Elke dag bereikbaarApp onsKinder-DJ Bellen App onsElke dag
100% van onze klanten beveelt ons aan9.5/10Kinderdisco ReviewsReviews

Swingende communie kinderdisco

 • Categorie: kinderdisco tips
 • Geschreven op: 08-10-2018
 • Door: Edwin

Swingende communie kinderdisco bij jullie thuis

Veel ouders zijn er al vroeg druk mee; de voorbereiding van de eerste communie van hun zoon of dochter. De kinderen krijgen vaak vanuit school of de kerk de voorbereiding op deze eerste communie, waarna de officiële dienst, het formele deel van de communie, plaatsvindt. Ouders zijn achter de schermen vaak druk met het regelen van mooie kleren (sommigen zelfs volgens traditie in heuse bruidsjurkachtige japonnen of kostuums!), uitnodigingen voor familie, vrienden en kennissen en natuurlijk een cadeau voor de communicant.

Na de dienst begint het informele deel; het feest thuis (of een afgehuurde locatie) om het kind te feliciteren met zijn eerste communie. Vaak is dit vergelijkbaar met een gezellige kinderverjaardag; er komt visite, de communicant krijgt een cadeau, er is taart en er zijn lekkere hapjes! Met de kinderdisco van Blijwin krijgt deze eerste communie een wel heel feestelijk vervolg. Want hoe gezellig is het om samen met je zoon of dochter te dansen? Of nog beter: te swingen en mee te galmen op de hits van George Ezra, Jonas Blue of Kinderen voor Kinderen?! Samen met ooms, tantes en nichtjes en neven de dansvloer op. Zelfs opa en oma herbeleven vroegere tijden, op de hits van nu! Met de kinderdisco van Blijwin kan het allemaal.
Kinderdisco tijdens communie in Limburg <>

Muziek en spelletjes in de communie kinderdisco

Blijwin levert compleet communie-entertainment voor jouw zoon of dochters eerste communiefeest. Met de kinder-dj, discolampen, microfoon, geluidsboxen en gegarandeerd veel plezier. Met spelletjes tussendoor en prijsjes voor de beste of grappigste danser(es). Bij minder goed weer is het mogelijk om de disco in een tent te houden, een feestelijk gekleurde discotent waar iedereen, zelfs als het druppelt, met de voetjes van de vloer kan gaan. De kinder-dj draait de muziek die jouw kind leuk vindt en zelf uitzoekt, als hij of zij dat wil. En uiteraard zijn verzoekjes ook mogelijk. En ja, schuifelen, slowen of slijpen, als je partner en jij dat graag weer eens doen; ook dat mag! Mits je kind het natuurlijk ook goedkeurt ;). Met de kinderdisco van Blijwin is het communiefeest van jouw kind zeker weten een onvergetelijk feest.

Meer informatie over de communie kinderdisco en boeken

Ondanks dat het nog even duurt voordat de eerste communies plaatsvinden, is het aan te raden om vroegtijdig te boeken om gegarandeerd te zijn van de kinderdisco. Neem contact op met Blijwin en vraag naar alle mogelijkheden en prijzen. Samen zorgen we voor een fantastisch communiefeest voor jouw kind!

Meer blog berichten

5 locaties voor je kinderdisco

5 locaties voor je kinderdisco

Een kinderdisco organiseren heel leuk, maar welke locatie? Blijwin geeft je tips voor 5 mogelijke locaties.

Lees meer
10 tips voor een Awesome groep 8 disco

10 tips voor een Awesome groep 8 disco

Zit je in groep 8? Dan moet je gaan nadenken hoe je het afscheidsfeest gaat doen. Barbecue? Disco? Wij geven je 10 tips voor het beste groep 8 feest

Lees meer
Kinderdisco Gifs

Kinderdisco Gifs

Krijg een impressie van onze geweldige kinderdisco's met deze gifs!

Lees meer
Kinder-DJ Smiley blij

Waarom Blijwin?

 • We scoren gemiddeld een 9.5 in klanttevredenheid
 • Heel veel entertainment tijdens de kinderdisco
 • Door deze combinatie hebben alle kinderen een leuke avond
 • Onze kinderdisco wordt altijd afgestemd op de doelgroep
 • Wij leveren kinderdisco's voor kinderen van 3 - 13 jaar
 • Wij zijn pas tevreden als alle kinderen lachen
 • Jaarlijks verzorgen wij kinderdisco's voor tienduizenden kinderen
 • Onze shows zijn kindvriendelijk maar absoluut niet kinderachtig
 • Wij horen regelmatig "Dit was het leukste feestje ooit"!

Wat kost het?

Vul je gegevens in, dan krijg je zo snel mogelijk bericht!