Breid je kinderdisco uit

met een van onze extra's, zoals een springkussen =D


Breid je kinderdisco uit met één van onze super extra's!

Kindershows: de kinderdisco wordt afgewisseld met een mee-leef theater waar alle kinderen zich in zullen herkennen. Wij hebben voor de Sinterklaas periode een speciale show (Disco Piet is Ziek) en de rest van het jaar vermaken we de kinderen op uw evenement met de Piraten vs. Prinsessen show.

Photobooth: leg alle kinderen op het evenement vast met onze photobooth. Je krijgt alle foto's digitaal en de kinderen / ouders kunnen de foto's ook direct delen op social media of downloaden op hun smartphone! We kunnen uw huisstijl, reclame of andere uiting automatisch toevoegen aan de foto's.

Schminken: alle kinderen worden nog mooier gemaakt door onze topschminkers.

Figuurballonnen: geef de kinderen een mooi presentje, laat ze naar huisgaan met een waterpistool, zwaard, bloem of ouderwetse hond van ballonnen.

Springkussen: Zet ons springkussen tegenover de draaitafel en de kinderen kunnen nog hoger springen tijdens de kinderdisco!

Piraten vs Prinsessen add

Interactieve kinder show waarin de piraten het opnemen tegen de prinsessen. Jongens, Meiden, Mannen, Vrouwen... Iedereen kan mee doen!

PepernotenDisco: Disco piet is ziek add

Wij hebben de allerleukste Sinterklaas Opwarmer voor de Sintviering bij u op locatie. Discopiet en de kinderdj bouwen één groot feest met alle kinderen voordat Sinterklaas komt!

Photobooth add

Onze photobooth kan je huren voor je feest, evenement, kinderfeestje of partijtje voor de leukste fotoshoot!

Schminken add

Blijwin levert de beste schminkers op je feest of kinderevenement

Springkussen add

Ons springkussen (piratenschip) kan je huren. Wij bezorgen hem door de hele Randstad