Elke dag bereikbaarApp onsKinder-DJ Bellen App onsElke dag
100% van onze klanten beveelt ons aan9.5/10Kinderdisco ReviewsReviews

Breid je kinderdisco uit met leuke extra’s!

Buitenfeestje?

Wil je de kinderdisco van Blijwin inzetten op je buitenevenement? Dan is het belangrijk dat er wordt gezorgd voor een overkapping voor de DJ. Sinds 2018 heeft Blijwin hier een geweldige oplossing voor: de Kinderdisco Tent!

Bekijk de tent!

Activiteiten

Maak je feestje nog leuker met deze Blijwin activiteiten. Leg alle kinderen op het evenement vast met onze photobooth. Je krijgt alle foto’s digitaal en de kinderen / ouders kunnen de foto’s ook direct delen op social media of downloaden op hun smartphone!

Photobooth

Al je gasten gaan op de foto met de Photobooth van Blijwin! Je kan de foto's gelijk printen of mailen en je ontvangt ze achteraf in super hoge kwaliteit!

Lees meer

Karaoke

Iedereen mag een liedje zingen! Genoeg keuze uit meer de 25.000 liedjes. Zing jij mee?

Schuimparty

Laat de kinderen dansen in het schuim met de schuimparty van Blijwin! Het schuim komt meters ver en de kinderen transformeren zich tot levende sneeuwpoppen!

Lees meer

Effecten

Maak je feest spectaculairder met deze special effects :)

€30,25

Bellenblaasmachine

Maak je feest nog leuker met bellen die je overal om de oren vliegen. Wie kan het beste bellen poppen? Vind het uit met de Blijwin bellenblaasmachine!

€60,50

Sneeuwmachine

Hoe cool is dit! Je eigen feestje kan je omtoveren tot een echte schuimparty. Wedden dat al je vrienden en vriendinnetjes jaloers zullen zijn?

€60,50

Confetti kanon

Een feest is natuurlijk niet compleet zonder confetti: om je feest nog cooler te maken is deze confetti kanon van Blijwin dan ook onmisbaar :)

€30,25

Blacklight

Wil je een stoer feest in het donker? Dan is een blacklight perfect. Dansen in het donker terwijl alle kleuren eruit springen... Blijwin regelt het voor je!

Andere activiteiten

De kinderdisco wordt afgewisseld met een mee-leef theater waar alle kinderen zich in zullen herkennen. Wij hebben voor de Sinterklaas periode een speciale show (Disco Piet is Ziek) en de rest van het jaar vermaken we de kinderen op uw evenement met de Piraten vs. Prinsessen show.

€100

Springkussen

Meeleeftheater

Interactief theater met dansonderdelen!

€60,50

Schminken

Blijwin zorgt voor mooie versiering op de leukste kinderfeestjes!

Blogs

Kinder entertainment voor je sportevenement

Kinder entertainment voor je sportevenement

Kinder entertainment voor je sportevenement: kinderdisco met echte dj en leuke spelletjes

Lees meer
Dansen met voetballers: Kinderdisco

Dansen met voetballers: Kinderdisco

Ben jij op zoek naar een te gekke activiteit voor je voetbalvereniging? Lees dan snel verder hoe je daar met een kinderdisco voor kunt zorgen!

Lees meer