Breid je kinderdisco uit met leuke extra’s!

Buitenfeestje?

Wil je de kinderdisco van Blijwin inzetten op je buitenevenement? Dan is het belangrijk dat er wordt gezorgd voor een overkapping voor de DJ. Sinds 2018 heeft Blijwin hier een geweldige oplossing voor: de Kinderdisco Tent!

Bekijk de tent!

Activiteiten

Maak je feestje nog leuker met deze Blijwin activiteiten. Leg alle kinderen op het evenement vast met onze photobooth. Je krijgt alle foto’s digitaal en de kinderen / ouders kunnen de foto’s ook direct delen op social media of downloaden op hun smartphone!

Photobooth

Al je gasten gaan op de foto met de Photobooth van Blijwin! Je kan de foto's gelijk printen of mailen en je ontvangt ze achteraf in super hoge kwaliteit!

Lees meer

Karaoke

Iedereen mag een liedje zingen! Genoeg keuze uit meer de 25.000 liedjes. Zing jij mee?

Effecten

Maak je kinderdisco nog spectaculairder door deze effecten bij te boeken! Leg alle kinderen op het evenement vast met onze photobooth. Je krijgt alle foto’s digitaal en de kinderen / ouders kunnen de foto’s ook direct delen op social media of downloaden op hun smartphone!

€99,-

Confetti kanon

€30,25

Blacklight

€30,25

Bellenblaasmachine

€30,25

Rookmachine

Entertainment

De kinderdisco wordt afgewisseld met een mee-leef theater waar alle kinderen zich in zullen herkennen. Wij hebben voor de Sinterklaas periode een speciale show (Disco Piet is Ziek) en de rest van het jaar vermaken we de kinderen op uw evenement met de Piraten vs. Prinsessen show.

va. €80,-

Schminken

Blijwin zorgt voor mooie versiering op de leukste kinderfeestjes!

Meeleeftheater

Interactief theater met dansonderdelen!

v.a. €100,-

Springkussen