Elke dag bereikbaarApp onsKinder-DJ Bellen App onsElke dag
100% van onze klanten beveelt ons aan9.5/10Kinderdisco ReviewsReviews

Waarom je groep 8 disco eigenlijk niet zonder PhotoBooth kan!

 • Categorie: kinderdisco tips
 • Geschreven op: 03-08-2018
 • Door: Edwin

Je kent de PhotoBooths vast wel: zon toffe opstelling waar volwassenen en kinderen met allerlei accessoires verrassend op de foto kunnen. Zo normaal of zo gek als je zelf wilt! De kans is groot dat ook jij weleens in een PhotoBooth bent gedoken en met geweldige fotos naar huis bent gegaan. Dus staat er een groep 8 disco op de kalender? Dan is het tijd om een PhotoBooth te huren! Een PhotoBooth is namelijk niet alleen leuk voor feesten en bruiloften: het is een geweldige aanvulling voor ieder disco- of kinderfeestje. Waarom? Dat vertellen we je graag.
Photobooth huren groep 8

1. Een creatief aandenken aan een geweldige avond

Niet alleen heeft de PhotoBooth flink wat entertainmentwaarde, het levert je ook nog eens fotos van hoge kwaliteit. En laten we eerlijk zijn. Voor de PhotoBooth trek je makkelijker een gekke bek dan voor een vader met een camera. Dus hoppakee! Met heel groep 8 voor de PhotoBooth, lekker gek doen! Eindresultaat? Een geweldig, uniek aandenken aan een bijzondere avond.

2. De telefoons? Die mogen thuisblijven.

Kinderen vinden steeds meer redenen om de smartphone toch maar weer overal mee naartoe te mogen nemen. Maar met een PhotoBooth op het feestje, is die telefoon helemaal niet meer nodig. De leukste fotos worden namelijk gewoon met de PhotoBooth gemaakt, niet met die smartphonecamera. Weg met de afleiding: gewoon een PhotoBooth huren!

3. Een origineel en uniek afscheidsboek

De kiekjes van de schoolfotograaf kunnen natuurlijk nooit op tegen de resultaten van een fotosessie in de groep 8 PhotoBooth. Je ontvangt alle fotos digitaal, en kunt ze op deze manier makkelijk doorsturen naar ouders en leraren. De fotos van de PhotoBooth kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt voor een geweldig afscheidsboek aan het einde van het jaar. Dit levert gegarandeerd resultaten op waar de kinderen, ook wanneer ze volwassen zijn, altijd met een glimlach op terug kunnen kijken.

4. Direct de resultaten bekijken

De resultaten van de gemaakte fotos kunnen direct op de PhotoBooth worden bekeken. Bevalt de foto? Dan kunnen je gasten de fotos direct naar zichzelf mailen. Maar de fotos van de PhotoBooth worden niet alleen digitaal aangeleverd; je hebt ook de mogelijkheid om de groep 8 PhotoBooth met printer te huren! Je ontvangt hier 100 prints bij die direct kunnen worden gebruikt om de leukste fotos geprint mee te geven.

Het huren van een PhotoBooth hoeft niet eens zoveel te kosten. Neem gewoon even contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Meer blog berichten

Spelletjes voor je kinderdisco

Spelletjes voor je kinderdisco

Geef je een kinderdisco als kinderfeestje? Deze spelletjes komen zeker van pas: laat de kinderen dansen, zingen en springen.

Lees meer
10 tips voor een Awesome groep 8 disco

10 tips voor een Awesome groep 8 disco

Zit je in groep 8? Dan moet je gaan nadenken hoe je het afscheidsfeest gaat doen. Barbecue? Disco? Wij geven je 10 tips voor het beste groep 8 feest

Lees meer
11 ideale momenten voor een Kinderdisco op School

11 ideale momenten voor een Kinderdisco op School

Zin een knallend schoolfeest voor je basisschool? Professioneel, met apparatuur, discolampen en de mogelijkheden voor vele extras? Kinder-DJ Blijwin regelt het!

Lees meer
Kinder-DJ Smiley blij

Waarom Blijwin?

 • We scoren gemiddeld een 9.5 in klanttevredenheid
 • Heel veel entertainment tijdens de kinderdisco
 • Door deze combinatie hebben alle kinderen een leuke avond
 • Onze kinderdisco wordt altijd afgestemd op de doelgroep
 • Wij leveren kinderdisco's voor kinderen van 3 - 13 jaar
 • Wij zijn pas tevreden als alle kinderen lachen
 • Jaarlijks verzorgen wij kinderdisco's voor tienduizenden kinderen
 • Onze shows zijn kindvriendelijk maar absoluut niet kinderachtig
 • Wij horen regelmatig "Dit was het leukste feestje ooit"!

Wat kost het?

Vul je gegevens in, dan krijg je zo snel mogelijk bericht!