Nieuw decor voor de Kinderdisco

Geschreven door Kinder-DJ Edwin op

Dat de [Kinderdisco van Blijwin](/kinderdisco) super blij en vet is dat wist je waarschijnlijk al. En dat de kinderdisco buiten er ook super vet en blij uitziet: dat wist je waarschijnlijk ook al (anders moet je zeker even de blog over de Kinderdisco Tent lezen). Maar met de introductie van de Kinderdisco Tent voor buiten konden de kinderdiscos binnen niet achterblijven. Daarom introduceren we nu ook voor de kinderdisco binnen een super gaaf decor!


Helemaal volgens de nieuwe huisstijl vormgegeven, inclusief super blije fotos en een kleine shoutout naar de website is dit een echt blij decor voor de kinderdisco! Tijdens het opzetten zien de kinderen en ouders al wat er gaat gebeuren (een blije kinderdisco) waardoor de kinderen en ouders al voor de show begonnen is enthousiast en blij zijn! De meeste mensen informeren even hoe laat de show begint; hierdoor staan er vanaf het eerste moment nog meer kinderen op de dansvloer (en die was al nooit uitgestorven).

De show ziet er nu dus binnen n buiten super blij uit en is een echte eye-catcher geworden! Het decor wordt gratis meegeleverd met de kinderdisco (als hij past) en de kinderdisco tent is voor een kleine meerprijs leverbaar.

Afmetingen kinderdisco decor: 2.94m (breed) x 2.25m (hoog)
Afmetingen kinderdisco tent: 4.5m (breed) x 3.5m (diep)

Weten wat een kinderdisco kost? Stuur een mailtje naar edwin@blijwin.nl of bel 071-2340456