hebben wij al op veel verschillende plekken een toffe kinderdisco georganiseerd. Op deze pagina vind je allerlei voorbeelden van plekken en gelegenheden waarvoor wij al eens een kinderdisco hebben georganiseerd. Een kinderdisco op de camping? Geen enkel probleem voor Blijwin. Wil jij een kinderdisco op een plek of voor een speciale gelegenheid organiseren die niet op deze pagina staat? Neem vooral contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden. Bel ons op 071 234 0456 of stuur een mailtje.

Kinderdisco Kinderfeestje

Kinderdisco kinderfeestje

Het allerleukste disco kinderfeestje ooit boek je bij Blijwin! Met onze kinderdisco zorgen we ervoor dat jij en al je vrienden en vriendinnen goed kunnen feesten! Lees wat een kinderdisco feestje betekent voor je kind.

Lees meer
Schoolfeest kinderdisco op school

Blijwin's Kinderdisco op je Schoolfeest!

Geeft jouw school binnenkort het allervetste schoolfeest? Als Blijwin langskomt voor je schoolfeest weet je zeker dat het super wordt. De dj zorgt ervoor dat alle kids lekker gaan dansen, springen en zingen!

Lees meer
sinterklaas kinderdisco

Sinterklaas disco

Wil je het Sinterklaasfeest op school of in je bedrijf dit jaar eens anders inrichten? Boek Blijwin's Sinterklaas disco als voorprogramma voor de komst van Sinterklaas of als losse activiteit!

Lees meer

Camping kinderdisco

Laat alle kinderen dansen bij de Camping Kinderdisco van Blijwin. Daar worden alle kinderen blij van! Wij zorgen voor de apparatuur en kinder-dj!

Lees meer

Groep 8 disco

In je laatste jaar van de basisschool geef je natuurlijk een cht disco feest. Binnen of buiten... dat maakt niet uit. Maar de hele groep komt, dat staat vast. Blijwin zorgt dat je groep 8 disco feest een cht topfeest wordt.

Lees meer

Buurtfeest, Straatfeest of festival

Laat alle kinderen uit de buurt dansen tijdens je straatfeest/buurtfeest! Wij regelen de apparatuur en het entertainment.

Lees meer

Pleinfeest

Dansen met de hele school op het schoolplein? Verander het schoolplein in een enorme dansvloer. De kinderdisco van Blijwin is ook op het schoolplein n groot feest!!

Lees meer

Familiefeest

Laat de kinderen en ouders dansen tijdens de familiedisco van Blijwin. Dansen op Tsjoe Tsjoe Wa & chte disco muziek.

Lees meer

Communie disco

Een communie is een geweldig familie feest. Onze kinderdisco is eigenlijk een familie disco: leuk voor de hele familie. We maken er een groot feest van!

Lees meer

Springkussenfestival, Binnenspeeltuin, Attractiepark

Ook voor grotere kinderentertainment evenementen is Blijwin in te huren. Wij tillen je je feest, evenement of andere speciale dag naar een hoger niveau! Ouders en kinderen komen naar je festival of evenement door onze kinderdisco.

Lees meer

Kinderdisco thuis

Onze allerleukste kinderdisco leveren we ook gewoon bij je thuis! Super disco met kinderdj in de huiskamer.-

Lees meer

Zwemdisco

Maak van de zwemdisco in jouw zwembad een echt succesverhaal

Lees meer

Kinder-DJ

Boek een Kinder-DJ voor je feest of evenement en breng het evenement naar een hoger niveau!

Lees meer

Wat kost het?

Vul je gegevens in, dan krijg je zo snel mogelijk bericht!